Blackpool 2-1 Exeter spillervurderinger:ros til Potts

Taylor og Aldred løfter trofeet – bbc.co.uk

Blackpool er tilbake i League One etter en 2-1 sluttspillfinale seier over Exeter, med Mark Cullen og Brad Potts som kombinerte for begge målene. Hvordan vurderte spillerne på begge lag.

Blackpool

Sam Slocombe – ble ikke testet så mye som han burde ha blitt, bare møte to skudd på mål, men kom seg godt ned for å stoppe Watkins tidlig. Tre opprykk på hans tre første klubber nå. 5

Will Aimson – litt redd i første omgang, men var mye bedre etter pause. 6
Tom Aldred – motvillig til å angripe ballen i boksen sin, og det ble tidlig klart at kvelden hans ville bli avbrutt. 4
Clark Robertson - la ingen grunn bak seg, men dette tillot ham til tider å bli dominert i luften av Wheeler. 5

Kelvin Mellor – hadde ikke mange sjanser til å vise sine velkjente angrepsegenskaper, men gjorde noen gode interceptions. 5
Jack Payne – falt for dypt til tider i første omgang, men noen av langdistansepasningene hans var utmerket. 6
Neil Danns – steg opp et nivå etter å ha tatt kapteinsbindet av den skadde Aldred og sjefet midtbanen i andre omgang. 8
Brad Potts – Scoret åpningen og assisterte vinneren. Hadde en rolig periode i første omgang, men da han spilte bra, det gjorde Blackpool også. 8
Colin Daniel – ikke en naturlig venstreback, han hadde vanskelige øyeblikk da Blackpool gikk over til et firemannsforsvar og var delvis skyld i målet. Så mer komfortabel ut i andre omgang. 5

Mark Cullen – flott hold-up-spill for Potts’ mål og viste gode bevegelser for sitt eget. Akkurat som i semifinalen, han kom opp trumf på viktige øyeblikk. 8
Kyle Vassell – klarte ikke alltid å opprettholde sitt tidlige press, men ga et godt utløp i andre omgang og hadde en hånd med vinneren. 6

Bright Osavi-Samuel (på 31) – var nøkkelen til Blackpools spillstyring i andre omgang. Han bar ballen opp på banen og vant frispark. 8
Ian Black (på 62) – gjorde en super jobb med å rydde opp på midtbanen og tvinge Exeter sidelengs. 8
Jordan Flores (på 75) N/A

Exeter City

Christy Pym – det første målet var godt plassert, men hadde lite kraft og han forpliktet seg kanskje for tidlig til det andre. Forpurret Vassell sent. 3

Jack Stacey – noen få løp, men var litt utslett til tider, og Exeter så skjør ut til høyre. Flere hjemme lenger oppe i banen. 4
Troy Brown – distribusjonen kunne vært bedre i første omgang og slet med å håndtere Cullen i viktige øyeblikk. 4
Jordan Moore-Taylor – ingen mangel på lidenskap, men ble trukket vekk fra sonen sin av Vassell for vinneren. 5
Craig Woodman – noen utmerkede crossfieldballer til Wheeler, hvorav to fører til Exeters bedre åpninger, inkludert equalizeren. Uheldig å bli tatt av. 7

Jake Taylor – Så ryddig ut på ballen og imponert i første omgang. Måtte være mer oppfinnsom etter pause. 5
Lloyd James – tilbød balanse, men spilte en for mange sidelengs og bakoverpasninger som forstyrret rytmen. 4
Ryan Harley – kom inn i gode områder i første omgang og hadde en god innsats. Avtok i innflytelse senere, men var en av de bedre spillerne. 6

David Wheeler – sterk i luften til tross for at han er 5'11". Scoret utligningen og var i hjertet av Exeters beste angrepsspill. 7
Ollie Watkins – utgjorde en trussel i første omgang med sine smarte løp og fremtvang en god redning fra Slocombe. Sultet på tjeneste i andre omgang. 6
Joel Grant – trakk seg tidlig i andre omgang og var anonym i de 57 minuttene han hadde vært på banen. 3

Reuben Reid (på 57) - tilbød ikke fysiskheten til å gjøre det mulig for Exeter å gå direkte.
Pierce Sweeney (på 58) – gjorde ikke så mye galt. En del av effektivt en back to da Exeter måtte jage spillet.
Lee Holmes (på 71) - ga ikke inspirasjonen Exeter lette etter.