Fotball Goalie øvelser

I en fotballkamp , kan lange perioder med lek gå av der en keeper vil ha noe å gjøre . Imidlertid må keepere være årvåken og være klar til å trå støttende til når som helst andre . Å være en god keeper krever smidighet , hurtighet , fokus og reflekser av en katt . Keepers kan skjerpe sine ferdigheter og reaksjonstiden ved å praktisere øvelser . Målvakts øvelser er også god praksis for spisser som de får mer erfaring skyte på mål . Arc Drill en
p Dette er en utmerket øvelse for å skjerpe en målvakt evne til å stoppe flere skudd fra en all - out angrep team. Plasser ballen på sin linje og strø 10 til 12 fotballer i hele feltet . Send en skytter inn i området og har ham raskt flytte fra ball til ball , skyting hver i på målet . Keeper bør spore skytteren langs den imaginære målvaktens bue , noen 5:58 meter fra mållinjen , stopper hvert skudd og raskt å lage klar til å stoppe den neste .
Arc Drill to

Plasser keeper på hans linje og har to eller tre skyttere stille opp på det lengste hjørnet av sekstenmeteren . Som den første serveren begynner dribbling over toppen av sekstenmeteren, må keeper spore ham over imaginære målvaktens arc , 05:58 meter fra mållinjen , holde kroppen mellom ballen og målet . Dribleren kan skyte når som helst på eget initiativ . Keeper må gjøre lagre og deretter raskt være på klar til å ta på neste skytter . Dette er en veldig god øvelse for å styrke keeperen evne til å håndtere fare fra langt kanten av straffefeltet .
Skyting Angle Drill

Med keeper i mål, posisjon seks til 10 skyttere rundt utenfor kanten av sekstenmeteren. Skytterne skal rulle ballen til venstre , høyre eller rett på mål , og deretter skyte på mål . Keeper bør spore bevegelsen av ballen og reposisjonere seg deretter. Når skytteren skyter , må keeper stoppe skuddet og deretter raskt klar til å møte den neste skytter . Denne øvelsen vil skjerpe keeper evne til å reposisjonere seg og reagere raskt på plutselige streiker .
Side -to -Side Drill

Plasser ballen i mål og ha ham shuffle fra post til post langs sin linje . På trenerens kommando keeper bør slippe til en push -up posisjon og deretter gå raskt tilbake til et sett posisjon . Treneren vil deretter kaste en ball på keeper , som må være oppe og klar i tide til å fange den. Gjenta øvelsen i ett minutt eller så, og deretter hvile . Denne øvelsen skjerper keeperen evne til å gjenopprette sin stilling etter å gjøre en vanskelig redde .