Shrewsbury 1-0 Southend spillerrangeringer:Totalt utrolig

Nsiala imponerer – shrewsburytown.com

Shrewsbury Town sikret League One overlevelse takket være en 1-0 seier over sluttspillet på jakt etter Southend – men hvordan vurderte spillerne på begge lag?

Shrewsbury Town

Jayson Leutwiler – en rolig første omgang, men gjorde noen gode redninger i andre omgang. 7

Joe Riley - støttet Whalley godt i første omgang. Litt sjenert defensivt i andre omgang. 6
Aristote Nsiala – Rart å tenke på at han kan se utslitt ut i League Two for Hartlepool, men spiller så bra i divisjonen over. Kanskje han drar nytte av mer midtbanebeskyttelse. 9
Mat Sadler – så ikke malplassert ut sammen med Nsiala, til tross for at han tilbrakte store deler av karrieren som venstreback. 8
Junior Brown – hadde noen gode øyeblikk i første omgang da han presset opp banen. Mindre komfortabel defensivt i andre omgang, men han scoret vinnermålet. 7

Abu Ogogo – sluttet ikke å løpe. Lett å se hvorfor Dagenham-fans rangerte ham så høyt. 9
Ryan Yates – solid om ikke spektakulær. Ga bort ballen i et farlig område som førte til Southends beste åpning i første omgang, men sett alltid en fot inn. 6

Shaun Whalley – nøkkelen til Shrewsburys dominans i den første halvtimen med løpene hans fra høyre. Leverte corneren til Browns vinner. 7
Bryn Morris – koblet spillet raskt tidlig og jobbet hardt hele veien. Hans beslutningstaking og siste ball kunne vært bedre. 6
Alex Rodman – mye av Shrewsburys første omgangsspill gikk ned på motsatt flanke og andre omgang handlet om å forsvare, heller enn å angripe. Begrenset engasjement på grunn av liten egen skyld. 5

Stefan Payne – Brukte kraften sin til å skape problemer i første omgang. Matet av rester i den andre og mistet forståelig nok en meter med tempo. 6

Stephen Humphrys (på 79)
Gary Deegan (på 79)

Southend United

Christian Walton – Gjorde noen gode redninger i første omgang. Lett å se hvorfor Luton-fans vurderte ham. 8

Jason Demetriou – Etter en rolig første halvtime, han støttet angrep godt og kjempet alltid hardt. Muligens plukket av utmarksgjengen. 7
Adam Thompson - solid ytelse, så alltid ut til å angripe dødballer. 6
Anton Ferdinand – Komponert i besittelse og gjorde ikke for mye feil defensivt, men så litt sliten ut til tider. 6
John White – som en aldrende høyreback av bytte, han kom aldri til å gi den angrepsbredden Southend trengte på venstrebacken. 3

Will Atkinson - En dårlig prestasjon, unntatt noe glatt kombinasjonsspill med Demetriou sent i første omgang. 4
Michael Timlin - slet med å påtvinge seg selv, spesielt i den første halvtimen. Forbedret seg gradvis, men klarer ikke å dominere midtbanene på samme måte som han kunne ha gjort for et par år siden. 4
Ryan Leonard – treg prestasjon midt spørsmålstegn ved sommeravgangen hans. Lange kast kunne vært bedre. 3
Stephen McLaughlin – Hadde ett skudd i første omgang som ble avvist så vidt utenfor, men hans bruk av ballen lot mye å være ønsket. 3

Simon Cox – Holdt alltid på ballen i fremre områder, men hans neste trekk var alltid sidelengs eller bakover. Gir ikke egenskapene til å få Sadler til å irritere seg. 4
Nile Ranger – dominert av Nsiala i store deler av sin tid på banen. Et par farlige øyeblikksbilder tidlig i andre omgang. 3

Jermaine McGlashan (på 65) – noen få leter, diagonale løp. Burde muligens ha startet. 7
Theo Robinson (på 69) – kanskje den minst virkningsfulle av de tre erstatterne. 5
Marc-Antoine Fortune (på 70) – så livlig ut, både skaper problemer for Riley til venstre og skjærer innsiden noen ganger. 7