Crystal Palace 3-0 Arsenal spillervurderinger:Lagspiller Townsend

Milivojevic feirer med Benteke – mirror.co.uk

Mål fra Andros Townsend, Yohan Cabaye og Luka Milivojevic ga Crystal Palace en fantastisk 3-0 seier over Arsenal – men hva har vi lært av kampen?

Krystallpalass

Wayne Hennessey – reddet Elnenys innsats og Gabriels heading i første omgang. God fordeling. 7

Joel Ward – lot Monreal komme forbi ham et par ganger i første omgang, men var ellers solid. 7
Martin Kelly – én utmerket klarering i seks-meteren fra Bellerins første omgangs kryss. Noen gode defensive header. 8
Mamadou Sakho – viste stor tapperhet for å blokkere Sanchez sin innsats i første omgang i en imperialistisk oppvisning. 9
Jeffrey Schlupp – holdt Walcott stille i en disiplinert oppvisning. Ga bort ballen i et farlig område ved en anledning før pause. 7

Jason Puncheon - assisterte Townsend til åpningen. Spilte dypere enn normalt forventet, men gjorde en jobb for laget. 7
Luka Milivojevic – gjorde noen gode interceptions og nektet plass foran forsvaret, tvinger Özil bort fra de farlige områdene han liker å okkupere. Tok straffen bra. 9
Yohan Cabaye – han har alltid vært i stand til den superteknikken for Palaces andre, men Cabaye kjempet også nådeløst uten ballen. 9

Wilfried Zaha – nøt en fantastisk andre omgang der han slo Monreal for moro skyld. Ted opp Cabaye for andre. 8
Christian Benteke – brukte sin styrke og smarte posisjonering for å vinne luftballer fra Hennesseys spark, gjør ham til et godt samlingspunkt. Rangeringen kunne vært høyere med mer tempo og bedre opptak. 7
Andros Townsend – hadde en hånd i alle tre målene, inkludert å score det første og hjalp Schlupp med å holde Walcott stille. En fantastisk komplett forestilling. 10

James McArthur (på 74)
Mathieu Flamini (på 82)
Damien Delaney (på 88)

Arsenal

Emiliano Martinez – en god første 10 minutter, sparket deretter ballen unødvendig ut av spill og mistet all selvtillit. Ga bort en straffe for det tredje målet. 2

Hector Bellerín – et par av hans kryss krevde klareringer i siste grøft, og han mistraff en volley bak stolpen. Dårlig ytelse, men fortjente ikke å bli uthyllet etter å ha vært i front mot bortefans. 4
Shkodran Mustafi – kunne ikke vinne noen av taklingene han gikk for. Mistet all selvtillit da han forsvarte tidligere i sesongen. 2
Gabriel Paulista – hans ubesluttsomhet kostet Arsenal i åpningen. En heading i første omgang krevde en enkel redning fra Hennessey. 3
Nacho Monreal – noen anstendige førsteomganger når man kobler opp til Sanchez, men han ble konsekvent slått av Zaha i andre omgang. 3

Granit Xhaka – hans eneste gode pasning var en crossfieldball for Welbecks skudd. Gir ikke den nødvendige aggresjonen. 2
Mohamed Elneny – med to sittende midtbanespillere, Arsenal hadde ingen tredjemannsløpere som var villige til å kjøre inn i den siste tredjedelen. Elnenys skudd i åttende minutt fremtvang en god redning fra Hennessey. 2

Theo Walcott – anonym gjennom hele sin 69-minutters visning. 1
Mesut Özil – så rett og slett ikke interessert ut. Arsenal må øke tempoet i sentrale områder. 1
Alexis Sánchez – tre rimelige skudd fra første omgang, et par gode baller til Monreal og et kryss i andre omgang til Bellerin. Ikke i nærheten av hans vanlige standarder, men fortsatt Arsenals beste spiller. 5

Danny Welbeck – sultet på tjeneste, hans eneste øyeblikk kommer i en improvisert, tettvinklet innsats i første omgang. 2

Aaron Ramsey (på 59) – McLintock, Adams, Vieira... Aaron Ramsey? Det faktum at en innbytter var best plassert for å overta kapteinskapet de siste 20 minuttene er ganske avslørende. 4
Olivier Giroud (på 60) – Vant noen få header, men ingen av lagkameratene hans gamblet på plassen. 6
Alex Oxlade-Chamberlain (på 69) – så lys ut i sin korte periode og burde uten tvil ha startet. 6