Hvordan trene for en 800 meter løp

Det tar virkelig en spesiell type løper å håndtere straffene konkav ut av den 800 -meter løp . For de som ikke har det som trengs , suksess avhenger i stor grad på trening og condition . Du må holde deg i optimal stand, og du trenger å trene hardt for å tåle de fysiske kravene som de 800 -meter løp steder på deg . Hvis du tror du har fart og utholdenhet til å fullføre dette løpet , kan du bruke denne korte guiden for å lære hvordan du skal trene for det .. Du trenger
Gode joggesko
Track eller nivå road
ankelvekter på
Vis flere instruksjoner
en

det første trinnet i treningen for 800 -meter løp er å vite hva slags løper du er. Sprinters har stor hastighet , men ha en tendens til å brenne ut før slutten av løpet. Endurance løpere kan gå distansen , men ikke alltid har nok fart til å holde tritt med resten av gjengen . Det er også " All Purpose" løpere, som kan håndtere omtrent alt du kaster på dem . Det er viktig å vite hva slags løper du er, slik at du kan endre din trening rutine på en måte som spiller opp dine styrker og jobber med å forbedre dine svakheter .
To

Forstå at trening er spesifikk for løperen . Det er , selvfølgelig, generelle opplæringselementene og rutiner som kan brukes ved alle løpere. Imidlertid er hver løper annerledes , og hver vil reagere forskjellig på 800 -meter løp . Derfor er det viktig for hver løper for å skape et trenings rutine som er spesifikk for hans eller hennes behov . Forstå at noen opplæring rutine du lese om er rett og slett en guide - hvis det skatter kroppen din for mye, så lette tilbake på trening , eller hvis du synes det er for enkelt, så intensivere treningen . Arbeid det rundt dine egne styrker og svakheter, og gjøre det til en rutine som kan forbedre din kjører evner .
3

Bruk anaerob trening system som en del av treningen for 800 -meter løp . Dette systemet benytter flere gjentakelser av 40 til 90 sekunder . Hver repetisjon er en høy intensitet løp, og lærer kroppen din å slå på fart og sprint , selv om kroppen din kan få mindre oksygen enn den ønsker . Spør en coach eller trener å bruke en stoppeklokke til annen din sprint før du har spurtet for 40-90 sekunder , så ta en 90 - til 180 - . = Andre pause , deretter sprinten igjen
4

Bruk aerobic treningssystem som en del av treningen for 800 -meter løp . Den aerobe systemet bruker repetisjoner som varer 3-5 minutter . Hver repetisjon er en kontrollert avrenning på løpere maksimalt oksygenopptak . Den maksimale oksygenopptak er normalt definert som det maksimale tempo at en løper kan opprettholde for en 12 -minutters kjøring . Så , kan det ikke være den raskeste som noen kan kjøre , men den raskeste som kan opprettholdes over tid . Ta dette tempoet og gjentatte ganger kjører det for fem - minutters repetisjoner , med en kort pause mellom hver repetisjon .
5

Planlegg en treningsøkt rutine . Når du har kommet opp med en rekke aerobe og anaerobe treningen går , planlegge en rutine for en intensiv treningsøkt . Du bør gå gjennom intensiv trening tre dager i uken . Hvis du begynner å føle at du kan fullføre rutinen enklere enn du kunne før , steg opp enten antall repetisjoner eller tempoet /tid på repetisjonene for å gjøre det mer utfordrende .
6

Prøv å jogge minst to ganger i uken . Ideelt sett gå i mellom dagene i din intensiv trening . For eksempel kan du gjøre dine intensiv trening på mandag , onsdag og fredag ​​, og deretter gjøre din jogging på tirsdager og torsdager . Du kan velge å bruke ankelvekter for å bidra til å styrke leggmuskulaturen , men dette er i stor grad et spørsmål om personlig preferanse . Du bør forsøke å jogge 1600 til 2400 meter for å bygge utholdenhet for den raske 800 -meter løp du trener for .