Bristol City 4-0 Huddersfield Spillerrangeringer:Creative Cotterill

Abraham feirer Robins andre – bbc.co.uk

Bristol City hjalp deres overlevelsessjanser med en 4-0 seier over opprykksjagende Huddersfield Town. De fikk målene sine fra Lee Tomlin, Tammy Abraham, Aden Flint og en David Cotterill-straff – men hvordan vurderte spillerne på begge lag?

Bristol City

Frank Fielding – presset unna Van La Parras innsats i første omgang og nektet Quaner etter pause. Gjorde det bra når det ble tilkalt. 8

Kory Smith – beskjedent angrepsbidrag, men viste god defensiv posisjonering og gjorde noen avgjørende inngrep i siste omgang i andre omgang. 7
Aden Flint – snudde raskt faren. Fortjente målet sitt, selv om arten av det var mer avansert enn forventet! 9
Bailey Wright – angrep ikke ballen like mye som Flint, men var rolig effektiv. 7
Joe Bryan – kunne bedre håndtert Tommy Smiths angrep i andre omgang, men vant straffen på Billing. 6

Gary O'Neil - assisterte Flints mål og kjempet godt på midtbanen. Hans erfaring gjorde ham til en viktig figur på en stor kveld for klubben. 9
Marlon Pack – gjorde de enkle tingene bra, selv om han ga bort ballen til Brown i et farlig område som førte til en Huddersfield-sjanse på 1-0. 6

David Cotterill – fikk Lowe til å feste seg tilbake i store deler av kampen og satte inn noen gode leveranser. Kunne ha brukt venstre fot ved anledninger. 9
Lee Tomlin – litt bortkastet tidlig, men han tok alltid initiativet til å få ting til å skje. Så åpningen for målet hans. 7
Callum O'Dowda – livlig og kom inn bak Smith ved anledninger, selv om sporingen hans tilbake i andre omgang ikke var like god som før pausen. 7

Tammy Abraham – viste smart bevegelse for målet sitt og jobbet hardt hele veien. 8

Josh Brownhill (på 81)
Aaron Wilbraham (på 86)
Jens Hegeler (86 år)

Huddersfield Town

Danny Ward – en rystende prestasjon forverret av dårlig distribusjon. 2

Tommy Smith – posisjonsspillet hans var naivt, men i andre omgang, han kom inn nede til høyre oftere. 4
Mark Hudson – gjorde feilen for Tomlins åpner og så treg ut etterpå. 2
Christoher Schindler - slet uten innflytelsen fra Michael Hefele ved siden av ham. 3
Chris Loewe – låste seg tilbake store deler av første omgang og klarte ikke å dempe trusselen fra Cotterill. 3

Jonathan Hogg – heldigvis, tidlige rapporter tyder på at skaden hans ikke er så ille som først fryktet. Huddersfields prestasjon i Hoggs fravær understreket hvor mye de trenger ham. 5
Aaron Mooy – noen fine berøringer og pasninger inn i den siste tredjedelen, men hadde ikke sin vanlige kontrollerende innflytelse. 4

Elias Kachunga – anonym i første omgang, det ene øyeblikket hans kom da han la ballen av for Van La Parras innsats fra innsiden av feltet. 3
Izzy Brown – stjal ballen fra Pack for en første omgang, men var ellers stille. 3
Rajiv van La Parra – kunne ha angrepet flanken mer, men fikk mye på ballen, hadde Huddersfields nærmeste innsats og var en av få som prøvde å få ting til å skje. 5

Nahki Wells – klarte ikke å få et spark i første omgang. Gikk dypere inn i en mer kreativ rolle da Quaner kom på, men Huddersfield savnet krypskytterinstinktene hans i boksen. 4

Phillip Billing (på 22) – trenger lisens for å presse inn i den motsatte halvdelen og skape. Fikk ikke den friheten da han erstattet Hogg, i stedet for å spille sammen med ham. 2
Joe Lolley (på 45) – god energi og bevegelse, hvis den mangler en finpuss. Tilbød mer i andre omgang enn Kachunga gjorde i første. 6
Collin Quaner (på 67) - tilbød et fokuspunkt og muligheten til å gå direkte mot et lag som beskytter en ledelse, noe Wells ikke gjør. Brukte kraften sin til å komme unna ett eller to anstendige skudd. 6