Birmingham 0-1 Reading spillervurderinger:Imponerende Williams

Swift feirer den sene vinneren – bbc.co.uk

John Swifts sene mål ga Reading en 1-0-seier på St Andrew's – men hvilke spillere skilte seg ut?

Birmingham City

Tomasz Kuzczak – møtte bare to skudd på mål. Tippet McClearys skudd utenfor fire minutter og kunne ikke ha gjort for mye for målet. 5

Josh Dacres-Cogley – mye energi og angrep mye nede til høyre de siste 10 minuttene. Slet defensivt i andre omgang da Reading siktet til venstre. 4
Ryan Shotton – treg i første omgang og ble tatt av med pause, selv om Blues ikke hadde innrømmet. 5
Paul Robinson – en sterk utfordring i første omgang som løftet fansen. Solid ytelse. 7
Jonathan Grounds – slet med å håndtere McClearys kraftige løp i første omgang og bidro ikke nok i angrepet til å kompensere. 3

David Davis – rimelig godt posisjonert ute av besittelse, men tilbød lite i angripende forstand. 4
Stephen Gleeson - anonym, ikke for første gang denne sesongen. Tilbød verken fysisk eller teknisk evne. 2
Craig Gardner – overkjørt den første halvtimen. Nøkkelen til Birminghams anstendige 20-minutters trolldom i starten av andre omgang, og deretter stakk Al-Habsis håndflater med en langdistansekjøring. 5
Kerim Frei – hans tempo og ferdigheter ga ham den offisielle man-of-the-match-prisen. Sluttproduktet var litt å ønske, men satte opp Jutkiewiczs sjanse tidlig i andre omgang. 6

Che Adams – hadde en dårlig første omgang. Livligere etter pause, men mangler alltid litt ekstra teknisk finesse. 4
Lukasz Jutkiewicz – hold opp spillet hans var bra, men han hadde lite støtte mot tre midtstoppere. Glapp i det avgjørende øyeblikket for en sjanse i andre omgang. 5

Michael Morrison (på 45) – så solid ut til å begynne med, men slet med å håndtere kraften til Meite hans sent. 4
Greg Stewart (på 83)

Lesning

Ali Al-Habsi – ikke strukket til sin fulle kapasitet som skuddstopper, men imponerende distribusjon og smart viltforvaltning sent på vei. 7

Chris Gunter – uten tvil passer ham å spille til høyre for en bakre treer mer enn av en bakre fire. Han har mindre plikt til å angripe flanken i tempo. 7
Liam Moore – slo bra med Jutkiewicz og var en leder på banen. 8
Tyler Blackett – en touch ustabil i de tidlige byttene, men vokste i selvtillit og spilte noen gode pasninger inn i motstanderens territorium. 7

Daniel Williams – headingene hans innover fra høye baller fra baksiden startet mange av Readings angrep i første omgang. Viste en enorm motor. 8
George Evans - mer disiplinert enn Kelly og Swift, men hans kloke posisjonering spilte sin rolle i nullen. 6
Liam Kelly – i sentrum av alle Readings gode bevegelser i første omgang til høyre og spilte i Obita for å assistere vinneren av andre omgang. En levende forestilling. 8
John Swift - i andre omgang, han spilte en lignende rolle som den Kelly hadde gjort i den første, men mer på venstre side av banen. Linket spill bra og fortjente målet hans. 7
Jordan Obita – livlig hele veien, men fant mer plass til å gå videre i andre omgang. 6

Garath McCleary – forårsaket problemer for Grounds med tempoet hans den første halvtimen, men bleknet før hans andre omgangsbytte. 6
Roy Beerens – til venstre var han mer involvert i andre omgang. Noen fine vendinger, men et begrenset sluttprodukt. 6