Leeds United 1-1 Aston Villa spillervurderinger:Imponerende Chester

Jansson leder inn åpningen – dailystar.co.uk

Innbytter Henri Lansburys streik i andre omgang kansellerte Pontus Janssons heading i første omgang da Leeds United uavgjort 1-1 med Aston Villa på Elland Road. Her er spillervurderingene våre fra spillet.

Leeds United

Felix Wiedwald – hvert skudd ble slått rett mot ham uten mål, som det kan være vanskelig å klandre ham for mye for. God fordeling. 5

Luke Ayling - noen ganger drev inn i sentrale områder for å hjelpe til med å opprettholde press, spesielt tidlig. Selv om han ikke var enestående, han så aldri ut til å gjøre den typen feil han gjorde mot Reading, som ville antyde jevn bedring etter en dårlig form. 6
Liam Cooper – forsvarte seg solid og kom nær med en heading før pause, så en ny heading utelukket for offside på timen. 8
Pontus Jansson – scoret åpningen på 18 minutter etter å ha kommet foran Samba og var herlig i luften. Derimot, han ga bort ballen og skli inn oppbyggingen til utligningen. 7
Gaetano Berardi – etter de første 15 minuttene, han opphevet Snodgrass’ angrepstrussel fullstendig og var først ute med mange løse baller. Gir imidlertid ikke mye bredde – Christiansen ser ut til å like backene sine for å støtte sentrale midtbanespillere, heller enn å fly ned langs sidelinjen. 6

Ronaldo Vieira – en all action-prestasjon i første omgang som så ham ofte presse inn i den siste tredjedelen. I motsetning til noen av lagkameratene hans, energien og entusiasmen falt ikke etter pause. 7
Kalvin Phillips – plukket alltid andre baller i første omgang, men så ut til å forsvinne da Leeds kom under cosh midtveis i andre omgang. Hvis han ønsker å bli Premier League-midtbanespiller, han kan ikke bare spille bra når alle lagkameratene hans er det. 5

Ezgjan Alioski – jobbet hardt og holdt bredden til høyre i første omgang, men slet med å påvirke saksgangen i den siste tredjedelen. Burde muligens ha gått på enden av et høyresidig kryss like før timemerket. 3
Samuel Saiz – drev rett inn i lommer av plass fraflyttet av Hernandez i det første og sent på han prøvde å egenhendig konstruere angrep. Derimot, han var også en smule skuddsky og matchet ikke alltid livlig bevegelse med et sluttprodukt. 4
Pablo Hernandez – litt god bevegelse inn i store områder for å skape plass til andre. Viste noen fine detaljer og leverte en utmerket venstresidet corner til åpningen. Leeds savnet roen i ballbesittelsen da han gikk av like før pause. 7

Caleb Ekuban – hadde alltid juling av Samba nedover venstre kanal, som vi så i oppbyggingen til åpneren, men hans siste ball og beslutningstaking var blandet. Tilbød ikke nok i andre omgang til å fortjene en positiv scoring. 4

Kemar Roofe (på 42) – Hutton ville vært mer redd for en direkteving, men det er ikke Roofes spill. 3
Hadi Sacko (på 83)
Jay-Roy Grot (på 90+4)

Aston Villa

Sam Johnstone – slapp fra sitt eneste skudd på mål og kunne vært modigere til å komme på corner, heller enn å holde seg på hans linje.

Alan Hutton – ett eller to kraftige løp ned til høyre, selv om en utbryterpasning nådde Adomah gjennom flaks mer enn dømmekraft. Aldri vært den mest begavede fotballspilleren i verden, men lidenskapen hans kan ha vært en faktor bak snuoperasjonen i andre omgang. 6
Chris Samba – så alltid sårbar ut for Ekubans tempo når Hutton ble tatt på banen. Likte ikke å bli dratt ut i store områder, men ble mer komfortabel etter pause. 5
James Chester – reddet Samba ved mer enn én anledning og hadde kapasitet til å komme seg ut av trange områder gjennom sin ro. Noe av grunnen til at Villa ikke var ute av syne etter timen. 9
Neil Taylor – ett ukarakteristisk dristig første omgang satte opp en utbrytermulighet for Davis, men han holdt seg vanligvis nær Chester for å nekte plass bak. 6

Glenn Whelan – dekket alle baser i den defensive tredje og satte inn en rekke sterke utfordringer. Ved siden av Chester, han var en av få spillere som holdt dem sammen mens de var under kosen. 7
Conor Hourihane – mer teknisk begavet enn han viste og så litt utenfor tempoet. Det er ikke den beste indikasjonen på prestasjonen hans at Villa ikke spilte bra før han forlot banen. 3

Robert Snodgrass – noen fine bevegelser tidlig, men hans engasjement i angripende forstand ble redusert da Leeds tok kontrollen. Har alltid sett opp etter skrotet, noen ganger overdrevent. 4
Josh Onomah – forsøkte ikke en eneste dribling på 65 minutter på banen. For at Villa skal ha en sjanse til å komme videre, de trengte ham for å bære ballen opp på banen. 3
Albert Adomah – det virker tvilsomt at en spiller som har scoret fem mål på sine tre siste, vanligvis var nærmere sin egen boks enn motstanderens. Han avviste Alioskis trussel og gjorde ikke den defensive siden av ting dårlig, men han er i stand til så mye mer. 3

Keinan Davis – han har ikke Kodjias individuelle evne til å løpe med ballen i tempo og prøve å score mål på egenhånd, som gjorde det vanskelig for en uselvisk spiss som ham i denne typen spill. Fordi midtbanen ofte var så langt unna ham, han kunne ikke holde ballen oppe for andre slik han vanligvis gjør det bra. 2

Jack Grealish (på 65) – la til litt energi og intensjon til Villas spill og slapp gjennom ballen for utligning. 8
Henri Lansbury (på 65) – tok målet sitt suverent. Han og Grealish kan ha spilt seg inn i neste ukes startoppstilling. 9