Bristol Rovers 2-1 Plymouth spillervurderinger:Brilliant Bodin

Gaffney feirer åpneren – plymouthherald.co.uk

Enkelt sagt, denne kampen møtte ett lag som alltid ønsket å angripe og et annet som sjelden gjorde det. Førstnevnte var Bristol Rovers, som vant 2-1 takket være mål fra Rory Gaffney og Billy Bodin. Andre omgang dog mot Plymouth Argyle, som fikk målet sitt gjennom Nathan Blissett, var mer nervøs enn det kanskje burde vært.

Bristol Rovers

Sam Slocombe – dyttet bort Blissetts volley tidlig i andre omgang, men ble slått av spissen like etterpå. Ellers uprøvd. 5

Joe Partington – legg inn en solid, hardtarbeidende ytelse, komme frem når de rette øyeblikkene dukket opp, hvis ikke proaktivt. Slet med å håndtere Wylde i en 15-minutters periode tidlig i andre omgang. 6
Tom Lockyer – taklet det utmerket i mesteparten av kampen, men det var da motstanderen hans ble isolert. Han var for statisk for målet og så mistenkelig ut i starten av andre omgang, når lagkameratene trengte ham mest. 4
Ryan Sweeney – kunne vært mer dominerende til tider, spesielt da Rovers var under press i starten og slutten av andre omgang. Men grei fordeling. 5
Lee Brown – en solid forestilling. Holdt Jervis stille hele veien, men var glad for å la Sercombe foran seg gjøre angrepsarbeidet. 6

Chris Lines – tente på hjemmelagets fremre trekk med noen kjøreløp fra dyp, som gjorde at de tre fremste kunne ha mye ballbesittelse i den siste tredjedelen. 8
Liam Sercombe – ga den første testen for Letheren med en curling, høyrefot innsats tidlig, men han kom virkelig i forgrunnen i andre omgang og var uheldig som ikke la til sin ene assist. 8
Ollie Clarke – ryddet opp i løse baller på midtbanen og gjorde de enkle tingene bra. Har tatt steget opp til League One-nivå bra de siste 12 månedene. 7
Billy Bodin – utmerket bevegelse inn i lommer med plass foran forsvaret. Scoret vinneren, kunne ha lagt til en annen hvis det ikke hadde vært for tvilsom officiating og likte friheten han fikk fra å spille i 10-rollen. 9

Ellis Harrison - koblet utmerket sammen med Gaffney og Bodin. Var ikke helt den mest hensynsløse når det gjelder avslutning, men spilte med skikkelig energi. 7
Rory Gaffney – løp uselvisk inn i vide områder og fortjente målet sitt, som betyr at han nå har det beste mål-til-kamp-forholdet i League One. 8

Tom Nichols (på 69) – uten å ha rått tempo, han så sulten ut etter å vise hva han kunne og traff stolpen sent. 7
Dominic Telford (på 90+5)

Plymouth Argyle

Kyle Letheren – gjorde mange gode redninger og skal ha æren for å ha holdt Plymouth inne i kampen frem til skadetid. 8

Gary Miller - stengte ned overivrig, kanskje på grunn av manglende tillit til midtbanespillerne foran ham for å sette inn en takling. Selv om Miller forståelig nok har tatt kritikk – og det å bli utvist i venstreback-posisjonen neppe er ideelt for en høyreback – bør fokuset ligge. på det midtbanespillerne foran ham ikke gjorde. 4
Ryan Edwards – hit og miss. Så utsatt for den merkelige feilen, men vant også noen header under en beleiring av press. 6
Yann Songo'o - gjorde det bra i andre omgang, tatt i betraktning undersøkelsen forsvaret kom under. Klarte ett skudd utenfor streken. 7
Gary Sawyer – posisjoneringen hans var for smal og bruken av ballen var dårlig. Så begrenset ut. 4

Antoni Sarcevic – virket mer komfortabel med å komme seg frem for det odde skuddet, men hadde ikke friheten til å gjøre det i en holderolle som ikke passet ham. Plymouth måtte ta lenkene av ham ved å utplassere en naturlig ballvinner. 3
Jamie Ness – nesten aldri lagt en utfordring inn, virket redd til tider, noe som nesten er utilgivelig for enhver stilling, enn si en defensiv midtbanespiller. 2

Jake Jervis – styrken hans så ut til å holde ballen oppe, som kanskje gjør ham mer egnet til å spille på topp. Manglet tempo for en bred rolle. 3
Graham Carey – så lys ut i starten av begge omgangene, men altfor ofte var han helt anonym. For talentet han har burde han ha påvirket spillet mer. 3
Gregg Wylde - da han fikk ballen, han forårsaket problemer i blink. Satte i krysset for Blissetts eneste sjanse i første omgang og var nøkkelen til Argyles presseperiode i starten av andre omgang. 6

Nathan Blissett - slet i store deler av spillet på grunn av mangel på service. Da han fikk den støtten han trengte, han forårsaket alle slags problemer og scoret et imponerende slag for å utligne. Trenger midtbanespillere nær seg. 7