Mansfield 2-1 Newport-spillervurderinger:Hamiltons hastighet

Shaquile Coulthirsts scoret vinnerstraffen da Mansfield kom bakfra for å slå 10-manns Newport 2-1 – men hvordan vurderte spillerne på begge lag?

Mansfield Town

Jake Kean - så skjelven ut før skaden i første omgang. Spillet ballen til Bird for åpneren. 4

Lee Collins - en midtstopper av bytte, og det viste seg. Så altfor redd ut på høyrebacken og var heldig at han møtte en side uten særlig bredde. 3
Krystian Pearce – fortjente ikke kampens mann til tross for målet hans. En eller to oppskåret klaringer, selv under lite press. 4
Rhys Bennett – et skjelven øyeblikk i løpet av de første 30 sekundene og så ikke selvsikker ut etter det, bar en god blokk fra Bird. Burde gjort det bedre med en heading på mål i første omgang. 3
Mal Benning – dårlig fordeling og så litt fortapt ut til tider. 4

Jamie McGuire – satte inn noen sterke utfordringer som stoppet motstanden fra å få noe fremdrift. 7
Joel Byrom – noen av dødballleveransene hans kunne vært bedre. Viste en vilje til å komme seg frem til McGuire gikk av og han inntok en mer forsiktig rolle. 5
Benjamin Whiteman – lagkameratene fikk ballen til spissen tidlig, noe som betyr at Whiteman var i periferien. Med den begrensede besittelsen han hadde gjorde han en eller to gode leveranser, inkludert krysset for Hamiltons heading utenfor andre omgang. 6
CJ Hamilton – en konstant trussel nede til venstre. Kom bak Samuel ved flere anledninger og kunne ha hatt et mål. 9

Patrick Hoban – jobbet hardt og holdt på ballen, kunne likevel ikke bruke kroppsligheten sin til å komme forbi den motsatte backlinjen. 5
Shaquile Coulthirst - forårsaket problemer med hans tempo og utholdenhet. Fortjente målet hans fra flekken – til tross for at vinden antydet noe annet da den flyttet ballen på straffemerket... 7

Scott Shearer (på 40) – møtte ingen skudd på mål, men fremkalte ikke selvtillit med en eller to nerveklaffer. 4
Alex MacDonald (på 73)
Yoann Arquin (på 88)

Newport County

Joe Day – gikk tur for det første målet, fikk en hånd til straffen. Gjorde noen greie redninger i første omgang. 7

Alex Samuel - teknisk sett en vingback, men med mer vekt på ‘rygg’ enn ‘ving’. Forferdelig defensivt, men da lenkene ble sluppet, han satte inn ett godt innlegg fra høyre. Burde fått mer frihet. 4
Scot Bennett - innkalt for å erstatte den skadde Mark O'Brien og gitt sent varsel, han klarte seg. 6
Darren Jones - fanget ut for mangel på tempo noen ganger. Koultørst skapte problemer for ham. 4
Micky Demetriou – gjorde ikke for mye feil defensivt og produserte en fin mållinjeblokkering fra Hoban. 6
Dan Butler – for nær midtstopperne til å ha innflytelse på spillet. Med Mansfields høyresidige sårbarheter, han burde ha presset seg frem oftere. 3

Mitch Rose – ikke den beste teknisk, men løp sokkene av seg og kjempet ut av besittelse. Noen ganger var han den eneste spilleren som presset ballen. 6
Michael Flynn – falt ofte fra midtbanen inn i forsvaret, før hans uheldige skade i første omgang. 4
Craig Reid – noe av en passasjer uten ball og tilbød lite med den. Ga bort en straffe for håndballen sin i andre omgang. 2
Janaai Gordon – bleknet etter noen anstendige tidlige løp. Kontroversielt utvist for en sen utfordring på Byrom. 4
Ryan Bird – utnyttet Keans spill for åpneren. Produserte to andre rimelige målforsøk, til tross for å være sulten på tjeneste. 6

Paul Bignot (på 27) – viste en motvilje mot å legge ned – kom seg ikke raskt nok ut til Hamilton. 4