Crewe 5-0 Grimsby Spillerrangeringer:Cooper får 10

Dagnall strålte for Jernbanemennene – men hvem ellers?

Første halvdel av tannregulering fra George Cooper og Chris Dagnall, sammen med et sent mål fra Callum Cooke så Crewe Alexandra notere en 5-0-demolering av Grimsby Town. Men hvordan vurderte spillerne på begge lag?

Crewe Alexandra

Ben Garrett – trengte ikke å jobbe hardt for nullen. Forpurret Osborne et par ganger i første omgang og reddet bra fra Asante. 7

Oliver Turton – testet sjelden defensivt på grunn av Grimsbys mangel på bredde og spilte en relativt beskjeden rolle i Crewes prestasjon. 6
George Ray - hvis kondisjonen hans hadde vært i tvil før lørdag, det viste seg ikke på dagen. 8
Ben Nugent – ​​solid ytelse. Ofte plaget av Jones og Asante i andre omgang, men holdt selvsikkert unna en-mot-en. 7
Jon Guthrie - hadde en tendens til å holde seg tett på Nugent. Han var solid i første omgang, men ga også for mye plass til Bolarinwa i en 15-minutters periode etter pause. 6

James Jones – kom frem når de rette øyeblikkene dukket opp, men gjorde det fra dypen. Rask å andre baller i en uselvisk, energisk skjerm. 7
Danny Hollands - patruljerte midtbanen utmerket, nekter Grimsby plass foran forsvaret. Hvis motstanderne hadde en spiller med hans taktiske disiplin, de hadde kanskje klart seg bedre. 8
George Cooper – juvelen i en hardtarbeidende krone. Fant hektar med plass nede til venstre i første omgang, men utnyttet den til maksimal effekt. Nøkkelen til alt det gode Crewe gjorde og scoret to mål, inkludert et sublimt frispark. 10
Callum Cooke – hans galne dribling på to minutter satte opp Coopers åpner, før han fikk målet sitt på 87. I de mellomliggende 85 minuttene, det var vanskelig å tro at han først fikk sin profesjonelle debut forrige uke. 8

Chris Dagnall – god bevegelse i første omgang og tok målene sine bra. Hans erfaring og kunnskap i den siste tredjedelen skinte gjennom. 9
Jordan Bowery – koblet sammen spill utmerket i første omgang. Roligere i andre omgang, men kunne likevel ha scoret en raspende volley og jobbet hardt hele veien. 8

Zoumana Bakayogo (på 77) – brukte fysiskheten sin med god effekt på sin korte tid på banen. 6
Alex Kiwomya (på 83) – økte farten og fikk en entusiastisk mottakelse fra supporterne da han entret. 6
Callum Ainley (på 84) - ikke for første gang i sin korte karriere til dags dato, Ainley imponerte fra benken. Han tok på seg forsvarere, vant frispark og satte opp Cookes sene mål. 7

Grimsby Town

James McKeown – dekket seg ikke i ære i første omgang, spesielt for åpningsmålet. Gjorde et par gode redninger etter pause, inkludert Coopers volley fra midtsirkelen. Det ville vært fyrens hat-trick, ødelegge sporten... 4

Ben Davies – som 35-åring krever det mye for ham å spille som en offensiv vingback og gjenopprette en defensiv posisjon raskt. Fanget ut av plass altfor ofte i første omgang. 2
Shaun Pearson – gjorde en grei jobb på Bowery etter pause, men skaden var allerede gjort. 4
Danny Collins – ga bort ballen til det femte målet og var redd hele veien. 2
Gavin Gunning – koster Grimsby for mange mål for øyeblikket og begikk en unødvendig feil på Ainley sent. 2
Danny Andrew – ett innlegg fra sidelinjen som førte til Osbornes skudd var venstre vingbacks ene lysende øyeblikk på dårlige 45 minutter, som så ham tatt av i pausen. 3

Chris Clements - sterkt involvert i en anstendig spell i starten av andre omgang, men gjennom resten av spillet, hans fysiske og mentale skjørhet ble avslørt. 3
Brandon Comley – anonym hele veien – da andre omgang startet, man kunne ha blitt tilgitt for å sjekke om han var en av de tre vikarene … 1
Jamey Osborne – som Clements, anstendig i besittelse under Grimsbys bedre trolldom og tvang Garrett til to stopp i første omgang. Uten ballen, hans bidrag var tvilsomt. 4

Adi Yusuff – til tider i første omgang, han ville holde på ballen et øyeblikk eller to før han led av mangel på støtte. Arbeidsmoralen kunne vært bedre. 4
Callum Dyson – så tapt ut i første omgang. Virket redd for å utfordre om ballen og klarte ikke å holde på den da han fikk en pasning. Riktig tatt av til pause. 1

Tom Bolarinwa (på 45) – ingen sluttprodukt, men det faktum at han løp etter ballen og prøvde å få ting til å skje gjorde ham til en av Grimsbys beste spillere på dagen. 6
Akwasi Asante – jobbet hardt og kunne ha gjort det bedre med to sjanser i løpet av 30 sekunder. 6
Sam Jones (på 45) – plaget Crewes forsvar gjennom andre omgang. Prestasjonen hans hadde kanskje ikke fortjent en 7-er under normale omstendigheter, men han viste ønsket om å fortsette å kjempe om ballen helt til slutten, i motsetning til lagkameratene. 7