Millwall 2-0 Birmingham spillervurderinger:Wallace imponerer

Morison og Wallace feirer – bbc.co.uk

Et Maxime Colin-selvmål og et Ryan Tunnicliffe-angrep hjalp Millwall til en fortjent 2-0-seier over Birmingham lørdag kveld. Her er spillervurderingene våre fra spillet.

Millwall

Jordan Archer – uprøvd i store deler av spillet, men mister neppe plassen sin på grunn av Harris' lojalitet til stopperen, som startet sluttspillet til tross for oppfordringer om at han skulle droppes. 6

Conor McLaughlin – god i luften, så fattet ut på ballen og dyktig med begge føttene. Ser ut til å ha justert seg sømløst til dette nivået etter å ha imponert i League One med Fleetwood. 8
Shaun Hutchinson – forsvarte mannlig hele veien og var ikke sjenert for å sette kroppen på spill for å kutte ut fare umiddelbart. Ikke overraskende at Millwalls defensive form tok seg opp forrige sesong da han kom tilbake fra skade. 7
Jake Cooper - så sterk ut, bruke høyden sin til å heade vekk høye baller i sin egen boks og skape problemer i motstanderens. Hans knock-down i det 17. minutt førte til Millwalls kanskje beste sjanse i omgangen. 8
James Meredith – en uselvisk forestilling. Ingen dikkedarer i besittelse, men lyd defensivt mot Adams og gjorde noen gode løp fremover i andre omgang, flytte ballen raskt. 7

Jed Wallace – kom inn bak Grounds ved mer enn én anledning og var livlig hele veien, ofte ute etter å plukke ut Morison i boksen. 9
George Saville – har dødballkvaliteter som ikke er ulik Shaun Williams og brukte ballen godt, spesielt i andre omgang. 8
Ryan Tunnicliffe – relativt stille i første omgang, men økte i innflytelse etter pause, scoret sitt første mål for Lions etter 76 minutter med en retur. 7
Aiden O'Brien – bommet på en av Millwalls bedre sjanser i første omgang, slo ballen over 17 minutter etter at Cooper slo ned Savilles frispark. Kenny Jackett har tidligere sagt at han er mer en spiss enn en kantspiller, men han så hjemme her. 7

Steve Morison – hans lederskap og dyktighet fra luften var der for alle å se. Litt mer mobil enn man kunne forvente at en veteranmålmann var og gjorde et sterkt løp som førte til åpningen, øyeblikk ut i andre omgang. 9
Lee Gregory - en kåt, utrettelig spiss som komplimenterer Morisons kvaliteter. Kan ha vært litt mer hensynsløs i første omgang, Men Millwall hadde kanskje heller ikke skapt så mange sjanser, var det ikke for arbeidshastigheten til de to foran. 7

Shane Ferguson (på 69) – den venstrebeinte brede mannen slo inn på høyresiden og ga en disiplinert prestasjon mot sin gamle klubb.
Tom Elliott (på 74) – så alltid livlig ut, hans løp og skudd to minutter etter at han kom på og førte til det andre målet.
Tony Craig (på 90+2)

Birmingham City

Tomasz Kuszczak – klarte ikke å redde Blues når de trengte ham, og har avvist betydelig som keeper de siste 10 månedene. 4

Maxime Colin – snudde ballen i eget nett tidlig i andre omgang. Gjorde ett utbryterløp som førte til et Maghoma-kors som så vidt unngikk Vassell, men han hadde evnen til å gjøre mer av det. 3
Michael Morrison – kan ha forsvart sin nærmeste stolpe mer kommanderende for det første målet, og til tider synes det var vanskelig å komme nær Gregory. Derimot, han ryddet også linjene sine ved mange anledninger og ble ikke hjulpet av den usammenhengende midtbanen foran ham. 5
Marc Roberts – tålte tre skjelvende øyeblikk i løpet av de første 20 minuttene som påvirket selvtilliten hans. Ikke nødvendigvis hovedskyldige for noen av målene som ble sluppet inn, selv om. 4
Jonathan Grounds – fikk aldri ordentlig tak i Wallace, som avslørte hans mangel på tempo og tapperhet. Begrunnelse byr aldri på mye fremover, så når han ikke forsvarer seg godt, er det vanskelig å se hva han tilbyr. 2

David Davis – sporet villig tilbake og spilte gjennomspillet for Vassells sjanse, men ellers kunne ballbruken hans vært bedre. Rikelig med energi, men må vise mer taktisk bevissthet. 4
Maikel Kieftenbeld – visste ikke når hun skulle presse for ballen og når hun skulle holde seg tilbake, ofte fanget i to sinn for å gi Millwall plass bak. 2

Jacques Maghoma – kanskje Birminghams livligste spiller i første omgang, men manglet produktet for det, avslørte ett kryss for Vassell etter 41 minutter. Alltid villig til å spore raskt tilbake, men var mindre effektiv til å utfordre ballen i sekundærfasen av spillet. 4
Cheikh N’Doye – planen var at han skulle påtvinge fysiske egenskaper høyt oppe på banen, men han hadde ikke helt tempoet og smidigheten til å presse motstanderne. Blues trenger en mer naturlig angrepsspiller på midtbanen for å få litt territorium og besittelse lenger opp på banen. 2
Che Adams – anonym i de 77 minuttene han var på banen, inn og ut av besittelse. Utvilsomt et talent, men må vise mer av hva han kan i skremmende miljøer. Villa neste uke... 2

Isaac Vassell – hadde Blues beste sjanse rett før pause, men klarte ikke å orientere seg rett fra en stram vinkel og skled den bredt. Da han spurtet, han gjorde det med en hastighet på knop, men han gjorde det ikke ofte nok til å hjelpe laget med å tvinge seg lenger opp. 4

Jota (på 63) - tidlige dager, men man frykter at han kan lide av å spille med mer teknisk begrensede spillere enn på Brentford. 3
Lukasz Jutkiewicz (på 70) – tilbyr vanligvis fysisk tilstedeværelse fra benken, men her, han hadde ingen tjeneste på grunn av effektiviteten som Millwall beholdt besittelsen. 5
Jeremie Boga (på 77) – viste mer driv, haster og talent på 13 minutter enn Adams gjorde på 77. Kan ha gjort nok for å starte derbyet. 7