Leicester 2-0 Liverpool spillervurderinger:Okazaki nøkkel

Shinji Okazaki – mirror.co.uk

Leicester gikk inn i fjerde runde av EFL Cup med en 2-0 seier over Liverpool, takket være en forbedret ytelse i andre omgang og mål fra nøkkelinnbytter Shinji Okazaki og Islam Slimani. Her er våre spillervurderinger for begge lag.

Leicester City

Ben Hamer – nektet Oxlade-Chamberlain tidlig og møtte bare to andre skudd på mål hele kvelden. En solid prestasjon, men Schmeichel forblir sannsynligvis nummer én. 7

Daniel Amartey – kunne ha kommet mer ut i første omgang, men lot aldri motstanderne komme inn bak og gjorde noen betimelige avskjæringer. En god defensiv visning. 6
Wes Morgan – hans manglende tempo ble avslørt ved noen anledninger i første omgang. Men han forbedret seg markant etter pause, blokkerte Solankes innsats tidlig. 7
Aleksander Dragovic – en imponerende prestasjon. Så ut til å angripe baller tidlig enn Morgan. 8
Ben Chilwell – fanget ikke blikket i angrepsmessig forstand så mye som han gjorde i forrige runde, men spilte likevel sin rolle. Gjorde en god blokk for å nekte Chamberlain tidlig. 6

Marc Albrighton – kom ikke nær nok Robertson i første omgang, kanskje ønsker å nekte Coutinho plass i sentrale områder. Kom alltid tilbake ved behov, men noen ganger førte dette til manglende press på ballen og ingen angrepsuttak på høyresiden. 4
Wilfred Ndidi – Med frontmenn som trenger støtte, men baklinjen for dyp, han var urettferdig fanget mellom stein og hard i første omgang. Da systemet så bedre ut, det gjorde han også. 7
Vincent Iborra - hans bortgang var dårlig, spesielt i første omgang og ett feilspark midtveis i andre førte til en sjanse for Chamberlain. Han prøvde i det minste å sette en fot inn, derimot. 4
Demarai Gray – en dårlig første omgang der han ikke sporet tilbake, hans to raske løp førte bare til et tamt skudd og et dårlig kryss. Ble mer involvert i andre omgang, men da han hadde friheten til å skjære inn i sentrale områder, fremtvang en god redning fra Ward sent. 6

Islam Slimani - i første omgang, laget spilte ikke etter hans styrker, som ikke løp inn bak eller presset på forsvar. Da de gjorde det i andre omgang, vi kunne se at de var hans fysiske tilstedeværelse med menn rundt seg og hans skyting, med et suverent tatt andre mål. 6
Leanardo Ulloa – for lik Slimani i stil til at duoen kan fungere, med verken fremadrettet som gir mobilitet. Det var ikke nødvendigvis hans feil at Leicester var bedre uten ham, bare at en annen forwards egenskaper komplimenterte Slimani. 4

Shinji Okazaki (på 53) – stjal ballen i løpet av sekunder etter at han kom på, symboliserer virkningen hans. Tvunget sidelengs pasninger før Liverpool hadde spilt ut med letthet. 10
Hamza Choudhry (på 84) – så ut som en av de beste defensive midtbanespillerne i League One på Burton og fortjente sitt store øyeblikk – en første opptreden for hjembyklubben. 6

Liverpool

Danny Ward – så komfortabel ut å komme for kryss og befalte området sitt godt. Kunne ikke ha gjort for mye med Okazakis åpner og ble slått av et super Slimani-angrep. 6

Jon Flanagan – trengte ikke å involvere seg i angrepsmessig forstand. Ikke skyld for noen av målene, men plassen hans i troppen skyldes i stor grad mangel på investeringer og den politiske viktigheten av å ha en akademiutdannet i troppen. 4
Joe Gomez – grei i første omgang, noen gode kortpasninger uten å bli testet for mye i sin defensive tredje. Mistet selvtilliten fullstendig etter det første målet. 4
Ragnar Klavan – noen gode interceptions i første omgang, men ble frustrert i den andre da han mistet posisjonssansen og fikk gult kort for en dårlig utfordring på Okazaki. 3
Andrew Robertson – kom i noen utmerkede posisjoner, spesielt i første omgang og angrepsspillet hans var nøkkelen til Liverpools bedre åpninger. 7

Jordan Henderson – kjørte showet i første omgang, men hadde mindre tid på ballen i andre og slet dermed med å tvinge seg. Forlot Okazaki umarkert for det første målet. 5
Marko Grujic – ryddig nok første omgang, men så langbenet ut i andre. Trenger flere minutter, men han må spille bedre enn dette for å få dem. 4
Georginio Wijnaldum – et utmerket kontringsløp førte tidlig til en av Liverpools bedre sjanser for Oxlade-Chamberlain. Det beviste bare ett glimt i en ellers uinspirerende natt fra eks-Newcastle-mannen, som ble tatt av med over et kvarter å spille. 3

Alex Oxlade-Chamberlain – så lys ut i første omgang, men skytingen hans kunne vært bedre. Blekket i de siste stadiene. 4
Dominic Solanke – bevegelsen hans var god, men avslutningen hans var litt sløsende. Nektet av en sterk blokkering av Morgan tidlig i andre omgang. 5
Phillipe Coutinho – nøkkelen til Liverpools angrepsspill, tiltrekke menn mot ham. Uttaket hans ved pause påvirket prestasjonene i andre omgang. 8

Ben Woodburn (på 45) – krøllet bredt på 71 minutter etter å ha kuttet inn fra venstre. Ingen mangel på lyst, men gir ikke den samme auraen som Coutinho. 4
Danny Ings (på 72) – kom til nærmeste stolpe for Woodburns innlegg, men klarte ikke å få riktig kontakt med headingen. Prøvde hardt etter en lang periode på sidelinjen. 5