Crewe 0-5 Carlisle Spillerrangeringer:Super Jones

Danny Grainger – newsandstar.co.uk

Takket være en fantastisk forestilling i andre omgang, Carlisle United slo fem forbi Crewe Alexandra på Gresty Road. Her er våre spillervurderinger for begge lag.

Crewe Alexandra

Ben Garratt – kunne ha falt raskere for den første eller vært mer dominerende for den tredje, men for de tre andre fikk han liten sjanse. Ikke hovedårsaken til at Crewe tapte. 3

Ryan Walker - tatt av ved pause, men andre omgang antydet at han ikke var roten til Crewes problemer. Carlisles åpninger i første omgang hadde kommet gjennom spill på motsatt side – Walker gjorde ikke så mye galt. 5
Michael Raynes – tålte katastrofale 90 minutter mot sin gamle klubb, lider av hån fra bortefans. Ga bort straffen for andre, scoret og selvmål for det tredje og så sårbar ut mot tempo hele veien. 1
Eddie Nolan – kampene hans i første omgang var i stor grad å gjøre med avstanden mellom ham og vingbacken. Selv om, han spilte med en vanlig venstreback ved siden av seg i andre omgang og var fortsatt dårlig. 3

Ryan Wintle – Crewes bedre første omgang kom ned til høyre gjennom Wintle, som svingte inn et par innbydende kryss og var uheldig at flere spillere ikke var i boksen. Så ukomfortabel ut med det defensive aspektet av ting, selv om. 5
Tom Lowery - manglet fysiskheten og disiplinen for den typen rolle han ble gitt. Det er ikke til å komme utenom det faktum at han spilte veldig dårlig, men han er bare 19 og trenger et veiledende hode ved siden av seg. 2
Conor Grant – som Lowery, han har gjort sitt navn på det han har gjort med ballen og ikke nødvendigvis hans taktiske bevissthet. Et par fine pasninger inn i store områder, men litt mer. 3
Callum Ainley - gitt to roller som ikke passer ham. Bedt om å spille nummer 10 i første omgang, da han slet med å finne plassen han trenger, deretter i en dypere rolle i andre omgang, som han ikke hadde overkroppsstyrken til. En talentfull spiller, men må brukes riktig. 2
George Cooper – det ser ut til at lederteamet har prøvd å skohorn effektivt fem kvikke playmakere inn på midtbanen. Cooper mangler tempoet og kraften som kreves for å spille vingback, hvor han slet i første omgang, selv om han var anonym selv etter å ha flyttet inn i en mer naturlig stilling. 2

Chris Porter – av frustrasjon, han falt ofte dypt for å prøve å hjelpe til med å koble spill, men som et resultat av det slet han med å komme inn i målposisjoner da ballen gikk utenfor. En annen spiller som ikke så hjemme. 3
Chris Dagnall – vanskelig å forstå hvordan et lag med to spisser som har 284 karrieremål mellom seg, ser så uten angrepsideer. Dagnall var fullstendig isolert. 4

Harry Pickering (på 45) – var ikke direkte skyld i noen av målene i andre omgang, men så nervøs ut i besittelse. 3
Owen Dale (på 58) – manglet troen på å bære ballen fremover og få Crewe opp på banen. 3
Sam Stubbs (på 59) gitt ubetydelig beskyttelse den siste halvtimen, men enhver ball mellom ham og Raynes gikk rett gjennom til en motstander. 2

Carlisle United

Shamal George - Liverpool-utlåneren var stort sett uproblematisk, men var rask av linjen og så ikke fullt så utsatt ut for en klanger som Bonham til tider har gjort. 6

James Brown – ballen hans nedover linjen førte til åpningsmålet og han nektet Cooper noen plass i første omgang. Viste mye energi i et solid skift. 7
Clint Hill – angrep ikke ballen like ofte som partneren hans, men viste det store lederskapet som han er kjent for. Eks-QPR-forsvarerens treningsfokus og garderobeinnflytelse kan gi Carlisle frisk inspirasjon. 8
Tom Parkes – lignet mer på Tom Parkes som vant opprykk med Bristol Rovers enn den vi så på Orient forrige sesong. Forfoten hans, No-nonsense forsvar var nøkkelen til Carlisles dominans i andre omgang. 9
Danny Grainger – ikke hver dag din venstreback scorer de to første målene dine og gir hjørnet for det tredje. Den merkelige gli til side, dette var en kapteins opptreden. 8

Kelvin Etuhu, Luke Joyce og Mike Jones - i andre omgang, den sentrale trioen bidro til en av de beste forestillingene ute av besittelse denne bloggen noensinne har sett. Selv når Carlisle hadde en ledelse å beskytte, på intet tidspunkt satte de seg tilbake for å spare energi, de presset Crewe inn på egen halvdel i lange perioder og ga ingen vei utenom. For det – alle tre får en 10

Nicky Adams – Ikke alt klarte seg tidlig for ham, men det imponerende aspektet ved prestasjonen hans var at han alltid ville ha ballen. Tankehastigheten hans var bemerkelsesverdig og motstanderspillere ble tiltrukket av ham, som gjorde at han klarte å legge ballen av for andre og holde angrepene i gang. Uheldig å ikke ta et mål. 9
Reggie Lambe - en kantspiller av fag, likevel sørget for tempoet, utholdenhet og avslutningsevne man kan forvente av en etablert midtspiss. Måten han plaget Raynes for å vinne straffen på, var et enestående show. 10
Shaun Miller – ga den beste prestasjonen en midtspiss kunne uten å score. Hans uselviske løp satte tonen for denne teamprestasjonen, eks-Morecambe-mannen kjører kanalene utmerket for den første. Dominerte Raynes og sørget for kjempefint hold-up-spill. 9

Jamie Devitt (på 68) – skled ballen gjennom for Lambes mål. 8
Hallam Hope (på 77) – hans rå tempo utnyttet Crewes hull bak, førte til det femte målet på fulltids fløyta. 7