Man City 0-0 Stoke spillervurderinger:Sta Shawcross

En frustrert KDB – skysports.com

En sta defensiv oppvisning så Stoke City holdt Manchester City til en målløs uavgjort, til tross for et sent oppmøte fra vertene. Men hvordan vurderer spillere på begge lag?

Manchester City

Willy Caballero – én skarp redning fra Diouf tidlig og en enklere fra Martins Indi, ellers uprøvd. 5

Bacary Sagna – slet tidlig mot Sobhi. Løpene hans av ballen i andre omgang var mer eventyrlige enn de hadde vært i den første, og dette hjalp De Bruyne. 5
Nicolas Otamendi – en god ball over toppen for De Bruyne like før pause og var sammensatt i ballbesittelse. 6
Aleksandr Kolarov - hans varemerke, kraftig frispark var på mål og det nærmeste City kom i første omgang. Hadde et solid spill. 7
Gael Clichy – kom ikke frem for å støtte Sane ofte nok i første omgang, men ble bedre etter pause. 6

Fernandinho – spilte en fin en-to for å skape en sjanse for Silva, men ellers hevdet seg ikke i kampen, med eller uten ball. 3
Yaya Touré – ett eller to kraftige løp, men kjørte inn i trafikken til tider og hans foroverpassering lot mye å være ønsket. 4
Kevin De Bruyne – stille til Silvas ankomst og hans flytting til høyre ving. Etter det, han var sterkt involvert og boret noen gode kryss inn. 7

Jesús Navas – mangelen på løpere som brøt seg inn i boksen da han var klar til å krysse, betydde at han enten brukte for lang tid på å vente på dem, eller at leveringene hans gikk til motstanderens midtstopper. 4
Leroy Sané – en livlig prestasjon som ble bedre da Clichy begynte å ta seg frem. Sluttproduktet mangler til tider og burde ha begravd den sjansen på slutten. 6
Sergio Agüero – ofte tvunget inn i dype områder i første omgang. Hadde et par gode sjanser etter pause, en som han laget selv. En skuffende visning av hans høye standarder. 3

David Silva (på 57) - etter at han kom på, City gikk gradvis fra sakte sondering til å angripe den siste tredjedelen etter eget ønske. Han var i sentrum for alt. 8
Kelechi Iheanacho (på 76) – så litt dårlig ut. 4

Stoke City

Lee Grant – måtte bare redde én gang hele spillet, fra Kolarovs frispark. 5

Phil Bardsley - holdt Sane stille i første omgang, men fant det vanskeligere i den andre da han måtte takle tyskeren så vel som Clichys overlappende løp. 5
Ryan Shawcross – ga et gult kort i første omgang, men gjorde noen viktige defensive avskjæringer i en tullkamp. 9
Bruno Martins Indi – en god prestasjon, hvis skjemmet av å feiltreffe Stokes uten tvil beste sjanse i første omgang. 8
Erik Pieters – kom frem for å bidra til å skape Stokes bedre åpninger i løpet av de første 20 minuttene, men slet med å håndtere De Bruynes løp i de siste stadiene. 6

Mame Biram Diouf – uten tvil Stokes beste angrepsspiller i første omgang og kuttet forsyningen til Sane godt. Ett eller to slag påvirket prestasjonen hans i andre omgang, og han måtte raskt tas av. 7
Geoff Cameron - kjørte showet i første omgang, men senere fant han seg selv å bli dratt inn i store områder, som åpnet hull. 7
Joe Allen – spilte en innflytelsesrik rolle bak Stokes sterke første omgang, men gikk tom for damp da Whelan kom på og han ble bedt om å utføre en mer avansert rolle. 6
Ramadan Sobhi – ett eller to gode tidlige løp, men avtok i innflytelse etterpå. Når han ikke hadde tempoet sitt, han manglet det tekniske til å kompensere. 3

Jonathan Walters – jobbet hardt og holdt godt på ballen tidlig, men trøtt i de siste stadiene da han fikk lite tjeneste. 4
Saido Berahino – koblet seg godt sammen med Walters tidlig og svarte på noen spørsmålstegn om søknaden hans. Var stort sett matet av skrap. 5

Ibrahim Afellay (på 69) – manglet en viss grad av defensiv disiplin. Dioufs exit hjalp ikke Stokes sak. 4