Arsenal 3-3 Liverpool spillervurderinger:Fantastisk Wilshere

Firmino skyter Reds-nivå – bbc.co.uk

Arsenal spilte uavgjort 3-3 mot Liverpool fredag ​​kveld i en spennende kamp i Nord-London. Her er spillervurderingene våre.

Arsenal

Petr Cech – muligens feil for åpningen og definitivt feil for det andre målet, begge løkker over ham. Ikke i nærheten av nivået til toppkeeperne i England. 1

Hector Bellerin – sliter med å bekjempe Robertsons første halvår. Hadde mer av sin egen måte mot skotten i andre omgang, da han foretok utallige angrep fremover, lagde ett godt dømt innlegg til bakre stolpe for Sanchez sitt mål. 6
Laurent Koscielny – dominerte Firmino tidlig, men skled for å tillate en utbryteråpning midtveis i første omgang og så ut til å miste selvtilliten derfra. Avviste ballen til Coutinho for åpningen og var feil ved flere anledninger. 1
Nacho Monreal – fikk en skade etter 35 minutter og ble deretter tatt av ved pause, men etablerte seg ikke som en dominerende midtstopper. Passer kanskje ikke ham som spiller i en sentral duo. 2
Ainsley Maitland-Niles – mistet Firmino på bakerste stolpe et par ganger i første omgang og ble tatt for langt opp på banen for åpneren. Hadde imidlertid rikelig med energi og kan kanskje brukes bedre lenger opp i banen. 3

Granit Xhaka – hadde en tendens til å slå av defensivt i viktige øyeblikk og ga ikke nok kvalitet i besittelse til å gjøre opp for dette. Belønnet for å ha frekkheten til å ha et skudd med målet sitt, men det var ikke akkurat et perfekt treff. 3
Jack Wilshere – så full av energi, koblet sammen spillet godt og var en av få spillere som gjorde dekkeløp. Alt bra som skjedde på Arsenals midtbane kom gjennom Wilshere. 8

Alex Iwobi - en villig presser, bytter ofte plass med Sanchez. Uselvisk i besittelse og la ballen av for Xhakas mål, uten nødvendigvis å sette verden i brann. 5
Mesut Özil – kom tidlig inn i noen gode områder før han gikk inn i en dypere rolle der han trakk i trådene, etter å ha vist seg dyktig i den rollen for Tyskland. Kombinert utmerket med Lacazette for tredje. 7
Alexis Sanchez – slet med å få overtaket på Gomez i første omgang. Gjorde det for det første målet med pilen bak etter stolpen, men var ikke en primær innflytelse bak Arsenals tremålstrekk. 6

Alexandre Lacazette – slet i første omgang, men mistet aldri appetitten og spilte en utmerket backheel til Özil for det tredje målet. Man får en følelse av at han ønsker å være i klubben som ikke er helt der med Sanchez. 7

Shkodran Mustafi (på 45) – ser ut som en annen spiller enn midtstopperen som dominerte i North London Derby. 2
Danny Welbeck (på 78) – tilbød ikke for mye da han kom inn. 4
Theo Walcott (på 87) – var ikke på banen lenge nok til å påvirke. 5

Liverpool

Simon Mignolet – gjorde en skikkelig hash av angrepet fra Granit Xhaka og gikk for raskt ned for det tredje målet. Liverpool trenger sårt en keeper som kan redde dem under de vanskelige periodene. 1

Joe Gomez – fikk stort sett overtaket av Alexis Sanchez i første omgang, men naiv defensiv posisjonering etter pause så ham slått for chilenerens mål. 4
Ragnar Klavan – falt fra hverandre for den 10-minutters perioden etter det andre målet, mister tilsynelatende peilingen. Vanskelig å forestille seg at han skal spille i et forsvar som seriøst utfordrer om tittelen. 3
Dejan Lovren – har fått kritikk etter denne kampen og man kan forstå hvorfor – han har en vane med å brenne seg selv når han trenger det mest. 3
Andrew Robertson – gjorde noen kraftige løp i første omgang, men ble presset mer tilbake etter intervallet. Uten tvil den beste spilleren i de fire bakre. 5

Jordan Henderson – tatt av skadet etter 10 minutter, men hadde slitt med intensiteten i spillet på sin korte tid på banen. 4
Emre Can - hadde ikke den største innflytelsen på spillet. Liverpools bedre øyeblikk kom gjennom forenklede baller nedover kanalene, heller enn presisjonsspill fra Can. Med det sagt, tyskeren hjalp Firminos utligning. 4
Philippe Coutinho – stille tidlig, men så ut til å forbedre seg da han byttet til høyre etter Hendersons skade. Scoret et sløyfehode til åpningen og spilte noen fine pasninger i første omgang. 8

Sadio Mane – alltid en trussel på disken, men litt egoistisk til tider og mangler noe produkt. Ballong med ett saksespark over stanga like før pause og det er tvilsomt at han var direkte involvert i noen av målene. 6
Roberto Firmino - viste stor arbeidshastighet, assisterte Salahs andre og scoret den tredje. På papiret en falsk ni, men falt ofte dypere enn Salah og Mane, på grunn av duoens kontraangrepsegenskaper. 8
Mohamed Salah – banens beste angrepsspiller. Ikke bare var bevegelsen hans bemerkelsesverdig rask, det var også veldig smart, trekke bort markører. Fullt fortjent de to målene hans. 9

James Milner (på 13) – spilte noen gode baller over toppen som førte til det første og andre målet og ga midtbanen litt fin balanse da han kom inn. 7