Owls 2-4 Blades Spillerrangeringer:Brilliant Brooks

Blades feirer – mirror.co.uk

En stjerneprestasjon fra 20 år gamle David Brooks hjalp Sheffield United til å score fire mål på Hillsborough for første gang noensinne og fortjent vinne Steel City Derby. Sheffield Wednesdays Gary Hooper og innbytter Lucas Joao satte kampen i balanse etter at John Fleck og Leon Clarke hadde gitt Blades en tidlig ledelse, men innen et minutt etter utligningen scoret Mark Duffy vinneren før Clarke sikret en 4-2-seier. Her er våre spillervurderinger.

Sheffield onsdag

Kieren Westwood – feilbeint for det første målet og gikk for lett ned for det tredje. Han har vært en veldig konsekvent keeper på Championship-nivå, men dette var ikke hans dag.

Jack Hunt – gjorde ikke nok overlappende løp i første omgang og slet med å håndtere Brooks. Mer eventyrlysten etter pause, men kvaliteten på den siste ballen hans var dårlig. 4
Tom Lees – ga bort frisparket for det første målet og skled klønete til det fjerde, da han kanskje prøvde for hardt å gjøre partnerens jobb. 3
Joost Van Aken – presset ikke høyt nok opp bak midtbanen og var skyld i tre av målene. Vendt inn og ut av Duffy for tredje og klarte ikke å håndtere Clarke for andre og fjerde. 2
Adam Reach – ofte tatt ut av posisjon på grunn av hans eventyrlystne tankesett, men assisterte i det minste Joao til utligningen. 4

Ross Wallace – prøvde å få ting til å skje, selv om han noen ganger trengte å slippe ballen tidligere i brede områder. Levert for det første målet. 6
David Jones - manglet fysiskheten for å holde rollen, slo av ballen altfor lett og ble riktig nok tatt av ved pause. 2
Kieren Lee – en av de mer kreative spillerne da han hadde ballen, men utenfor ballen klarte han ikke å gjøre sine vanlige tredjemannsløp på grunn av måten motstanderne overfylte midtbanen. 5
Barry Bannan – noen jevne pasninger men lite kjøretur. Klarte ikke å gjøre den typen lungesprengende løp han er i stand til som åpner lag. 4

Gary Hooper – vant et par frispark og fikk det første målet. Prøvde å holde på ballen og gjorde det bra med tanke på dårlig service. 7
Steven Fletcher - ble en frustrert figur, lider av mangel på kvalitet i ham. Tapte mot høye midtstoppere hver gang onsdagen gikk lang. 3

Lucas Joao (på 45) – tok målet sitt utmerket og utløste en kort gjenoppblomstring fra uglene. 7
Jordan Rhodes (på 68) - Carvalhals side spilte ikke til hans sterke sider. 5
Jacob Butterfield (på 78) – cornerene hans slo ikke førstemann. 4

Sheffield United

Jamaal Blackman – burde ikke ha blitt slått ved sin nærpost for onsdagens første mål, men var mindre skyldig for deres andre. 4

Cameron Carter-Vickers – en eller to gode defensive header og noen viktige klareringer ettersom Blades generelt forsvarte boksen godt. 6
Jake Wright - skyld i det første målet, går etter ballen ved den nærmeste stolpen med hodet i stedet for foten. Satt av med en halvtime igjen. 4
Jack O'Connell - dominerte Fletcher og var rik i luften. 23-åringen har allerede vist seg å være en av de mest komplette midtstopperne i Championship. 7

George Baldock - gjorde det defensive aspektet bra, men brøt frem når det var nødvendig for å sikre at de to fremste ikke ble isolert. 8
Paul Coutts – ga god bevegelse og kreativitet som kanskje fanget Gordan Strachans øye. 7
Chris Basham – ga den typen aggresjon rivalene deres manglet. Stal ballen ved flere anledninger og spilte uselvisk. 7
John Fleck – frisparket hans til åpningen ble utmerket tatt. Viste klasse på ball samt disiplin. 8
Enda Stevens – ble årets lag i League Two forrige sesong og på bakgrunn av dette beviset, han kan ha lignende suksess i en liga to divisjoner høyere. En energisk skjerm. 7

David Brooks - ledet flertallet av Blades' motangrep med sitt plagsomme tempo. Han ser også intelligent ut i besittelse med noen smarte omvendte pasninger for å finne spillere i rommet. 9
Leon Clarke – bekymringene før kampen var over hvem som skulle spille foran med Sharp ikke helt i form. Clarke utgjorde en trussel da han løp inn bak, som vi så for det andre og fjerde målet. 9

Mark Duffy (på 63) – viste stor lureri for målet sitt og gjorde det bra for å score fra en stram vinkel.