Millwall 0-0 Scunthorpe spillervurderinger:Clarkes klareringer

Morison kjemper med Wallace – skysports.com

Millwall hadde de lengre perioder av press i sin League One Play-Off semifinale første etappe med Scunthorpe, men ingen av sidene kunne bryte dødlåsen. Her er hvordan spillere på begge lag vurderte.

Millwall

Jordan Archer – møtte bare ett skudd på mål hele kvelden, et frispark fra langt hold som ble slått rett mot ham. 6

Shaun Cummings - hadde en tendens til å fjerne ballen nedover høyre flanke, heller enn å gi det kort. Skadet etter 62 minutter. 6
Byron Webster – vant alt i luften og dominerte Paddy Madden. 8
Shaun Hutchinson - inneholdt Toney lett. Han og Webster ble ikke bedt om å forsvare boksen deres for ofte. 7
Tony Craig - forsvarte innlegget hans klokt. Brukte ballen på samme måte som Cummings:«Ingen tull, slå den frem tidlig.' 7

Jed Wallace – gode leveranser fra dyp og spilte Gregory gjennom en-mot-en. Kunne ha kommet i skuddposisjoner oftere. 6
Nadjim Abdou – brukte kraften sin effektivt uten ballen, men med det bremset han spillet ved å gå bakover for ofte. 4
Shaun Williams – en klasse over i første omgang, men roligere etter pause. 6
Shane Ferguson – en trussel fra dødballer, spesielt i første omgang. Kan ha tilbudt mer i åpent spill. 5

Steve Morison - vant innledende baller i første omgang og brukte sin luftferdighet med god effekt. Energinivået falt litt i de siste stadiene. 6
Lee Gregory – brukte arbeidshastigheten til å få laget sitt videre opp i første omgang. Tilbød imidlertid ikke for mye med ballen, gikk glipp av en viktig en-mot-en-sjanse og ble trøtt sent. 4

Mahlon Romeo (på 62) – hadde ett egensindig skudd og vant et par frispark. 6
Aiden O'Brien (på 74)

Scunthorpe United

Joe Anyon – hadde ikke mye å gjøre, men det han gjorde var livsviktig. Sterk redning en-mot-en fra Gregory i et stort øyeblikk i kampen.

Jordan Clarke – tre viktige klareringer i første omgang i sin egen seks-yard-boks for å nekte Millwall en målmulighet. Bailed Scunthorpe ut til tider. 9
David Mirfin – noen gode defensive header. Tvunget inn i panikk, men nødvendige klareringer i første omgang. 8
Murray Wallace – etter en nervøs start der han måtte gi bort den odde corneren, Wallace vokste i styrke. 8
Conor Townsend – ett naivt hodestøt over eget mål i første omgang. Ett sololøp inn i opposisjonens territorium etter intervallet, men hadde forståelig nok ikke friheten til å spille sitt naturlige spill. 5

Neal Bishop – ga bort ballen til Wallace før Gregorys store sjanse, men hjalp til defensivt. 6
Stephen Dawson - ser alltid ut til å bli misbrukt på Millwall, Likevel ville fansen deres elsket ham hvis han spilte for dem. En typisk modig oppvisning med ett eller to dristige løp for å få hans side opp på banen. 8
Jamie Ness – anonym i store deler av konkurransen. Selv uten ballen, han så til tider ut som en passasjer. 3
Josh Morris - kjørte inn i trafikken ved et par anledninger, men ble sultet på besittelse. 3

Ivan Toney – brukte ikke rammen så godt som han kunne ha gjort i første omgang, men trengte mer støtte. 2
Paddy Madden – manglet arbeidshastigheten til det motsatte tallet. Uten service, Maddens tjuvjaktinstinkter kunne ikke komme til syne. 2