Wigan 0-1 Sheffield Wednesday spillervurderinger:midtstoppere imponerer

Wallace nettvinner – mirror.co.uk

I en cagey affære i West Lancashire, godt forsvar fra Sheffield Wednesday og en første omgang fra Ross Wallace ga dem en 1-0 seier over Wigan. Men hvordan vurderte spillerne på begge lag?

Wigan Athletic

Jakob Haugaard – hadde ingenting å gjøre på noen av sidene av Wallaces mål rett før pause, som han kanskje hadde gjort det bedre med. 4

Callum Connolly – noen gode løp fremover i første omgang og fikk en utligning som var kontroversielt dømt for offside. Litt lett. 6
Dan Burn – et flott stykke defensivt arbeid for å stoppe Sassos løp. Kommanderende hele veien. 9
Jake Buxton – slapp inn to billige cornere som ga onsdag litt oppmuntring rett før målet deres. Ellers en solid skjerm. 7
Stephen Warnock – manglet tempoet på 35 for å gi en angrepstrussel med begrenset pasningsevne. Ikke testet så mye defensivt men satt inn et skifte. 5

David Perkins – prøvde å jobbe hardere enn kroppen tillot ham til tider. Teknisk begrenset og slet med å stenge ute Reach og Pudil i de siste stadiene av første omgang. 3
Max Power – rolig første omgang. Ble mer involvert i andre omgang, uten å produsere for mye. 4
Shaun MacDonald – kjempet hardt og gjorde noe godt dekkarbeid, men ga bort ballen for billig. 5
Sam Morsy – hans ro og ballhold på den andre halvdelen var nøkkelen til Wigans kontrollerte første 35 minutter. Presset lengre opp i banen enn Grigg noen ganger og fremtvang en redning fra Haugaard tidlig i andre omgang. 7
Michael Jacobs – jobbet hardt og tvang Hunt både til dårlig distribusjon og bakover på banen. Sett inn noen gode kryss, inkludert en for Weirs header. 6

Will Grigg – uskyldig arbeidsrate, men fikk lite støtte og manglet tempo eller kraft til å kompensere. 4

Omar Bogle (på 67) – så ut til å strekke onsdagens forsvar mer enn Grigg. Hvis Wigan spiller flere skarpe baller bak for Bogle enn de gjorde i kveld, han kunne gi et stort bidrag. 7
James Weir (på 67) – la til rå energi og presset høyt oppe på banen. Hodet over fra Jakobs kors. 7

Sheffield onsdag

Keiren Westwood – uprøvd, avverget en redning fra Morsy tidlig i andre omgang som så ham trengte behandling. Hovet ofte ballen, ikke en taktikk som spilte til styrken til Rhodos og Forestieri. 6

Jack Hunt – kom seg ikke opp på banen og ga fra seg ballen under lite press. 3
Vincent Sasso – angrep mer enn Hunt. Startet onsdagens første truende øyeblikk med et plyndrende løp inn i boksen og gikk ofte inn på motsatt halvdel. Ved en eller to anledninger da han ga bort ballen, han holdt sin stilling godt og lindret faren. 8
Glenn Loovens – det var et øyeblikk da han kunne ha gjort mer for å stoppe Morsys løp og skudd fra nært hold. Ellers imperiøs hele veien. 8
Daniel Pudil – satte inn ett eller to anstendige kryss i de siste stadiene av første omgang. Kunne forsvare med mer flid, men eventuelle svakheter ble sjelden avslørt. 5

Ross Wallace – spilte Sasso inn i boksen og låste seg fast på Rhodes’ flick-on for målet. Bortsett fra den 15-minutters perioden før pause, han var i periferien av leken. 4
Barry Bannan – stille første halvtime, så vokste det sakte inn i spillet, orkestrerende spill til venstre. En grei andre omgang, men fortjente ikke kampens mann over fire sterke midtstoppere. 6
David Jones – dårlig pasning og noen utslett utfordringer, som han var heldig som ikke ble straffet av dommeren for. Hutchinson burde gjenvinne sin plass på disse bevisene. 4
Adam Reach – onsdagens livligste angrepsspiller i første omgang og hans spill på venstresiden var nøkkelen til deres beste spell. Reachs sluttprodukt var blandet, skjøt godt over etter McManamans pause i andre omgang. 5

Jordan Rhodes – i store deler av første omgang, han ble mobbet av Buxton og klarte ikke å kontrollere lange baller. Selv om, han knipset på Sassos diagonale pasning for Wallaces mål. 4
Fernando Forestieri – anonym gjennomgående. Westwoods største test kom da Fessie ga bort ballen til Morsy i et farlig område. En dårlig kamp i en underveldende sesong. 2

Callum McManaman (på 56) – ett greit løp før han la ballen fra Reachs skudd. Andre positive ting... han var kampens mann i en FA-cupfinale, vet du ikke. 5