Crewe 2-0 Colchester Spillervurderinger:Lysstråle

Chris Dagnall

Crewe Alexandra slo Colchester Uniteds sluttspillhåp i League Two med en 2-0 seier, som kom takket være Chris Dagnalls brace – men hvordan vurderte spillerne på begge lag?

Crewe Alexandra

Ben Garratt – mens han ble kalt til aksjon i andre omgang, det var ikke før kampen var over i overtid at han ble tvunget til å strekke redninger. 6

Oliver Turton - slet defensivt mot Dickenson, spesielt i andre omgang da Briggs gjorde overlappende løp. 4
George Ray – markerte Porter ut av kampen og forsvarte den nærmeste stolpen kraftig. 9
Ben Nugent – ​​stoppet Colchesters angrep raskt. Rolig effektiv. 8
Zoumana Bakayogo – spilte sin rolle i lagets positive start og brukte sine fysiske egenskaper godt. Mindre innflytelsesrik i andre omgang og ble tatt av. 6

Billy Bingham – ikke akkurat et kraftsenter, men oppfylte innehaverrollen godt. Skjermet de fire bakre, tørket opp andreballer og startet angrep. 8
James Jones – gjorde de enkle tingene bra uten å være eksplosiv i besittelse. 6
George Cooper - slet på trange steder i første omgang, men leverte frisparket til Dagnalls åpning og brøt inn i rom for et skudd etter pause. 5
Callum Cooke – så mer komfortabel ut i trange områder enn Cooper. Viste raske føtter og var lagets mest oppfinnsomme spiller i besittelse. 7

Chris Dagnall – sterk arbeidsrate, smart bevegelse og to krypskytteravslutninger. Kunne hatt hat-trick 9
Jordan Bowery – bortkastet avslutning tidlig og kunne ha jaget ballen med mer voldsomhet. Kom ikke inn i kampen før de siste 10 minuttene, da han var sterkt involvert i alt. 5

Perry Ng (på 59) – holdt stand godt mot Fosu-Henry. Ngs ankomst hjalp Crewe å demme opp for Colchesters andre omgang. 7
Ryan Wintle (på 77) – involvert i kombinasjonsspill for Dagnalls andre mål. 6

Colchester United

Sam Walker – kunne ha kommandert området sitt bedre. Hans beste stopper fra Bowery og Dagnall ble gjort da kampen var over på 2-0. 3

Drey Wright - så lys ut da han kom frem, men gjorde det ikke nok. 4
Cameron James – dominerte i åpnings- og avslutningsperioden. Stor oppfordring til en 19-åring om å konkurrere mot beviste målscorere. 3
George Elokobi – har hatt bedre spill, men var en av de mer komponerte utøverne. Viste lederskap i å snakke med fansen på slutten. 5
Matthew Briggs – forsvarte seg godt i første omgang og gjorde noen gode overlappende løp etter pause. 7

Sammie Szmodics – fikk en skade etter bare 14 minutter. Man håper han kommer seg raskt. (N/A)
Tom Lapslie – en kantspiller av fag, og det viste, i sin sentrale midtbanerolle. Manglet de defensive egenskapene til å oppfylle ankermannsrollen. 4
Sean Murray - til tross for at han er en sittende midtbanespiller, hans bedre øyeblikk kom da han angrep. Ledet utbruddet i den andre omgangen og så et anstendig skudd avvist bak. 4
Brennan Dickenson – kom ikke langt nok opp på banen i første omgang, men la inn noen pirrende leveranser etter pause. 5

Rekeil Pyke – slet med den fysiske siden av spillet i første omgang. Mer kraftig i andre, men tatt av midtveis i andre omgang. 4
Chris Porter – mye utskjelt, men langt fra den eneste grunnen til Colchesters tøffe første omgang der han ikke hadde støtte. Hvis det er noe, han var mer skylden for feil i andre omgang da han ikke utgjorde nok en trussel i boksen. 5

Tariq Fosu-Henry (på 14) – mye tempo og bevegelse, men hans beslutningstaking og sluttprodukt var begrenset, bevist av frisparket hans rett på Garratt. 5