Reading 2-2 Cardiff spillervurderinger:Fantastisk Tomlin

Tomlins leveler – bbc.co.uk

Innbytter Lee Tomlins utligning i det 90. minutt fullførte et 11-minutters comeback fra opprykksjagende Cardiff City, som kjempet tappert tilbake i Berkshire for å sikre et poeng i uavgjort 2-2 med Reading midt på tabellen. Her er spillervurderingene våre.

De kongelige

Vito Mannone – kommanderende i første omgang og viste god distribusjon, men ble mer uberegnelig etter pause. Heldigvis straffet Hoilett ikke feilvurderingen av et kryss på 54 minutter, men klarte ikke å følge advarselen. 3

Leandro Bacuna – lot Mendez-Laing komme inn bak seg for den beste sjansen i første omgang og var for treg til å reagere på returen for utligningen. Gjorde noen kraftige løp, men fikk også en dum booking. 3
Paul McShane - hadde sine gode øyeblikk, men var litt engstelig sent da han trengte å være mer aggressiv. Trykk på innlegget med spillets siste berøring. 4
Liam Moore – en fin forestilling der han satte inn en rekke imponerende blokkeringer og inngrep. Uheldig å ikke være på vinnersiden. 7
Chris Gunter – kombinerte godt med Barrow til tider i første omgang, gjøre opp for hans manglende tempo med gode bevegelser. Den siste ballen hans var litt frustrerende, men det er et bevis på hans allsidighet at som høyreback, han så komfortabel ut til venstre. 6

Joey Van Den Berg - hans erfaring som midtstopper ga ham forståelsen av når han skulle falle inn mellom McShane og Moore for å gjøre livet vanskelig for Bogle. Gjorde det kanskje for lett i de siste stadiene da han burde hatt en mer avansert stilling lenger. 6
Dave Edwards – ble ofte med Van Den Berg og gjorde mye dekkerarbeid i den defensive tredje, men vi så glimt av hva han kan i den siste tredjedelen, og han hadde kanskje vært bedre brukt lenger opp. 5
Liam Kelly – spilte lengst fremme av midtbanetrioen og koblet sammen spillet godt til tider den første timen, spesielt når de kongelige spilte gjennom pressen. Kanskje bleknet i de siste stadiene av hans 83-minutters skift, men en helt oppmuntrende visning. 7

Sone Aluko – uten tvil den mest konsekvente angrepstrusselen på banen. Selv når Reading ikke var like effektive i andre omgang, han hadde fortsatt sine øyeblikk i pausen. Kunne gitt Bacuna bedre beskyttelse. 7
Yann Kermorgant – falt dypere enn forventet for en målmann, men dette ga Reading en mulighet til å spille gjennom pressen i første omgang. Ettersom kampen ble mer anstrengt etter pause, han hadde ikke helt det tempoet som kreves. 5
Modou Barrow – forårsaket problemer for Manga tidlig, ved å vinne hjørnet som førte til åpningen, før du scoret den andre via en avbøyning. Blekket raskt når de ble flyttet til en mer sentral rolle i andre omgang, noe som medførte at Reading manglet dekning i store områder. 6

Jon Dadi Bodvarsson (på 83) – burde kanskje ha kommet tidligere, men for Kermorgant i stedet for Kelly. To spisser på banen gjorde at midtbanen falt for dypt. 5
Adrian Popa (på 88) – scoret nesten en screamer for å vinne den i overtid. (N/A)

Blåfuglene

Neil Etheridge – trengte å være mer kommanderende fra dødballer og kunne ha slitt mer hadde Reading satt noen kryss i andre omgang. 3

Bruno Manga – forsvarsspilleren hadde konkurrert godt på høyreback i tidligere kamper, men her slet han med å håndtere tempoet til Barrow. Flyttet til midtstopper midtveis i første omgang og så mer komfortabel ut der. 5
Sean Morrison - kvelden hans ble avbrutt på grunn av en bank på 34 minutter. Fikk ikke den beste mottakelsen da han kom tilbake til Madejski. 5
Sol Bamba – kunne ikke klandres for noen av målene og hans lederegenskaper, ifølge Neil Warnock, kom i forgrunnen ved pause, før han produserte en dominerende oppvisning i andre omgang. 8
Joe Bennett – kan ha kommet nærmere Aluko til tider i første omgang, men han hentet Cardiff tilbake i kampen med et fast slag etter 83 minutter. 5

Callum Paterson – å heade ballen inn i sitt eget mål fra en corner vil ikke være et øyeblikk å huske, og skotten tilbød ikke helt den kvaliteten i ballbesittelsen til å bøte for den feilen. 2
Loic Damour – vanligvis en energisk presser av en ball som viser seg nyttig mot ballbesittelsesbaserte sider, men han viste ikke sin vanlige utholdenhet her. Skyld for å snu ryggen til Barrows skudd for det andre målet like før pause. 4
Joe Ralls – til tider fanget i ingenmannsland mellom de høytpressende spissene og de dyptfallende forsvarerne. Han satte imidlertid inn noen gode utfordringer og var en kontrollerende innflytelse i starten av første omgang og i det meste av andre. 7
Nathaniel Mendez-Laing – uten tvil Cardiffs største trussel fra begynnelsen. Ga Mannones sitt mest bemerkelsesverdige stykke arbeid i første omgang og i andre, han var en av spillerne som prøvde å få til en gjenoppblomstring. 7

Junior Hoilett – i første omgang la han for mye plass foran midtbanen gjennom uforsiktig pressing som Reading utnyttet. Men langt bedre i andre omgang, å se headingen hans i det 54. minutt sprette i gulvet og deretter over stangen. 6
Omar Bogle – så tidlig livlig ut, men var ikke fullt så hensynsløs som han har vært i sine tre siste opptredener. Mishit ballen for én sjanse og låste seg ikke helt inn på en tilbakelevering på en frustrerende kveld. 3

Lee Peltier (på 34) – viste mye engasjement og gjorde typiske viktige blokkeringer på sin 31-årsdag. 6
Lee Tomlin (på 79) - hadde en transformativ innvirkning på konkurransen på grunn av hans selvtillit på ballen. Framtvang en redning i løpet av sekunder etter å ha kommet inn i kampen og tok en dramatisk sen utligning. Etter to flotte prestasjoner fra benken, han har sikkert fått en start? 10
Liam Feeney (på 81) – la litt energi til saksgangen, komme seg opp og ned på banen i en hektisk finale. 7