Norwich 1-1 Ipswich:Fem ting vi har lært

Norwich uheldig å tegne – skysports.com

Norwich dominerte Ipswich i lange perioder på Carrow Road, men de måtte nøye seg med et poeng da Jacob Murphys streik kansellerte Jonas Knudsens heading. Hva har vi lært av spillet?

Norwich kreativ, men bortkastet i første omgang

Norwich spilte med mer intensjon enn sine rivaler. De angrep raskt ned til venstre tidlig gjennom Mitchell Dijks, som krysset fristende for Cameron Jerome og Wes Hoolahan, men ingen av dem kunne få en berøring. Fraværet av et morderinstinkt var den eneste feilen i lagets prestasjoner og spesielt Jerome, som ellers var utrettelig. Norwich kom inn i gode områder, men ironisk nok ble den største testen i første omgang for Bartosz Bialkowski laget av en Ipswich-spiller. Nok et Dijks-kors ble avledet på ryggen til Knudsen, som uforvarende fremtvang en fin nærredning fra keeper.

Ipswich satte forsvaret først

Det var vanskelig å identifisere angrepssiden av Ipswichs kampplan, fordi å hove ballen til en 5'7" Freddie Sears var ikke overraskende resultatløs. Medspissen David McGoldrick falt dypere og var den første Ipswich-spilleren som hadde så mye som et skudd, innen fem minutter etter at pausen lød. Han måtte få de tre beste Norwich-spillerne på egen hånd og under press, han tok feil kontakt med innsatsen sin.

Bialkowski reddet Ipswichs andre omgang

I første omgang, det som stoppet Norwich fra å utnytte presset deres var dårlig skyting, men i den andre, det var Bialkowski. Stopperen reddet fra Jerome og Steven Naismith som headet dødball innen 15 minutter etter omstart, mens Dijks heading ble utelukket for håndball. Arbeidet hans ble bevist uvurderlig da Jordan Spence, som startet to av Ipswichs bedre åpninger, krysset for at Jonas Knudsen skulle nikke hjem mot spillets gang.

Norwich ubåter så lyse ut

Norwich ser oppblåst ut etter målet, så det var ironisk at det ene målet deres kom etter en av de få periodene de ikke truet. Noe tålmodig oppbyggende spill så den livlige Jacob Murphy slå Bialkowski på sin nærmeste stolpe med et kraftig driv. Murphys bror Josh så livlig ut etter å ha erstattet Naismith mens en slitsom Wes Hoolahan gjorde plass for Alex Pritchard, som fremtvang nok en fin redning.

McCarthy den mer fornøyde sjefen

Den gjenstridige stangen i måls arbeid i andre omgang betydde at Ipswich kom unna med poenget som Mick McCarthy offentlig siktet. Den Barnsley-fødte sjefens ambisjoner ble klargjort av lagoppsettet hans og tilfredsheten etter kampen, mens Alex Neil er en mer frustrert mann. Laget hans har gått glipp av sjansen til å tette sekspoengsgapet mellom seg selv og de seks beste med en seier, så vel som skryteretten som ville ha fulgt med.