Walsall 3-3 Bradford Spillerrangeringer:mangler McArdle?

10 av 10 for Roberts – expressandstar.com

Et bemerkelsesverdig comeback etter tre mål under gjorde at Walsall fikk et poeng mot Bradford. Hvordan gikk det med spillerne på begge lag? Her er vurderingene våre.

Walsall

Gillespie – gjorde ingen åpenbare gaffer, men slapp inn tre mål fra et lite utvalg skudd på mål. Kunne kommandert området hans bedre. 4

James Wilson – dempet Bradfords trussel nedover sin side og laget noen gode defensive headinger. Kan ha gjort det bedre for det andre målet. 5
Shaun Donnellan – stoppet Wyke fra å komme forbi ham, men klarte ikke å stoppe ham fra å legge ballen fra seg. Led av mangel på defensiv beskyttelse rett før pause. 4
Jon Guthrie – slet med å komme seg ut til Gilliead i første omgang. Så litt engstelig ut til tider. 3

Nicky Devlin – gjorde ikke for mange overlappende løp i første omgang, men viste mye mer selvtillit etter pause. Sett inn et utmerket innlegg for Leahys mål. 7
Adam Chambers – kunne ha tilbudt bedre beskyttelse for Bradfords to første mål, men kjempet tappert i andre omgang, da hans lederegenskaper kom til syne. 6
Kieron Morris – vil føle seg skuffet over å ikke score sin store sjanse. Tilført energi, men ikke mye mer. 4
Joe Edwards – hans evne til å løpe raskt fra dype områder gjør ham til en vanskelig spiller å plukke opp, og det så vi med hans tredjemannsløp. Noe hyggelig sammenkoblingsspill med Bakayoko. 7
Luke Leahy – hvis han bommet på en god sjanse i første omgang og deretter scoret et selvmål, det viste seg ikke resten av kampen. Scoret et godt timet heading og deretter krysset for Roberts sitt mål og var en sentral trussel nedover venstresiden. 7

Amadou Bakayoko – finishen hans manglet i første omgang, men utholdenheten ga resultater. Han så alltid ut til å strekke seg med løpene sine og fortjente å score den sene utligningen. 7
Erhun Oztumer – kom inn i noen gode områder i første omgang, men gjorde seg skyldig i pasninger sidelengs. Hans kreative ferdigheter ble bedre brukt i andre omgang da han hadde to spisser å plukke ut. 6

Tyler Roberts (på 53) - endret fargen på spillet med sitt tempo, bevegelse, kreativitet og øye for mål, som han viste ved å heade i Leahys kors. På dette beviset, han blir ikke lenge i League One. 10

Bradford City

Colin Doyle – En dårlig prestasjon. Hvis Rouven Sattelmaier spiller bra mens iren er borte på internasjonal tjeneste, det kan ta en stund før han kommer tilbake i laget. 3

Tony McMahon - ga ikke mye angrepsbredde. Han gjorde i det minste opp for det ved å være solid i første omgang, men etter pause, han ga Leahy for mye plass. 3
Matt Kilgallon – var blant Bradfords beste spillere i første omgang, og headingen hans tidlig i andre førte til det tredje målet. Han kunne imidlertid ikke bruke den luftmessige dominansen på sin egen boks. 5
Nathaniel Percival-Knight – reddet ut av Kilgallon et par ganger i første omgang, men hans skrøpelighet ble snart avslørt. Ikke modig nok defensivt og feilvurderte nesten hvert eneste kryss som kom hans vei. 2
Tom Field – ga et rimelig bidrag til det andre målet, men hans forsøk på å stoppe Devlins kryss fra høyre var nesten ikke-eksisterende. 3

Nicky Law – forblir mobil til tross for sin høye alder og til tider, da Bradford var under press, han bar laget opp på banen med sine fremre løp. Skapte et par sjanser selv i andre omgang, når ingen andre opptrådte. 7
Jake Reeves – noen greie pasninger i første omgang, men ble borte etter pause. Kanskje mer egnet for situasjoner der Bradford har kontroll, heller enn å måtte kjempe for kontroll. 4

Alex Gilliead – Løp med fart hver gang han fikk ballen, forårsaker problemer for Leahy og Guthrie. Burde ikke vært tatt av. 7
Shay McCartan – vant et frispark i et godt område i første omgang og scoret åpningen fra kloss hold. Noen ganger litt lett, men som med Gilliead, Bradford bommet på tempoet da han gikk av. 7
Dominic Poleon - scoret det andre målet, men gjorde ikke så mye annet. Trengte å spore tilbake oftere for å hjelpe McMahon med å holde Leahy. 4

Charlie Wyke – assisterte åpneren og holdt fast i ballen lenge nok til å ha litt æren. Bradford skulle imidlertid ikke ha spilt så mange lange baller til ham, fordi de så bedre ut når de angrep de brede områdene i tempo. 7

Daniel Pybus (på 55) – ga bort ballen altfor enkelt og erstattet ikke McCartans mobilitet. 3
Luke Hendrie (på 59) – har begrenset erfaring på dette nivået, og det viste seg. 4
Lachlan Barr (på 77) – neppe den erfarne midtstopperen du ønsker å stenge for viktige tre poeng. Ville Bradford ha tapt denne kampen hvis de fortsatt hadde Rory McArdle? 4