Coventry 0-2 Millwall Spillerrangeringer:Ti for Cooper

Morison feirer – bbc.co.uk

Mål fra Jake Cooper og Steve Morison ga Millwall en 2-0-seier på bunnlaget Coventry – men hvordan vurderte spillerne for begge lag?

Coventry City

Lee Burge – ett eller to anstendige stopp overskygget av en uberegnelig ytelse med forferdelig beslutningstaking. 3

Sam Foley – ikke skyld i noen av Millwalls få sjanser, men like mye, klarte ikke å påtvinge seg spillet. 4
Farrend Rawson - en kommanderende prestasjon som midtstopper, med bedre fordeling enn sin partner. 8
Nathan Clarke – dekket seg ikke i ære for Millwalls andre mål og laget noen paniske defensive headinger som gikk til motstanderen. 4
Ryan Haynes – ga Archer sitt første stykke arbeid og gjorde noen anstendige løp sent. Holdt Wallace stille i hovedsak. 6

George Thomas – del av et godt kombinasjonsspill nedover til høyre i første omgang. På grunn av høyreback Foleys forsiktige natur, hans plass på høyre midtbane betydde mangel på bredde. 5
Andy Rose – jobbet hardt og så fattet ut i besittelse, uten å være en drivkraft. 6
Callum Reilly – jobbet hardt og lukket godt ned den første halvtimen. Fra da av mistet han selvtilliten og altfor ofte, besittelse. 4
Kyel Reid – ikke nok kropper angrep hans første halvdels kryss, som hindret prestasjonen hans. Det samme gjorde bytte til høyre for deler av andre omgang. 5

Marcus Tuday – et par greie anstrengelser tidlig. Slipper ofte dypt for å samle ballen, som til tider førte til manglende støtte for Beavon. Anonym før byttet hans. 4
Stuart Beavon – fikk ikke en lett jobb, men den linjeledende aggresjonen som gjorde ham til en suksess i Burton. 3

Jodi Jones (på 61) – en 10 sekunders periode der han to ganger vant ballen og to ganger ga den tilbake, innkapslet prestasjonen hans. Endeavour men litt mer. 4
Vladimir Gadzhev (81)

Millwall

Jordan Archer – et rent ark, men skuddene han møtte ble ofte slått rett mot ham. En pålydende ytelse. 6

Mahlon Romeo – begrenset Reids bidrag og gjorde ett eller to gode inverterte fremoverløp i første omgang som skapte rom for Wallace. 7
Byron Webster - booket for en utfordring på Beavon i andre omgang, men var ellers sterk i luften og begynner å ligne mer på sitt gamle jeg. 8
Jake Cooper - i sine tre første kamper for Lions, han har scoret like mange mål som motstanderlagene. Tidlige dager, men ser allerede ut som et utmerket stykke virksomhet. 10
Tony Craig – fremstår som bedre brukt som defensiv venstreback enn midtstopper. Aldri angrepet, men ga pålitelig dekning for de til høyre for ham. 6

Jed Wallace – gravd inn som de fleste, men ikke den typen ytelse han er kjent for. Wallaces kreativitet kan komme til nytte når Millwall må bryte ned bussparkerne, heller enn å forsvare en ledelse. 5
Ben Thompson – rolig første omgang. Tidlige rapporter er at innbyttet i pausen hans var en forholdsregel på grunn av hans stramme hamstring, heller enn noe mer alvorlig. 5
Shaun Williams - disiplinert og leverte noen imponerende leveranser, inkludert det høyre hjørnet for Coopers åpner. Vokser i popularitet og man kan se hvorfor. 7
Aiden O'Brien – iren viste glimt av kreativitet i første omgang, forårsaker sporadiske problemer for landsmannen Foley. Blekket etter pause. 6

Steve Morison – flittig hele veien, vedvarte selv i flekker når han så isolert ut. Fortjente sitt 82. Millwall-mål som gjør ham til klubbens 10. målscorer gjennom tidene. 7
Lee Gregory – for langt unna partneren sin den første halvtimen og manglet sin vanlige hensynsløshet når åpninger kom hans vei. 4

Nadjim Abdou (på 45) – viste arbeidshastigheten som har gjort ham til en favoritt hos fansen og holdt ting enkelt i besittelse. 7
Fred Onyedinma (på 72) livlig fra benken og skuddet hans ble reddet, fører til Morisons avgjørelsesmål. 7