Arsenal 2-0 West Brom spillervurderinger:Super Sanchez

Lacazette feirer sitt andre – bbc.co.uk

En fin prestasjon fra Alexis Sanchez og en spenne fra Alexandre Lacazette førte til at Arsenal vant 2-0 over West Bromwich Albion, selv om de ble hjulpet av et element av formue i første halvdel. Her er spillervurderingene våre for begge lag.

Arsenal

Petr Cech – stort sett uprøvd, men ble funnet i ingenmannsland for Rodriguezs heading som krevde en klarering utenfor linje fra Monreal. 6

Laurent Koscielny – hans besvimelse fra baksiden tidlig kunne vært bedre, men franskmannen kommanderte i luften, noe som var viktig gitt motstanderens spillestil. 8
Shkodran Mustafi – en utmerket Crossfield-ball til Kolasinac i første omgang, men han kunne ha gitt bort en straffe for en angivelig foul på Rodriguez. Litt utslett til tider. 5
Nacho Monreal – én viktig klarering utenfor linjen i første omgang. Vokste i selvtillit i andre omgang, frakte ballen inn i motsatt territorium mer fritt når Baggies falt dypere. 8

Hector Bellerin – kom til bakre stolpe et par ganger i første omgang, skapte en gang en halvsjanse for Ramsey. Hans klemring av sidelinjen var nøkkelen til Arsenals kontroll i andre omgang, gir alltid lagkameratene et alternativ når West Brom fortettet sentrale områder. 8
Mohamed Elneny – ga bort ballen i et farlig område en gang, men var marginalt bedre enn partneren, med en god ball til Bellerin som førte til Ramseys sjanse. Han kunne ha spilt flere av de forsvarssplittende pasningene, men det betydde ikke så mye i andre omgang da kontroll var navnet på spillet. 6
Granit Xhaka – mistet ballen ved fire anledninger, selv om i andre omgang, han kom under lite press i besittelse. Han må vise en bedre pasningsrekkevidde og gjøre flere tredjemannsløp, spesielt når spillet er i balanse. 5
Sead Kolasinac – noen gode løp tidlig, men tapte noen av duellene sine med Nyom, spesielt i de siste stadiene av første omgang. Brukte sin fysiske dyktighet med god effekt etter pause. 7

Aaron Ramsey – slet med den fysiske siden av spillet til tider og gikk lett over, selv om han dermed vant straffen. Vokste i innflytelse i de siste stadiene. 6
Alexandre Lacazette – overfylte ved anledninger og fant det vanskelig å bidra i oppbyggingsspillet, men var våken for sitt første mål og tok straffen sin selvsikkert. 7
Alexis Sanchez – har en aura om seg og når han tar ballen, det er en forventning om at han skal skape noe. Treff stanga med frisparket som førte til mål og spilte noen suverent vektede pasninger. Bortsett fra dødballer, Arsenal stolte sterkt på ham for litt magi. 9

Mesut Özil (på 83) – gitt at Arsenal manglet litt kreativitet i åpent spill, Özil føler kanskje at han burde ha startet foran Elneny eller Xhaka, med Ramsey fallende dypere. 6
Olivier Giroud (på 83) – kom rett inn i kampen og kunne ha tatt et mål etter å ha snudd Evans. Feilplassert en pasning i pausen. 6
Ainsley Maitland-Niles (90+3) – et avgjørende bytte – den ubestridte kampens mann... 5

West Bromwich Albion

Ben Foster – kunne ha reist seg litt raskere for det første målet. Han kunne imidlertid ikke klandres for straffen – han gikk riktig vei, men angrepet var rett og slett for sterkt. 5

Allan Nyom – ga bort straffen og posisjoneringen hans var til tider lite overbevisende. Foroverløpene hans var imidlertid nøkkelen til en periode med press like før pause. 4
Craig Dawson - slet i første omgang, gir bort mange frispark, kanskje kynisk for å stoppe Arsenals momentum. Stokket over til høyreback da Nyom presset på for ballen. 4
Ahmed Hegazi – nøt en positiv kveld med noen utmerkede avlyttinger, inkludert en som førte til Albions beste øyeblikk i kampen. Han har hatt en positiv start på Premier League-karrieren. 7
Jonny Evans – ga bort et par feil i farlige områder, inkludert frisparket til åpneren. Kan ikke ha kommet seg helt etter den dårlige ryggen. 3
Kieran Gibbs – ser mer egnet til et forsiktig oppsett der defensiv aggresjon er viktigere enn å gi bredde. En solid prestasjon. 6

Jake Livermore – til tider overkjørt midtveis i første omgang og virker ikke helt i form etter en nylig pause. Trengte noen mer atletisk ved siden av ham, i stand til å presse i 90 minutter, lar ham gjøre en mer reservert, moppe opp rolle. 3
Gareth Barry – så utmerket ut de første 20 minuttene med noen gode pressinger og ballen over toppen for Rodriguez sin første sjanse. Begynte gradvis å bli sliten, som vi kanskje forventer av noen som nettopp har spilt flest kamper i Premier League-tiden. 4
Grzegorz Krychowiak – defensivt bevisst og dekket midtstopperposisjoner da Evans stokket i mot. Han så også mer fattet ut på ballen enn lagkameratene og spilte et par gode pasninger ut i vide områder. 6

Hal Robson-Kanu – ett knips over målet for en Rodriguez-sjanse, men var ellers anonym. Man kan spørre seg om han ville vært en Premier League-spiss uten et godt EM i fjor. 2
Jay Rodriguez – kunne hatt et hat-trick i første omgang, treffer stolpen, å ha en heading fjernet fra linjen og så vidt misset ballen for en sjanse for baklengs. Men sliten i andre omgang og klarte ikke å bære siden opp på banen. 5

James Morrison (på 63) – kom på under tøffe omstendigheter, men gjorde lite for å dempe kritikere som antyder at han ikke lenger har egenskapen til å ta West Brom opp et nytt nivå. 4
Solomon Rondon (på 64) - sultet på tjeneste, ikke for første gang. Med så lite støtte ser det ut til at han har mistet målscoringsinstinktet på Hawthorns. 5
Matt Phillips (på 73) – vanskelig å dømme ham i angripende forstand med skadebegrensning som mål, men han kan anse seg selv som uheldig som ikke starter på grunn av hans ekstra tempo. 5