Blackburn Rovers 2-0 Charlton Athletic spillervurderinger:solid Smallwood

9 for Smallwood – rovers.co.uk

I en godt boret ytelse med effektiv pressing, Den kliniske avslutningen fra Blackburn førte til 2-0-seier over et endimensjonalt Charlton-lag. Her er spillervurderingene våre fra spillet.

Rovers

David Raya – reddet en-mot-en fra Reeves før pause og stoppet også midtbanespillerens curling-innsats like utenfor feltet like etter pause. Håndterte brød- og smørarbeidet med letthet og utstrålte selvtillit, som spredte seg over hele laget. 9

Ryan Nyambe – viste Marshall på sin svakere høyre fot i den første halvtimen, stoppet da DaSilva i sporene hans i andre omgang. Tilbød ikke fullt så mye fremover som han er i stand til, og noen av beslutningene hans i besittelse kan ha vært bedre. 7
Paul Downing - så sammensatt ut i besittelse i første omgang. Har ikke satt en fot feil, selv om han ble undersøkt overraskende sjelden etter intervallet. Uten å kritisere Downing, nullen var i stor grad å gjøre med Charltons sidelengs spill og det defensive arbeidet utført av de foran ham. 6
Charlie Mulgrew – en sjelden gang da Williams ble slått, han var først til den nærmeste stolpen for en rask klarering. Hans frispark i det 30. minutt fant veien gjennom en avvisning fra Best, men luftkapasiteten hans ble ikke testet etter pause. 7
Derrick Williams – uprøvd av Clarke den første halvtimen og holdt Marshall i lomma etter at kantspilleren flyttet til høyre. Sjelden brøt frem, men trengte ikke når Blackburn tok ledelsen. 8

Corry Evans – en solid forestilling der han var rask med å legge ned Aribo, Marshall, DaSilva eller en hvilken som helst spiller som prøvde å løpe inn i den siste tredjedelen. Litt begrenset i besittelse, men for jobben for hånden, han var perfekt. 8
Richie Smallwood – alltid rask til å sette inn utfordringer og ga forsvaret utmerket beskyttelse. Det eneste spørsmålet er om Evans og Smallwood partnerskap vil gi Blackburn nok kreativitet i fremtidige kamper, spesielt når de ikke kommer foran i første omgang. 9

Craig Conway – tålte en rolig start da disiplinen til Charltons brede menn begrenset mengden besittelse han kunne motta. Vokste i innflytelse etter åpningen da rom åpnet seg og han utgjorde en trussel på pause i andre omgang. 6
Bradley Dack – uten tvil Blackburns smarteste angrepsspiller før åpningen, alltid full av intensjon i overgangsfasene av lek. Etter å ha sprayet ballen bredt ut på 18 minutter, han klarte ikke helt å koble seg til returballen. Blekket etter pause. 6

Dominic Samuel – viste mye energi, men ikke fullt så hensynsløs som vi har sett tidligere i sesongen og ble tatt av like før timen sammen med Antonsson. 5
Marcus Antonsson – presset venstre kanal godt og la inn et innbydende innlegg like før første omgangs midtveis, men lagkameratene hans klarte ikke å få kontakt. Kan ha hatt bedre spill i forhold til hva han gjør med ballen. 6

Joe Nuttall (på 59) – jaget tapte saker og kombinerte godt med Graham for det andre målet i overtid. 7
Danny Graham (på 59) – alltid glad for å jage tilbake en midtstopper når de rykket inn på motsatt halvdel, og arbeidsfrekvensen hans ble belønnet da han scoret det andre med en heading bak. 8
Willem Tomlinson (på 68) – stakk inn på firemanns midtbanen med minimalt oppstyr og satte inn et solid defensivt skift. 6

The Addicks

Ben Amos – slapp inn de eneste to skuddene på mål han møtte og kunne ha vært mer dominerende over området sitt for begge målene. 3

Chris Solly – så solid nok ut, men begrenset med tanke på hva han kan gjøre med ballen. Akademikeren har vært profesjonell i Valley i åtte år nå, og noen føler at karrieren stagnerer. 4
Ezri Konsa – plukket ut en eller to fine kryssballer og lot sjelden Antonsson komme forbi ham, selv om han kanskje hadde gjort det bedre for det andre målet. 5
Jason Pearce - en velkommen retur fra skade, ser alltid opp etter kampen. Anklaget for å ha forfulgt Samuel i feltet midtveis i første omgang, men dommeren vinket bort appeller. Slet med tempoet til Nuttall i avslutningen. 6
Jay DaSilva – kom ikke frem så mye som han liker i første omgang på grunn av den kompakte karakteren til Charltons system. Fraværet av en naturlig venstrekant i andre omgang gjorde at han tok på seg stafettpinnen mer og prøvde å gi bredde, men klarte ikke helt å knytte seg til lagkameratene. 5

Joseph Aribo – ett livlig løp i andre omgang, men han gjorde ikke slike ting ofte nok. Slet med å påtvinge seg selv spillet og det kan være at Charlton bommet på bittet til Ahmed Kashi. 3
Jake Forster-Caskey – noen gode pasninger inn i brede områder og var opptatt av å gjøre sin del av det defensive arbeidet i første omgang. Noen ganger trengte han å være mer eventyrlysten i pasningen etter pause – han viste at han har en diagonal ball i skapet. 5

Billy Clarke – gjorde ikke det største inntrykket på sine 27 minutter på banen. Avfyrte fra like utenfor boksen femten minutter inn, før den ble tatt av på grunn av en annen skade. 3
Ben Reeves – koblet seg godt sammen med hovedspissen i glimt, kombinere med Best for en presentabel sjanse før pause, men hans innsats manglet kraft. Tvang fram en ny redning fra Raya kort tid etter pause med en curlinginnsats. 6
Mark Marshall - slet med å få overtaket av Nyamba i de tidlige stadiene, deretter Williams da han flyttet til høyre. Brukte for mye tid på å true med å sprekke forbi motstanderen sin, men la sjelden pengene hans der munnen er, hovedsakelig på grunn av hans insistering på å kun bruke venstre fot. 2

Josh Magennis - led av mangel på støtte tidlig. Da han flyttet inn i en bred venstrerolle, han så ikke hjemme. Trenger å komme på slutten av kors, ikke sittende fast i store områder ved å spille femyardpasninger. 3

Leon Best (på 27) – noe av en pantomime-skurk på grunn av hans forglemmelige forrige trolldom. Mindre forglemmelig var hans eget mål innen tre minutter etter at han kom inn i kampen, selv om han slo ballen videre for Reeves stor sjanse. 3
Karlan Ahearne-Grant (på 78) – ett løp fra dypt i høyre kanal, men han var overfylt. 4