Bournemouth 2-1 Brighton spillervurderinger:Stephens imponerer

Deadly Defoe vinner vinneren – skysports.com

Innbytter Jordan Ibe inspirerte Bournemouth til å hente sine tre første poeng for sesongen fredag ​​kveld. Solly Marchs heading så dem falle bakpå til Brighton, men mål fra Andrew Surman og Jermain Defoe ga Eddie Howes lag en 2-1-seier. Her er vurderingene våre for spillere på begge lag.

AFC Bournemouth

Asmir Begovic – ikke mye han kunne gjøre med målet, men ble ikke testet nok i andre perioder til å vise hva han kan. 5

Adam Smith – mye tempo og energi som tillot ham å gjenopprette sin posisjon ved anledninger, men krysset hans var dårlig. Dekket ikke mannen sin ved bakre stolpe for målet. 4
Simon Francis - resirkulert besittelsesbrønn, men begrensningene hans ble avslørt i andre omgang. La mannen hans komme seg unna ham ved to cornere og utfordret ikke i lufta for målet. 3
Nathan Ake – god til å flytte ballen på, men ikke så effektiv til å være sterk i luften, som er hovedprioritet for en midtstopper. 4
Charlie Daniels – noen gode løp fremover, men manglet litt defensivt hjerte for målet. 6

Ryan Fraser – klarte ikke å komme på ballen, og da han krysset sitt, var det mye å ønske. Rett nok tatt av midtveis i andre omgang. 4
Harry Arter – Hadde et godt gjennomføringsforhold for pasninger som nektet Brighton muligheter til å starte angrep. Noen ganger vil du at han skal være litt mer ambisiøs. 6
Andrew Surman - kontrollerte prosedyrer i første omgang med roen i besittelse. Ikke normalt kjent for sine tredjemanns-målscorende løp, men han viste god prestasjon for en feilfri avslutning for å utligne. 7
Marc Pugh – ikke rask nok for Premier League. Klarte ikke å treffe sidelinjen når mulighetene dukket opp og var derfor for avhengig av støtten fra sin back, som bremset spillet i den siste tredjedelen. 3

Josh King – stjal ballen i midten et par ganger for å lage en eller to åpninger, men må gjøre tidligere løp fra ballen for å skape plass til Defoe. 5
Jermain Defoe - han er typen spiller som bare kommer til liv når ballene er i boksen. Bournemouth høstet fordelene av det for vinneren, men hans manglende bevegelse begrenset dem i første omgang. 6

Jordan Ibe (på 65) – hadde en transformativ innvirkning på laget. Han spilte en smart svipp for å slippe Surman for utligningen, deretter en utmerket omvendt pasning for Defoes vinner. Hans vilje til å ta risiko i den siste tredjedelen var det Bournemouth hadde gått glipp av. 10
Benik Afobe (på 78) – kjørte kanalene godt i avslutningsfasen. Muligens en bedre partner for King enn Defoe. 8

Brighton &Hove Albion

Maty Ryan – ett eller to gode spark fant Gross i rommet. Holdt seg på beina for det første målet, men ble slått av en utmerket avslutning for det andre. 5

Liam Rosenior – skyldig i å gi bort ballen i farlige områder og slet med å håndtere Daniels. Tilbød ikke noe fremover. 4
Shane Duffy - hardt, man kan si at han bidro mer til Bournemouths angrep i første omgang enn noen Bournemouth-spillere! Selv om, hans dominans i luften i motstanderfeltet var nøkkelen til en periode med press i andre omgang. 3
Lewis Dunk – laget en rekke viktige sene blokkeringer og var uheldig med å være på den tapende siden. 8
Markus Suttner – komponert nok i første omgang, men posisjoneringen hans for målene så suspekt ut. Litt negativt å ha to defensivt innstilte bakspillere. 4

Anthony Knockaert – kombinert bra med Gross for målet, men ellers slet med å ha den typen innflytelse du forventer at han skulle ha i Championship. 3
Dale Stephens – var avgjørende for å holde Bournemouth i sjakk i første omgang med noen sterke utfordringer i den defensive tredje. Kom nærme med et blikk heading kort tid etter pause. 7
Davy Propper – solid nok og tvang Duffy til å heade ballen av streken med skuddet sitt tidlig i andre omgang. Uforsiktig i besittelse til tider dog. 4
Solly March – anonym i første omgang. Vokste inn i kampen i begynnelsen av andre omgang og scoret en utmerket heading, men drev så ut. 5

Pascal Gross – la inn en imponerende ball til åpningsmålet og var en av få spillere som beholdt besittelsen godt i gode områder. 7
Tomer Hemed – mangler mobilitet til å bære Brightons angrep på egen hånd. Chris Hughton må enten droppe Hemed til fordel for en raskere spiss, eller endre systemet for å gi ham mer støtte. 3

Izquierdo Mena (på 76) – slet med å komme inn i kampen. 4
Glenn Murray (på 77) – gapet mellom midtbanen og angrepet ble større da han erstattet Gross. 4