Preston 0-0 Bolton spillervurderinger:Wonderful Wheater

Mavididi, starter sin femte EFL-kamp, slåss med Henry, som er inne i sin 18. sesong – skysports.com

Med Preston som kanter den første halvdelen av dette Lancashire-derbyet og Bolton som kanter den andre, den endelige 0-0 uavgjort var en rettferdig refleksjon på balansen i spillet. Her er seks ting fra spillet.

Preston North End

Chris Maxwell - kommanderte området sitt godt i første omgang og gjorde en eller to enkle redninger med minimalt oppstyr, før et imponerende stopp fra Armstrong etter pause. 7

Calum Woods – holdt bakken godt mot Armstrong for det meste, selv om han ble snudd inn av spissen ved en anledning i andre omgang. Tilbød ikke mye fremover. 4
Paul Huntington – noen gode avleveringer fra baksiden i første omgang og var kolossale i luften, selv om han ikke kunne snu Gallaghers tidlige levering fra en stram vinkel. Forutsatt den type erfaring Preston trenger bakerst med noen mange etablerte førstelagspillere ute. 9
Andy Boyle – pasningen hans tidlig kunne vært bedre, og han kunne ha scoret fra en behendig heading fra Gallaghers ball inn, men han laget en eller to gode headinger og interceptions mot slutten av første omgang og vokste jevnt og trutt i selvtillit derfra. 7
Kevin O’Connor – la inn et godt innlegg etter 30 minutter som ble headet utenfor av Mavididi, men som var mindre eventyrlysten etter pause, delvis på grunn av hans mindre skade i andre omgang som tvang ham til å spille i seg selv. 5

Ben Pearson – han var en kontrollerende innflytelse den første halvtimen, når han alltid plukket opp andre baller. Mens han ble tvunget tilbake litt mer mens spillet gikk, han mistet aldri sin utholdenhet og var alltid engasjert i saken. 7
Paul Gallagher – den lave intensiteten til Boltons spill passet ham i første omgang da han hadde tid til å velge pasningene sine, samt utgjøre en trussel fra dødballer. Etter pause, tempoet økte og spillet gikk ham forbi, før han ble tatt av med et kvarter å spille. 6

Tom Barkhuizen – enormt imponerende den første halvtimen og viste stor fart og bevegelse, forårsaker problemer for motstanderens venstreback. avtok i innflytelse på det, se mindre av ballen i den siste tredjedelen. 5
Alan Browne – viste grenseløs energi. Noen ganger presset han på den siste tredjedelen for å vinne en corner, andre ganger gjorde han et dekkende løp i den defensive tredje for å slippe inn ett. Ønsket å være der handlingen var. 6
Callum Robinson – byttet til tider over til høyre flanke for å gi overbelastning og viste noen fine detaljer, men andre spillere var mer innflytelsesrike i Prestons positive første omgang, og det er talende at han var den første mannen som ble tatt av. 4

Stephy Mavididi – en villig løper gjennom første omgang, når han enten presset Beevers eller prøvde å kjøre forbi ham etter å ha plukket ballen opp på halvsvingen. Denne all-go-mentaliteten hindret ham kanskje i andre omgang, da han ikke hadde noe igjen i tanken. 4

Daryl Horgan (på 68) – en eller to fine detaljer, men manglet de eksplosive fartsutbruddene som ville ha vært ideelle i konkurransens helter-skelter natur. 5
Daniel Johnson (på 75) – klarte ikke helt å tilpasse seg tempoet i spillet. 4
Josh Harrop (på 82) – ingen mangel på energi, men virket motvillig til å bruke venstre fot, som til tider bremset ting. 5

Bolton Wanderers

Ben Alnwick – hans forsøk på å finne Madine med nesten hvert eneste mål i første omgang hjalp ikke Boltons spill, men han kom seg etter en tidlig klaff for å redde fra Gallagher, Robinson og Browne. 6

Mark Little – i første omgang var han til tider den eneste spilleren som ønsket å legge press på ballen – i den andre gjorde han et par kraftige løp som ikke ble belønnet. Hadde han fått friheten til å komme seg frem oftere, Vandrere hadde kanskje hatt mer glede. 6
David Wheater – laget noen gode defensive headinger som hjalp Bolton med å holde seg i kampen da de var under cosh og var kommanderende hele veien. Ikke en frisparktaker! 9
Mark Beevers – slet med å takle tempoet til Mavididi i første omgang, men ble mer komfortabel med Arsenal-utlåneren etter pause. 7
Antonee Robinson – kunne ikke komme i nærheten av Barkhuizen den første halvtimen og så redd defensiv ut. Sett inn noen fine kryss etter pause, men uten tilstrekkelig beskyttelse, Preston føler kanskje at de kunne ha testet ham mer. 4

Darren Pratley – engasjerte seg ikke med ballen tidlig nok i første omgang, men påla seg mye mer etter pause, da han gjorde en rekke knasende utfordringer. 5
Karl Henry – fikk et gult kort i løpet av de to første minuttene og fra resten av første omgang, han spilte i seg selv. Ble modigere etter pause og hadde en raspende langdistansekjøring som fløy like over. 5

Sammy Ameobi - Boltons livligste spiller, selv i første omgang da han satte opp en åpning for Vela. Fullførte mange driblinger og kunne holde nøkkelen til lagets overlevelsessjanser. 6
Josh Vela – dødballene hans var ikke de beste. Hadde den nærmeste innsatsen i første omgang, skyter over med venstrefoten, men kan ha vært mer innflytelsesrik fra en dypere rolle. 3
Adam Armstrong - slet med å unnslippe oppmerksomheten til Woods, med ett tamt skudd i første omgang på keeper. Ble levende for å gi kveldens største test for Maxwell i andre omgang, men det var ett øyeblikk på 90 minutter – å spille ut bred, han må være mer våken ut av besittelse. 3

Gary Madine - fikk ikke den beste servicen. Ikke den typen spiss som liker å løpe inn bak og kun i korte perioder fikk han inn baller fra gode områder. Vant ofte den første ballen, som han gjorde tre ganger i løpet av de første 60 sekundene, bare for å bli overtrengt på grunn av manglende støtte. Det er ikke hans feil at Bolton ikke scoret. 5

Will Buckley (på 72) – så livlig ut og satte inn et par ertende kryss, hjelper hans side å avslutte på fremre fot. 7