Aston Villa 0-0 Middlesbrough Spillervurderinger:Terry kommanderende

Terry var enestående for Villa – skysports.com

Aston Villa har nådd finalen i Championship-sluttspillet takket være en 1-0 samlet semifinaleseier over Middlesbrough, noe som ble bekreftet av uavgjort 0-0 hjemme i andre omgang. Her er våre spillervurderinger fra spillet.

Villans

Sam Johnstone – utrolig, han trengte ikke å redde hele kampen. Rask av banen for å kvele George Friend i første omgang, men distribusjonen hans var til tider litt mistenkelig. 5

James Bree – en rystende forestilling. Venstre hull bak defensivt og var kanskje heldig at ingen av motstanderne på flanken hans hadde mye tempo. Sjelden stolt av lagkameratene som et angrepsutløp også. 3
James Chester – gjorde noen viktige inngrep og kom nær i første omgang med en volley. Den desidert mest konsekvente utøveren til Aston Villa denne perioden. 8
John Terry – dominerte Assombalonga gjennom den første timen og delvis fordi han var så kommanderende i de siste stadiene, han måtte gjøre lite bakfotsforsvar. 9
Alan Hutton - ikke overraskende, han ble til tider tvunget tilbake av Traore og ga en gang en kynisk feil mot den brede mannen. Likevel, Hutton overengasjerte seg aldri og lot mannen sin løpe på en midtstopper, som han fortjener honnør for med tanke på at han er en høyreback. 7

Mile Jedinak – likte et enestående spill der han kjempet tappert, utgjør også en trussel fra dødballer, etter å ha scoret vinneren i den første etappen. Rettferdiggjorde Steve Bruces beslutning om å starte ham over Glenn Whelan. 9

Robert Snodgrass – viste god defensiv disiplin. Angrepsspillet hans handler vanligvis om presise leveranser, men fordi det ikke var mange spillere i boksen, måtte han holde det enkelt i besittelse. 6
Conor Hourihane – mye av Villas spill handlet om å nekte plass bak, så Hourihane fikk ikke så mange muligheter som han vanligvis ville for å vise sin skudd- og krysskvalitet. En eller to fine berøringer i andre omgang. 6
Jack Grealish – har evnen til å lette presset på Villas forsvar ved å bære ballen opp på banen og holde på den i trange områder. Nøkkelen til å bringe Adomah i spill i andre omgangs kontringer. 7
Albert Adomah - ettersom Traore vokste i innflytelse i første omgang, Adomah måtte disiplineres. Men så livligere ut fremover i starten av andre omgang, da tempoet hans gjorde ham til et sentralt angrepssted, sette opp en klar sjanse. 8

Lewis Grabban - slet med å se mye ballbesittelse i første omgang på grunn av konkurransens natur. Han jobbet imidlertid alltid hardt og hadde flere sjanser etter pause, tvang Randolph inn i en redning like før timen. 5

Jonathan Kodjia (på 79) - beholdt besittelsen godt i fremre områder. 6
Glenn Whelan (på 85) – hjalp til med å styre spillet, karakterisert av ett spark fra skadetid som ga Boro et innkast så langt unna mål som mulig uten risiko for å gi dem et målspark. 6
Birkir Bjarnason (på 90+1)

Boro

Darren Randolph - uprøvd i første omgang, men gjorde en god stopp fra Grabban like før timen og bidro til å holde Boro i uavgjort. 7

Ryan Shotton – Pulis har for vane å favorisere midtstoppere på høyrebacken og Shotton risikerer aldri å overbegå seg, han tilbyr ikke den bredden som Fabio kan gjøre. Alltid støttet Adomah under press. 3
Dael Fry – solid nok i første omgang, men gjorde seg skyldig i balltitting til tider i den andre, lar Grabban komme inn. 5
Ben Gibson – likte en positiv første omgang, men ble noen ganger tvunget til å dekke for Fry i den andre, la mannen sin gå foran ham for en stor sjanse like før timemerket. 6
George Friend - i oppgave å gi bredde på Boros venstre flanke:selv om han kom bak Bree en eller to ganger, med ett løp som fører til en utslett utfordring på Johnstone, han mangler naturlig tempo for å gjøre jobben konsekvent. 3

Jonny Howson – hver gang han plukket opp ballen i et godt område, hans neste pass var ofte uproduktivt. Vanskelig å se hvorfor han har vært en del av de åtte beste lagene i Championship de siste to sesongene. 4
Adam Clayton - ga bort en eller to kyniske feil, som var til minimal nytte for Boro med tanke på at de alltid trengte et mål. Så veldig begrenset ut i besittelse. 3
Muhamed Besic – var ikke sjenert til å gå inn i utfordringer og gjorde en god jobb med å rydde opp i motstanderens utbrytere, men manglet kvalitet på ballen. 4

Adamah Traore – Boros hoveduttak på høyre flanke i første omgang på grunn av hans rå tempo, før man flytter inn i mer sentrale strøk etter pause. Lyktes med å hjelpe lagkameratene sine lenger opp på banen, men klarte ikke å skape sjanser, på grunn av en kombinasjon av dårlig sluttprodukt og manglende bevegelse rundt ham. 5
Britt Assombalonga – bedt om å vinne den typen kamper som passer midtstopperne mer enn det passer ham. Fikk ikke plass til å bruke tempoet og kraften hans, eller vise sine avslutningsegenskaper, før de ble tatt av med et kvarter igjen av kampen. 5
Stewart Downing – mangelen på tempo betyr at han vanligvis er mer komfortabel med å krølle seg i kryss fra dyp, i stedet for å piske dem inn fra sidelinjen, men ved å spille til venstre måtte han prøve å gjøre det siste uten særlig suksess. Treff stanga med frisparket sent i Boros beste innsats. 3

Patrick Bamford (på 67) – flyttet til venstre da Gestede kom på, heller enn et sentralt område hvor han kan skade lag. 5
Rudy Gestede (på 73) – kom på for å gi et fokuspunkt for lange baller inn i feltet, men Boro klarte ikke å komme i posisjoner for å bringe ham inn i kampen. 5
Fabio Da Silva (på 82) – tilbyr mer bredde enn Shotton og ble hentet inn alt for sent. 6