Fleetwood 0-0 Doncaster Spillerrangeringer:Kul Cargill

Cole hadde valget av sjansene – zimbio.com

Devante Cole hadde valget av sjansene da sluttspilljagerne Fleetwood Town spilte 0-0 med nedrykkstruede Doncaster Rovers i en jevn kamp på Highbury. Her er våre spillervurderinger fra kampen.

Fleetwood Town

Alex Cairns – tok sjanser med sine første par spark og betalte nesten prisen, gikk kanskje til den andre ytterligheten av å gå lenge hver gang. Avgjørende selv om han gjorde et par gode redninger, inkludert en fra Marquis i andre omgang. 7

Ashley Eastham – kommanderende i første omgang og laget en eller to viktige header bak stolpene i den andre , selv om han ble tvunget tilbake mer enn han kanskje hadde likt. 7
Cian Bolger – så sterk nok ut til å dominere fysisk i store deler av kampen – med en periode i andre omgang da han slet med å komme nær Marquis – men intelligent nok til å spille effektivt bakfra. 7
Baily Cargill – hadde få problemer mot Marquis og så ofte etter den eventyrlige pasningen over toppen eller inn i store områder. Selv om ikke alle kom av, hans frekkhet var en faktor bak Fleetwoods press i første omgang. 8

Wes Burns - ser ut til å ha økt de siste par årene. Gjorde det bra på høyre vingback, med tanke på at han er en forward av handel, sette inn et godt innlegg for Coles tidlige heading bak. Noen ganger i andre omgang kunne beslutningsprosessen hans ha vært bedre. 6
George Glendon – gjorde mye av det skitne arbeidet i første omgang og var rimelig disiplinert, selv om han kom seg frem etter 33 minutters avfyring fra utenfor feltet. Fikk imidlertid ikke tak i ballen raskt nok i andre omgang og ble byttet ut sent. 5
Kyle Dempsey – nøkkelen til Doncasters imponerende første omgangsspill med drivende løp og bevegelser inn i høyre kanal. Mindre innflytelsesrik i andre omgang, men viste fortsatt glimt av hva han kan gjøre, sette opp Coles en-til-en sjanse. 6
Aiden O'Neill - det han tilbød, ironisk, ble mer synlig når han ikke lenger ga det. Uten å være eksplosiv i besittelse, midtbanespilleren ga Cods litt defensiv balanse som tillot vingbackene og Dempsey å uttrykke seg. Da han forlot banen, de rundt ham så mer tilbakeholdne ut. 7
Amari'i Bell - en konstant trussel i den første halvtimen, men brukte for lang tid i andre omgang fast i sin defensive tredje, gjenoppstår bare i en hektisk finale. Da han presset opp, han brukte sin atletikk til å tvinge innkast og penne Donny tilbake. 5

Jordy Hiwula – en uselvisk løper tidlig, da han utnyttet den rette kanalen. Ble imidlertid roligere på det og slet med å komme inn i målposisjoner før han ble erstattet av Ashley Hunter. 3
Devante Cole – headet tidlig mot keeper, bommet så to en-mot-en-sjanser på hver side av intervallet. Hvis Cole hadde vært på sitt kliniske beste, Fleetwood kunne vært to eller tre opp etter timen. 3

Jack Sowerby (på 62) – manglet de defensive egenskapene til O'Neill og klarte seg lite bedre i ballbesittelse. 3
Ashley Hunter (på 67) - presset motstandernes midtstoppere stort sett isolert, ser til tider ut som den eneste Fleetwood-spilleren som ønsket å tvinge frem saken. 7
Markus Schwabl (på 82) – noen greie pasninger inn i store områder. 6

Doncaster Rovers

Ian Lawlor – gjorde enkle stopp fra Dempsey og Cole tidlig, så gjorde seg stor ved et par anledninger for å utsette sistnevnte en-mot-en. 7

Joe Wright - skyldig i å la Cole slippe fri ved to anledninger, men var helt solid. Gjorde en viktig klarering da Bell ble satt under press. 7
Andy Butler – hans erfaring kom virkelig til syne her. Viste gode lederegenskaper og var typisk kraftig i luften. 8
Mathieu Baudry – kunne ha byttet spill mer effektivt i første omgang og fikk gult kort etter pause, men forsvarte sin nærpost godt fra innlegg fra flanken. 7

Matty Blair – satt fast på egen halvdel i store deler av den første perioden, men han spilte med færre hemninger etter pause. Hans sinte konfrontasjon med Whiteman så ut til å fyre ham opp for avslutningsfasen. 5
Jordan Houghton – en teknisk begavet spiller ligger der inne et sted, men han kunne gjøre med litt mer selvtillit for å prøve de risikable pasningene. Mistet sjelden posisjonen og nøt en positiv andre periode. 6
Rodney Kongolo – skyldig i å ha passert sidelengs litt for ofte og kanskje falt for dypt i første omgang, før han påtvinger seg mer etter pause. Beskyttet alltid Wright når Blair presset opp i et solid, om ikke akkurat inspirerende, opptreden. 5
Harry Toffolo – slet på venstre vingback i begynnelsen og slutten av første omgang, byttet plass med Blair i første omgang. Løste seg litt ut i andre omgang da han kom lenger opp i banen. 4

James Coppinger – det var bare i en 20-minutters periode på andre omgang at han fikk ballen i gode områder. På grunn av hans manglende tempo, han fant livet vanskelig i første omgang da lagkameratene satt for dypt – og i sluttfasen da vi så en ende-til-ende-konkurranse. Han vil ha bedre spill når omstendighetene favoriserer ham. 3
Tommy Rowe - tålte lignende vanskeligheter som Coppinger. Problemet var ikke så mye at han ikke tilbød noe, men at egenskapene han ga – pasningsevne og intelligens – ikke var i tråd med det taktikken krevde – tempo og kraft. 3
John Marquis - anonym i første omgang, men ble levende i den andre da midtbanen kom nærmere ham. Deretter, han stresset forsvarere og fikk på en eller annen måte en ekstra meter med tempo, tvinge en god redning ut av Cairns med et voldsomt driv. 5

Benjamin Whiteman (på 82) – gjorde noen gode løp inn i farlige områder, men fikk en tull etter å ha kommet inn i Blairs dårlige bøker! 5