Millwall 1-0 Bradford Spillerrangeringer:Fantastisk Webster

Morison vinner vinneren – dailystar.co.uk

Millwall er i Championship etter en 1-0 League One Play-Off Final-seier over Bradford City. Men hvordan vurderte spillerne på begge lag?

Bradford City

Colin Doyle – stort sett uprøvd, men kunne gjøre lite med målet. 5

Tony McMahon – noen gode løp tidlig og omfavnet sidelinjen for å skape plass til andre. Ineffektiv i andre omgang. 5
Rory McArdle – kunne ha gjort det bedre med to headinger fra dødballer, men laget avgjørende blokker i den andre enden. 7
Nat Knight-Percival – likte en solid første omgang, men mistet Morison for målet. 6
James Meredith – Gjorde noen gode løp fremover, men krysset hans kunne vært bedre. 5

Josh Cullen - Alltid hatt tid på ballen. Bradford trengte å bruke ham mer. 6
Romain Vincelot – Falt ofte inn mellom McArdle og Knight-Percival for å lage et tremannsforsvar. Så solid ut, men én feil førte til en Morison-sjanse. 6
Nicky Law – flyttet ballen raskt for å holde tempoet oppe. Skulle ikke vært tatt av. 7

Mark Marshall – viste sitt tempo på begge flanker, tvang Craig tilbake og var Bradfords viktigste trussel. 7
Charlie Wyke – kunne ikke påtvinge seg selv på samme måte som Millwalls spisser gjorde på viktige øyeblikk. Mobbet av midtstopperne. 3
Billy Clarke – kom inn i lommene bak Millwalls midtbane ved flere anledninger. Burde kanskje ha scoret den tidlige en-mot-en sjansen. 6

Timothee Dieng (på 74) – erstattet ikke Laws mobilitet. 4
Alex Jones (på 74) – hadde ikke mye å mate av. 4

Millwall

Jordan Archer - svarte på kritikken ved å lage en avgjørende redning fra Clarke tidlig. Litt for direkte med distribusjonen hans. 7

Mahlon Romeo – begikk feil tidlig, men kombinerte godt med Wallace i andre omgang. Prøvde for hardt til tider. 5
Byron Webster – gikk glipp av siste års finale på grunn av en sen skade, men tok igjen tapt tid med en imponerende prestasjon. 9
Shaun Hutchinson – et viktig restitusjonsløp i siste grøft for å utsette Clarke en-mot-en. Sterk i lufta i avslutningen. Du kan se hvorfor Millwall savnet ham tidligere i sesongen. 9
Tony Craig – litt nølende da han ble testet av Marshall og trengte hjelp fra Abdou defensivt. Ikke en som tilbyr mye fremover. 4

Jed Wallace – kunne ikke komme inn i spillet med det første. Ble mer involvert i andre omgang og kunne ha scoret sjansen sin med litt mer ro. 5
Nadjim Abdou - stengte tidligere enn Williams. Begrenset i besittelse, men satt i et skift. 5
Shaun Williams – la Clarke komme forbi ham for ofte i første omgang. Men anstendige leveranser fra dødballer. 4
Aiden O’Brien – så ikke hjemme i verken den defensive eller angripende fasen av spillet. Må kanskje flytte for å få en rekke kamper i sin favorittposisjon øverst. 3

Steve Morison – isolert i første omgang, men alltid en trussel fra dødballer og viste sitt rovdriftsinstinkt når det gjaldt. 8
Gregory – sultet på tjeneste så falt inn på midtbanen i de siste stadiene av første omgang. Ble mer involvert i andre omgang og knipset videre etter Morisons mål. 6