Rochdale 2-0 Peterborough United spillervurderinger:imponerende Rathbone

I Keith Hills 500. kamp med ansvaret for Rochdale, laget hans slo fortjent Peterborough United 2-0 lørdag ettermiddag takket være mål fra Calvin Andrew og Callum Camps. Her er våre spillervurderinger.

Rochdale

Josh Lillis – ble ikke jobbet for hardt for nullen, selv om han nektet Maddison etter 25 minutter, stopp deretter Millers tamme nærpostinnsats i starten av andre omgang. 7

Harrison McGahey – en aggressiv forestilling der han sjelden nølte med å legge ned mannen sin tidlig. På dette beviset, vi ser det beste av ham i et tremannsforsvar. 8
Donervan Daniels – selv om han ikke gjorde noen åpenbare eller kostbare feil, han tok feil av headingen og pasningen hans var til tider litt overambisiøs, som antyder at det er ting å jobbe med. 6
Jim McNulty – negerte trusselen fra Lloyd til tider i første omgang og lot aldri angripere komme forbi ham i andre. Viste ekstra takknemlighet for fansen på heltid. 7

Joe Rafferty – satte inn noen utmerkede kryss tidlig og kom frem etter eget ønske, selv i de siste stadiene av andre omgang da Dale hadde en tomålsledelse å beskytte. 8
Callum Camps – sørget for balansen i første omgang som tillot vingbackene å presse opp, selv om øyeblikket hans kom på 37 minutter da han tok det andre målet med et imponerende frispark. Nyt ett eller to utbruddsøyeblikk i andre omgang. 8
Oliver Rathbone – fantastisk engasjert ytelse. Dekket alltid venstre kanal når Bunney presset opp og var aldri sjenert for å engasjere seg i den fysiske siden av spillet, selv om det betydde å gi bort det odde frisparket i andre omgang. Rochdale vil trenge slike skjermer fra ham hvis de skal komme seg ut av trøbbel. 9
Joe Bunney – viste enorm energi for å komme seg frem og kunne ha gjort flere av en eller to åpninger på bakre stolpe. Skyld for å la for mye plass bak seg i første omgang. 7

Ian Henderson – ikke nødvendigvis en hovedarkitekt bak tomålsledelsen til pause. Hadde Dales bedre åpninger i andre omgang, men klarte ikke helt å få tak i skyteskoene. 5
Matt Done - viste noen gode bevegelser inn i brede områder tidlig, men dagen hans ble avbrutt syv minutter på grunn av skade. 5
Calvin Andrew – har mindre tempo enn Peterboroughs spiss, men han gjorde opp for det ved å holde ballen oppe uselvisk og jobbe hardt for laget. Produserte et øyeblikk av sublim teknisk kvalitet med en imponerende første touch før avfyring i åpneren på 33 minutter. Blekket litt i de siste stadiene da karakteren til Dales opptreden ikke passet ham helt. 7

Jordan Slew (på 7) – vant en rekke frispark på grunn av hans tilstedeværelse og gode nærkontroll. Ikke akkurat sakte, men hadde ikke en eksplosiv fart i skapet sitt, noe som kan forklare hvorfor han ble tatt av da kampen ble strukket. 7
Matty Gillam (på 60) – villig løper, men litt rå når det gjelder bortgangen, som er forståelig med tanke på hans relative uerfarenhet på dette nivået. 5
Kgosi Ntlhe (på 74) – la til mye tempo og energi mot sin gamle klubb i de siste stadiene – lignende kvaliteter som Bunney, mannen han erstattet på vingback. 6

Peterborough United

Conor O'Malley - en dårlig kamp. Kanskje delvis skyld i det første målet, men definitivt skyld i det andre, med Camps’ faste frispark traff rett på ham. 2

Leo Da Silva Lopes – gjorde et par gode løp i andre omgang og satte inn krysset for Millers sjanse, uten tvil den beste åpningen noen besøkende spiller har laget gjennom hele spillet. 5
Steven Taylor - han hadde ikke et forferdelig spill, men man kan stille spørsmål ved hans evne til å snuse ut fare ved kilden. Ikke fullt så atletisk som han pleide å være. 5
Jack Baldwin – for sakte til å stenge ned, spesielt da Rochdales spiss kom inn bak backen. Trenger å bulke opp og være mer mottakelig for fare. 3
Andrew Hughes – slet med å håndtere Rafferty og Andrews kombinasjonsspill tidlig og ga ikke den nødvendige bredden for å kompensere. 3

Jermaine Anderson – det merkelige anstendige løpet, men til slutt, smigret han for å lure. Grant McCann var ikke fornøyd, med midtbanespilleren en av tre menn som ble trukket av i pausen. 4
Anthony Grant – grei nok den første halvtimen, men slet med å stoppe hjemmelagets utbrudd i de siste stadiene. Dukket opp som en sidelengs kjøpmann. 4
Michael Doughty – tatt av etter en veldig dårlig første omgang der han falt for dypt. Ikke en kamp han vil huske. 2

Marcus Maddison - viste glimt av hva han kan gjøre i første omgang, men han kunne ikke helt gifte seg med den utmerkede driblingen med en forståelse av hva lagkameratene gjorde. 5
Jack Marriott – hadde fart på beina, men ikke tankehastighet. Ofte på forskjellige bølgelengder til spilleren som sender ballen. 3
Danny Lloyd – hadde noen livlige øyeblikk og har mye tempo, men testet aldri målvakten. Sjelden koblet effektivt sammen med Marriott og Maddison. 4

Ricky Miller (på 45) – får sjelden plass til å vise hva han kan, men skjøt ofte fra urealistiske posisjoner og prøvde å gjøre for mye på egenhånd. Tvang en redning fra Lillis ved første stolpe tidlig i andre omgang. 4
Idris Kanu (på 45) – ga ingen kvalitetsleveranser og klarte ikke å teste målvakten. På dette beviset, de fleste vil heller ha en hurtigbåt enn Kanu... 3
Chris Forrester (på 45) – noen greie berøringer i starten av andre omgang og hadde en sen innsats fra rekkevidde, som fremtvang en redning fra Lillis. Må muligens brukes lenger frem. 5