Bradford City 0-0 Shrewsbury Town Spillerrangeringer:Whalley imponerer

Toto Nsiala gjorde noen store klareringer – chroniclelive.co.uk

Bradford Citys 0-0 uavgjort mot Shrewsbury Town kunne ikke forklares med mangel på angrep fra noen av sidene; her er våre spillervurderinger fra spillet.

Bantams

Colin Doyle - nektet Nolan fra kloss hold i andre omgang, selv om han var heldig at han ikke trengte å strekke seg for mye for noen av redningene. 6

Tony McMahon – krøllet et frispark over tverrliggeren i første omgang og gjorde en eller to fine leveranser tidlig. Ikke den raskeste, men rimelig lyd defensivt. 7
Nat Knight-Percival – det er vanlig å berømme en midtstopper etter et rent bord, men Knight-Percival overbeviste ikke helt. Han ser ut som en sterk nok spiller, men noen ganger virket tilbøyelig til å skli eller ikke helt påtvinge seg en farlig situasjon. 4
Matthew Kilgallon – dominerte Stefan Payne i store deler av første omgang og reddet venstrebacken ved en eller to anledninger. Bedt om å gjøre jobben til to spillere til tider. 8
Stephen Warnock – et par fine looping-kryss tidlig, men mangelen på tempo og smidighet ble snart avslørt. Man skulle tro at han må tilby mer enn lederskap og erfaring for å bli en del av denne siden. 3

Alex Gilliead – jobbet hardt og gjorde noen gode interceptions i første omgang, etterfulgt av noen fine løp i de siste etappene. Sluttproduktet ser fortsatt litt begrenset ut; man spør seg om han er bedre egnet til en vingbackrolle. 6
Callum Guy - bestrebelsen er der, som vi så da han utløste pressen, men det er vanskelig å se helt hvor han passer. Ser ut til å mangle fysiskheten til å gjøre holderollen og den tekniske finessen til å spille videre. 4
Timothee Dieng - i første omgang, hans fysiske tilstedeværelse opphevet Nolans trussel og tvang Shrewsbury til å gjøre det meste av sine angrep gjennom store områder. Ikke fullt så sterkt etter pause og etter at det røde kortet økte vekten på framover, vi så en eller to begrensninger i spillet hans. 6
Tyrell Robinson – så mer sikker ut til å ta Bolton på når plassen åpnet seg etter det røde kortet. Men da han satte ballen utenfor i første omgang, det var vanskelig å unngå følelsen av at tidligere Bradford-vinger kan ha vært mer produktive. 5

Charlie Wyke – jobbet hardt for å presse motstandernes midtstoppere, og i så måte tjente han på å ha midtbanen nærmere seg enn vi så på Blackburn. Kan ha brukt hans tilstedeværelse til enda større effekt hvis han hadde hatt litt bedre service. 5
Kai Brunker – satte seg rundt og slo en fin ball gjennom til Robinson i et overgangsangrep i første omgang, vinne et frispark i prosessen. Med både ham og Wyke så drevet for å vinne den første løse ballen, Noen ganger manglet Bradford en spiss som plukket opp brikkene. 6

Adam Chicksen (på 73) – en stødig og pålitelig venstreback, men ikke nødvendigvis noen som skremmer 10 menn i sluttfasen. 4
Omari Patrick (på 76) – litt ekstra energi, men ikke så mye mer – det faktum at Shay McCartan ble værende på benken virker fortellende. 5

Salop

Dean Henderson – en eller to fine redninger i første omgang. Ser ut til å være en av de mer selvsikre målvaktene Shrewsbury har hatt – selv om som vi så i en skadetid, at tillit nå og igjen kan bli feilplassert! 6

James Bolton – taktisk disiplinert. Tilbød ikke for mye bredde på grunn av konkurransens art, men hans defensive flid gjorde at han gjorde noen viktige bakpostklareringer. 5
Aristote Nsiala – uten tvil heldig som ikke ble utvist for en første omgangsutfordring, noe som fremhevet en og annen ulempe ved hans kraftige frontfotforsvar. Derimot, han gjorde også noen viktige klareringer i en modig oppvisning. 8
Mat Sadler - virket mer konservativ enn Nsiala. Hvis det var en kamp å ha, hadde han en tendens til å velge sikker klarering for å avstå territorium, heller enn å prøve å vinne duellen direkte. 7
Omar Beckles – hans dumme utvisning for andre gule på timen ødela en ellers ryddig prestasjon. Roen i besittelse vi så fra ham på Accrington ser ut til å ha bidratt til å jevne overgangen fra midtstopper til venstreback. 4

Bryn Morris – slet med å påtvinge seg selv tidlig, men det ble trolldom midtveis i spillet da han presset intelligent, som en eller to av hans mer angripende lagkamerater ikke helt hadde klart. 5
Ben Godfrey – ikke på sitt defensive beste i første omgang, da han tidlig lot mannen sin få en fri heading fra corner. Vokste imidlertid kontroll etter intervallet og gravde seg inn til finalen. 5

Shaun Whalley - en konstant. Så ut til å spille ballen fremover – som vi så med en herlig pasning til Nolans første omgangssjanse – og var alltid på farten deretter, selv om avslutningen hans kunne vært bedre. Ga Warnock helvete. 8
Jon Nolan – mangelen på fysisk form hindret ham til tider i første omgang og kunne ha gjort det bedre med et par sjanser, men hans innflytelse i en 15-minutters periode etter intervallet falt sammen med Shrewsburys mer sammenhengende angrep. Det virker når han spiller bra, det gjør laget også. 6
Alex Rodman – viste glimt av hva han kan gjøre i løpet av de første 60 minuttene, med sine kraftige løp inn i sentrale områder. Kvaliteten på skytingen hans lot litt å være ønsket, før en siste halvtime som krevde at han måtte holde et halvt øye med den ledige venstrebackposisjonen, hindrer hans angrepspotensiale. 6

Stefan Payne – vant ikke for mange av sine individuelle kamper, spesielt i første omgang, noe som var problematisk gitt konkurransens direkte karakter. En fin dummy for Nolans store sjanse i andre omgang, men eks-Dover-mannen har hatt bedre kamper. 3

Carlton Morris (på 63) - hans harde arbeid okkuperte motspillere mens Salop hadde 10 menn, bidrar dermed til å utsette Bradfords vedvarende press til de siste 10 minuttene. 6
Lenell John-Lewis (på 81) – fikk ikke en skikkelig sjanse til å vise sine angrepsegenskaper. 5