Birmingham 2-1 Bristol City spillervurderinger:Storslått Morrison

Birmingham City hentet sine tre første poeng for sesongen takket være en litt tilfeldig 2-1-seier over Bristol City. Her er våre spillervurderinger.

Birmingham City

David Stockdale – gjorde noen viktige redninger for å holde Blues i spillet. 7

Emilio Nsue – slet med å håndtere Patersons bevegelse i første omgang, men gjorde noen positive løp og kombinerte godt med Cotterill den siste halvtimen. 5
Michael Morrison – keiserlig hele kvelden. Laget noen viktige blokker i siste grøft, ofte for å nekte Diedhou og var hovedårsaken til at Bristol City ikke var ute av syne ved pause. 9
Marc Roberts – gjorde noen nervøse klareringer i første omgang, men så litt mer trygg ut etter pause. 6
Jonathan Grounds – overkjørt store deler av første omgang og ble rettmessig dratt av i intervallet. 2

David Davis – vanskelig å si om fjerningen hans ved pause var taktisk eller fitnessbasert, men han så fortapt ut på høyre side av midtbanen. 2
Craig Gardner – jaget skygger i første omgang, men prestasjonen hans ble bedre da han ble tildelt en sittende rolle bak ytterligere to stridbare midtbanespillere. Fikk målet og gjorde en avgjørende sen blokkering for å nekte Diedhou. 6
Cheick N’Doye – så ut som en hodeløs kylling i første omgang, men da han hadde mer støtte rundt seg, hans rå kraft kom godt med fra ballen. 5
Jacques Maghoma – viste glimt av sin evne til å bære ballen fremover i tempo, selv i en tøff første omgang. Drev ut av kampen til tider, men scoret et imponerende solomål for å vinne det. 6

Che Adams – hamstringskaden hans gjør livet vanskelig for Birmingham, som allerede mangler angrepsmuligheter. Men ikke hans beste prestasjon. 4
Clayton Donaldson – ingen mangel på lyst, men mangler atletikk til å presse forsvarere, som han hadde for et par sesonger siden. 4

Paul Robinson (på 45) - hans lederegenskaper hjalp Birmingham til snuoperasjonen i andre omgang. Inneholdt Eliasson, 17 år eldre enn han. 8
Maikel Kieftenbeld (på 45) – hans raske trykk på Pack var nøkkelen til å forstyrre Bristol Citys rytme. Angivelig uheldig å bli utvist. 8
David Cotterill (på 60) – så lys ut mot klubben han tilbrakte en tid på lån i forrige sesong. Knyttet seg godt til Nsue og var uheldig som ikke tok Fielding off-guard med sin improviserte langdistanseinnsats. 8

Bristol City

Frank Fielding – fikk liten sjanse med begge målene og reddet et kraftig trekk ved sin nærmeste stolpe i andre omgang. Ett uberegnelig spark ga Cotterill en mulighet på langt hold, men han kom seg godt tilbake. 6

Eros Pisano – fikk reddet en heading og laget en eller to glideutfordringer, men hans bortgang kunne vært bedre. 4
Bailey Wright – Gjorde noen viktige hodeklareringer, selv om i andre omgang, han var skyldig i å gi bort ballen. 6
Jens Hegeler – rangerte Donaldson godt i første omgang, men begynte å slite når han ble bedt om å gjøre kamp i luften. 5
Joe Bryan – en eller to feilplasserte pasninger bød på problemer. Det var mer ansvar for ham å bidra fremover i andre omgang, da midtbanespillere foran ham ikke fant så mye plass. Hadde ett skudd fra rekkevidde som ble avvist bak. 4

Korey Smith – gjorde de enkle tingene bra i første omgang og satte Reid til en sjanse etter pause. En god prestasjon. 6
Marlon Pack – kjørte showet i første omgang med sin fine posisjonering og pasningsrekkevidde. Stengt ned raskere i andre omgang av N’Doye og Kieftenbeld, og hans prestasjoner led som et resultat. 5

Josh Brownhill – kuttet innvendig for å hjelpe til med å overbelaste sentrale områder og viste intelligent posisjonering. Han kan ha sporet Maghoma for vinneren bedre enn erstatteren Eliasson. 7
Bobby Reid - scoret åpningen og kom nær ved flere andre anledninger. Litt lett til tider. 6
Jamie Paterson – forårsaket alle slags problemer i første omgang med sitt tempo og bevegelse, men avtok i innflytelse etter pause. Gjorde det skitne arbeidet. 6

Famara Diedhou – ga god bevegelse og fysiske egenskaper, men må være mer klinisk foran mål. 5

Callum O'Dowda (på 67) - ikke hjulpet av mangelen på plass, men så motvillig ut til å angripe sidelinjen. 4