Portsmouth 1-1 Plymouth spillervurderinger:Songo'o og Stevens imponerer

Jervis nikker i åpneren – bbc.co.uk

Gary Roberts' tap-in i andre omgang kansellerte Jake Jervis heading i første omgang, betyr en fortjent 1-1 uavgjort mellom Portsmouth og Plymouth på Fratton Park – men hvordan vurderte spillerne på begge lag?

Portsmouth

David Forde - komponert i besittelse, men ble ikke altfor testet. Kan være skuffet over ikke å ha holdt nullen. 4

Gareth Evans - tapte kampen med Kennedy, både i den angripende og defensive fasen av spillet. 4
Christian Burgess – en eller to utslett-taklinger, men var uten tvil mer oppfinnsom i besittelse enn de to sentrale midtbanespillerne. 6
5 Matt Clarke – dyttet ved noen anledninger dypt inn på motstanderens halvdel og spilte gjennomspillet til Bennett før utligningen. 7
Enda Stevens – Portsmouths beste trekk kom ned til venstre og han var alltid involvert. Slått i luften av Jervis til åpneren. 8

Danny Rose – viste med rette posisjonell forsiktighet på grunn av den avanserte posisjonen til begge bakspillerne og flyttet ballen godt. 7
Michael Doyle – satte seg rundt, men spilte en for mange pasninger sidelengs eller baklengs, når det var sjanser til å bruke press. 4

Carl Baker – slet med å komme inn i kampen på grunn av manglende tempo og lot Evans være isolert defensivt. Tvang en enkel stopp fra McCormick med en lang rekkevidde innsats i andre omgang. 2
Gary Roberts – vek ikke unna utfordringer da målscoringsmuligheter dukket opp, som vi så for utligningen. Burde ha omsatt en retur fra første omgang. 7
Kyle Bennett – viste glimt av kreativitet. Har alltid sett ut til å bytte spill i første omgang, deretter kombinert godt med Stevens etter intervallet. 7

Kal Naismith - drev ofte til venstre i andre omgang for å støtte Bennett og Stevens. Ett eller to farlige øyeblikk, men ikke fokuspunktet Pompeius trengte. 5

Conor Chaplin (på 66)
Jamal Lowe (på 78)

Plymouth Argyle

Luke McCormick – ett eller to nervøse søl i løpet av de første 60 minuttene og burde ha gjort det bedre for utligningen. Noen enkle fangster sent. 4

Oscar Threlkeld – vokste inn i første omgang etter en nervøs start, men kunne vært raskere med å stoppe den venstresidige trusselen fra Stevens og kompani. 4
Yann Songo'o - konstant oppmerksom på fare, snuser den raskt ut. Et trykk på Pompeys mål, men ellers var han enestående. 9
Sonny Bradley - tatt av ved pause på grunn av hans tidlige bank. Portsmouths motvilje mot å krysse betydde at hans dyktighet fra luften ikke ble testet så mye som vanlig. 7
Gary Sawyer – solid ytelse. Sett inn et fint kryss for Jervis' åpning, men forlot andre første omgang forays på flanken til Kennedy. 7

Antoni Sarcevic – ute av stand til å utøve sin vanlige angrepsmessige innflytelse i en unaturlig holderolle. Rørte sjelden ballen. 4
David Fox – viste ikke sin vanlige pasningsevne, men gjorde den defensive siden av spillet bra. 6

Jake Jervis - slo Stevens i luften for den bakre stolpen, men bidro ellers lite. 4
Graham Carey – hans nøyaktige pasninger og subtile bevegelser bidro til Plymouths bedre åpninger i første omgang, men han var ikke involvert så ofte som han kanskje ville. 5
Matthew Kennedy – livlig tidlig og etter et slingrende 35. minutts løp inn i boksen, slo et skudd mot sidenettet. Ikke like innflytelsesrik i andre omgang, men jobbet alltid hardt for å stoppe Evans. 6

Ryan Taylor - slet i rollen som ensom spiss, men kunne ha fått mer støtte i andre omgang. 2

Jakub Sokolik (på 45) - operert med mer posisjonell forsiktighet enn Songo'o, men var like effektiv. 8