Man City 1-1 Liverpool spillervurderinger:De Bruyne imponerer

Firmino tar imot Fernandinho og Sterling – goal.com

I en kamp fullpakket med sjanser og handling i mål, det er vanskelig å tro at det endte med bare to mål. De kom da James Milner omsatte en straffe i andre omgang og Sergio Aguero svarte sent – ​​men hvordan vurderte spillerne på begge lag?

Manchester City

Willy Caballero – en sterk prestasjon i andre omgang. Ingen tilfeldighet City har kun sluppet inn fire mål på de åtte Premier League-kampene han har spilt. 7

Fernandinho – utmerket da han flyttet inn på sentral midtbane. City trengte energien hans lenger opp på banen. 7
John Stones – en dårlig tilbakelevering som førte til en åpning for Sane, men ellers gikk det bra. 6
Nicolas Otamendi - komponert skjerm. Fanget opp for manglende tempo ved en eller to anledninger, men forsvarte seg bedre enn han har gjort. 7
Gael Clichy – skled og fikk så panikk, felte Firmino for straffen. Har ikke det tempoet han hadde for noen år siden. 4

Yaya Toure – så av på tempoet. En spiller på hans alder og natur er helt klart uegnet for store spill. 3
Kevin De Bruyne – utmerket den siste halvtimen da han flyttet til høyrekanten, treffer stolpen og skaper to gode sjanser for Aguero. 8
David Silva – et bra spill, selv om han trenger mer beskyttelse mot de dårlige taklingene han får. 7

Raheem Sterling – så lys ut i første omgang, men var roligere da han flyttet til en mer sentral rolle etter pausen. 5
Leroy Sane – brukte tempoet effektivt i første omgang, skape to av Citys bedre sjanser. Blekket i andre omgang. 6
Sergio Aguero – tok målet hensynsløst, men var dårlig i første omgang og bommet på en eller to veldig gode sjanser i den andre. 5

Bacary Sagna (på 69) – ga bort ballen for ofte og kunne ha et trangt lyskeproblem. 4
Fernando (på 83)

Liverpool

Simon Mignolet – uprøvd i første omgang, men gjorde et par gode redninger etter pause og kunne gjøre lite med målet. 7

Nathaniel Clyne - det er en bekymringsverdig klar forverring i 2017-forestillingene hans. 4
Joel Matip – en jevn prestasjon som midtstopper der han brukte sine fysiske egenskaper med god effekt. 7
Ragnar Klavan – skar ikke kryss raskt nok. Det var flere anledninger da han skled inn for å avskjære et lavt kryss og bommet på det, inkludert Agueros mål. 4
James Milner – en blandet forestilling. Glimrende til tider og tok straffen med ro, men var heldig som ikke fikk en mot ham under defensive kamper. 5

Emre Can – viste defensiv disiplin og hans utmerkede looppasning førte til straff. 7
Adam Lallana – vokste sakte inn i kampen og var nøkkelen til Liverpools bedre åpninger i andre omgang, selv om han lett burde ha scoret en av dem. 6
Georginio Wijnaldum – lurt og hensynsløs når det trengs, men ga ikke mye i besittelse. 5

Sadio Mane – Liverpools mest truende spiller under deres tidlige tid og ble til tider utplassert som et sentralt motangrepsalternativ. Kunne vunnet en straffe. 7
Roberto Firmino – vokste inn i spillet etter en rolig første time. Vant straffen og satte opp Lallana for en sitter. 6
Philippe Coutinho – gjorde lite for å dempe spørsmålstegn ved om han utgjør nok en måltrussel for posisjonen han spiller i. 3

Divock Origi (på 73) – manglet tempoet som kreves for å spille på høyrekanten. 3