Manchester City 4-1 Burnley spillervurderinger:Super Sane

Aguero feirer – aol.co.uk

Alle som hevder at den magiske FA-cupen er død, bør se Manchester Citys 4-1 seier i tredje runde over Burnley. Begge halvdelene av spillet var vakkert fengslende, men av helt motsatte grunner. Ashley Barnes' streik i første omgang truet med å gi Clarets en episk hodebunn, før Sergio Agueros tre-minutters pause i andre omgang ga plass til City fortreffelighet. Her er spillervurderingene våre fra spillet.

Innbyggerne

Claudio Bravo - vanskelig å unnslippe følelsen av at Ederson kan ha holdt utenfor Barnes' åpner, som eks-Barcelona-mannen ikke burde ha sluppet inn i nærposten sin. Måtte bare møte ett annet skudd på mål. 4

Danilo – ikke på sitt beste i første omgang, når han feilet en eller to pasninger. Spillbyttet hans forbedret seg drastisk i andre omgang, og han fant Sane med noen utmerkede baller, før han slo inn som venstreback i de siste stadiene. 7
John Stones – ga bort ballen i et farlig område i oppbyggingen til åpneren, noe som tyder på en grad av rust etter seks uker unna. Dominerte Vokes i andre omgang skjønt. 5
Nicolas Otamendi – en solid nok prestasjon, om det var litt treg med å gjenopprette sin posisjon i oppbyggingen til Burnleys mål. Tosin Adarabioyo kan føle seg uheldig som ikke har fått en sjanse som midtstopper etter oppvisningen i Leicester i ligacupen. 6
Oleksandr Zinchenko – tålte et og annet nervøst øyeblikk opp mot Gudmundsson i første omgang og spilte ikke mange pasninger som forbedret Citys angrepsmuligheter. Hvis han skal tvinge seg inn på dette elitelaget, må han være litt modigere på ballen, selv om det vil komme med tiden, og han hadde selvtilliten til å skyte fra rekkevidde et par ganger. 5

Fernandinho – reddet Zinchenko ut med ett eller to dekkeløp og ryddet opp effektivt, gi de mer kreative spillerne en plattform i andre omgang. Et enormt viktig tannhjul i denne City-maskinen – det er ikke så mange spillere som ham i troppen. 9
Ilkay Gundogan – utgjorde en trussel fra dødballer, hans snedig raske en til Aguero som førte til utligningen. Litt for dypt i første omgang, men kom nærmere Aguero etter intervallet og spilte en utmerket bakoverpasning til argentineren for sin andre assist. 8
David Silva – uten tvil hjemmelagets lyseste gnist i første omgang, og til tider ble han bedt om å gjøre løp som man kanskje hadde forventet fra de tre første. En utmerket pasning av en ball og dette så vi utallige ganger etter pausen. Viste bemerkelsesverdig mot til tross for de personlige problemene han står overfor. 9

Raheem Sterling – stille i første omgang, men så skarpere ut i bevegelsen etter pause, selv om den riktige kanalen ikke var Citys hovedanløp. 7
Leroy Sane – kom ikke inn bak Lowton så ofte som han kunne ha gjort i første omgang, men ble hjulpet av andre omgang for å overbelaste den høyre kanalen, dermed skape rom for ham til venstre. Sluttproduktet hans sviktet ham i begynnelsen av den andre perioden, men han kom stadig i gode posisjoner og tyskerens kvalitet skinte virkelig igjennom den siste halvtimen. 8
Sergio Aguero – så skarp ut i første omgang, vinne et frispark etter et kvarter og vrikke seg inn mellom forsvarerne. Enda skarpere etter pause da han scoret en herlig hensynsløs tre-minutters dobbeltsalve. 9

Kyle Walker (på 72) – ga ikke sine vanlige rasende løp, bare støttet opp ting i de siste stadiene med spillet trygt. 6
Kevin De Bruyne (på 76) – viste noen herlige berøringer på sin korte tid på banen, inkludert en herlig ball til Sane på vei til fjerde. 7
Bernardo Silva (på 79) – trengte bare 11 minutter av normal tid for å ta et mål, tapper hjem Sanes nedskjæring. 7

Clarets

Nick Pope – ble ikke testet nok i første omgang, men ble muligens testet for mye i den andre! Feilfot til utligningen og var litt naiv i å suse ut av mål i oppbyggingen til den fjerde. 2

Matthew Lowton – arbeidsom i første omgang, men kunne ikke leve med Sane etter pause, når han noen ganger var skyldig i å se på ballen i stedet for å holde seg til mannen sin. 3
Kevin Long – gjorde det bra i første omgang, men posisjoneringen hans var veldig mistenkelig i andre, ofte avhengig av andre spillere for å dekke for ham når ballen var i hans nærhet. Fanget på å se på ball for Agueros andre. 2
Ben Mee – marginalt den beste av de to midtstopperne. Lagde blokk etter blokk i første omgang og til og med i andre, han var vanligvis den som satte kroppen sin på linje der andre ikke gjorde det. 4
Charlie Taylor – solid nok i første omgang, men skyldig i en merkelig dårlig dømt pasning. City målrettet ikke flanken hans så mye i andre omgang, selv om han tillot Sterling og Danilo å spille rundt ham ved en eller to anledninger. 4

Ashley Westwood - ivrig etter å presse i første omgang og gjør det, han etterlot av og til hull som City spilte gjennom. Vi så et eksempel på dette i Citys andre mål, da han var så ivrig etter å stenge ned at han ikke fulgte med på Aguero. Normalt sammensatt i ballbesittelse, men slet med å holde på ballen her på grunn av angrepet han møtte. 3
Jack Cork – fikk flick-on som førte til Barnes' åpning, men lot også Aguero unnslippe oppmerksomheten hans for utligningen. Det hadde vært spørsmålstegn om kondisjonen hans, og den tidligere Chelsea-mannen falt dypere ettersom kampen gikk, sliter med å håndtere intensiteten i Citys spill. Tas av på 69 minutter. 3

Johann Berg Gudmunsson – trakk sporadiske utbrudd av begeistring fra bortefans hver gang han målrettet Zinchenko på bruddet på høyresiden og så livlig ut gjennom den første omgangen, leverte en corner som førte til Barnes sin første sjanse også. Ble dratt innover i andre omgang og ga dermed ikke Lowton nødvendig beskyttelse og det ble problematisk i oppkjøringen til det tredje målet. 4
Jeff Hendrick – en ivrig presser tidlig, ofte opp sammen med Vokes ute av besittelse. Hadde ikke helt energi til å holde på det i 90 minutter og gikk tom for damp i andre omgang. 2
Ashley Barnes – en ekte arbeidshest hele veien, raskere å miste baller enn Danilo i første omgang, når han kunne ha hatt et trykk på nært hold til en-mot-en-åpneren, som han tok med stor prakt. Roligere i angrepsforstand i andre omgang, men beskyttet Taylor godt. 5

Sam Vokes – mobilitet har aldri vært hans sterke side, så hans eneste fordel var hans høyde og luftegenskaper. Det faktum at han også slet med å vinne headers viser at han hadde begrenset innflytelse på saksgangen. 2

Nahki Wells (på 69) – kom med noen friske ben, men lagkameratene hans så dem sjelden i aksjon på grunn av den begrensede besittelsen de hadde. 4
Jonathan Walters (på 75) – viste en iver etter å presse, men uten støtte fra en slitsom sentral midtbane, hans bestrebelse var resultatløs. 4