Wolves 1-0 Millwall Five Things:kontrollert visning

Jota feirer en skriker – wolves.co.uk

Diogo Jotas slående første omgang belønnet Wolves kontrollerte prestasjon med en 1-0 seier over Millwall. Her er fem viktige diskusjonspunkter fra kampen.

Neves sine spillere

Wolves prestasjon ble satt i live av et trekk i 3. minutt, eller mer spesifikt, av Ruben Neves. Eks-Porto-midtbanespilleren sprayet ballen utenfor, før Matt Doherty krysset for fremrykkende Neves for å heade over stangen. Hans uanstrengte bytte av spill ble et tilbakevendende tema mens Romain Saiss tilbød lignende teknisk kvalitet så vel som grus og tapperhet. Duoen sjefet midtbanen i første omgang da Millwalls Shaun Williams og George Saville manglet kraften og disiplinen til å fungere effektivt som en dobbel pivot.

Jotas jubel

Etter at Byron Webster skyndte seg ut av sin midtstopperposisjon for tidlig, det var plass bak som Diogo Jota utnyttet med litt stil. Etter en rask en-to med Leo Bonatini, han løp fremover og slapp en rakett av et skudd som Jordan Archer ikke klarte å stoppe. Wolves dominerte den midterste tredjedelen etterpå med fantastisk fotball, men kunne vært litt mer hensynsløse i avanserte områder med sin siste ball og avslutning.

Millwall ble bedre

I første omgang, Steve Morison og Lee Gregory presset ikke med noe av det velbehag vi har sett fra dem i League One. Mangelen på tro på toppen ga bortelagets "back-åtter" i oppgave med en skadebegrensningsøvelse, og det var i stor grad på grunn av arbeidet til Archer, Webster og Shaun Hutchinson at de ikke var ute av konkurransen. I de første 20 minuttene av andre omgang, Millwall kjempet hardere og hadde et par halvsjanser:Morison headet over fra James Merediths innlegg i det 54. minutt før Jed Wallace dro et 61. minutts skudd utenfor den andre stolpen.

O'Briens røde gjorde vondt i Millwall

Aiden O’Brien hadde ikke hatt den beste kampen for gjestene – det virket overraskende at en League One-kaliber spiss spilte på venstrekanten i en tøff mesterskapskamp. Derimot, Det var ingen unnskyldninger for hans dårlig dømte utfordring i det 64. minutt på Doherty da 23-åringen allerede var gult. Wolves holdt deretter ballen enda friere enn de hadde før det røde. Saiss ble nektet fra nært hold av Archer 89 minutter før Webster, Williams og Conor McLaughlin kom sammen for å holde oppfølgingsinnsatsen ute. Deres heroikk betydde en nervøs slutt for vertene og viktig arbeid for John Ruddy, som reddet innbytter Fred Onyedinmas heading og Williams langdistanseinnsats.