West Ham 2-0 Huddersfield spillervurderinger:Perfekt Pedro

Obiang feirer den tilfeldige åpneren – mirror.co.uk

Mål fra Pedro Obiang og Andre Ayew løftet West Ham og Slaven Bilic, ga dem en 2-0 seier over høytflygende Huddersfield. Her er fem viktige samtalepunkter fra kampen.

West Ham United

Joe Hart - stort sett uprøvd, men kom godt ned for å nekte Billing tidlig i andre omgang. 6

Jose Fonte - teknisk sett en bred midtstopper, men fordi Zabaleta presset så langt fremover ut av besittelse, han inntok ofte en høyrebackposisjon for å feie opp eventuelle løse baller nedover flanken. En sikker visning. 7
Winston Reid - lidenskapen til midtstopperen, som har vært i West Ham i syv år. Vant fire luftdueller for å stoppe Huddersfield fra å komme seg opp på banen. 7
James Collins - kjempet stoisk etter en tidlig bank, ga Lossl sin eneste test i første omgang. Etter pause, han dominerte Mounie i luften. 8

Pablo Zabaleta – har ikke lenger tempoet til å true for mye med ballen, men han gjorde mer enn opp for det med det han gjorde uten. Han stresset og plaget utmerket, panikk Loewe for å kutte ut enhver tjeneste til Van La Parra. 8
Cheikhou Kouyate – viste mye kraft, men ikke mye kvalitet. Ett skudd utenfor tidlig i andre omgang fra innsiden av feltet.
Pedro Obiang – målet hans hadde et element av lykke, men fysiskheten hans var nøkkelen til West Hams effektive press. Gjorde imponerende syv taklinger (WhoScored). 8
Aaron Cresswell – viste ikke mye tempo i besittelse, men gjorde opp for det med sin defensive soliditet, ved å komme høyt opp på banen ved behov og med kvalitetsleveranser:corneren hans førte til det andre målet. 7

Michail Antonio – utgjorde en direkte trussel utover kvelden. Engasjerte forsvarere med sitt tempo, vinne frispark og cornere. Korset for Hernandez i første omgangs beste sjanse. 9
Andy Carroll – vant 13 av sine 17 luftdueller og holdt ballen godt oppe. Uheldig at lagkameratene hans ikke alltid kunne gi den nødvendige kvaliteten fra knock-downs. 8
Javier Hernandez – traff tverrliggeren med den ene sjansen han var forventet å score i en rolig første omgang. Ryddig flikk videre til Kouyates sjanse før den ble tatt av midtveis i andre omgang. 5

Andre Ayew (på 64) – det var en sjanse å sette ham på for Chicharito, men det lønnet seg for Bilic. Ayews innflytelse på kampen ble fremhevet av en lay-off for det første målet og en enkel prod hjem for det andre. 8
Diafra Sakho (på 82) – fikk ikke den beste mottakelsen, etter å ha forsøkt å tvinge frem et trekk tidligere. 5

Huddersfield Town

Jonas Lossl – reddet fra Collins i første omgang, men var mistenkelig for begge målene:feilbeint for det første og kunne vært mer kommanderende for det andre. 3

Tommy Smith – ga ikke den bredden vi så ham gjøre så ofte i Championship, hovedsakelig fordi han sto nær Jorgenson og gjorde siste utfordringer. En på 14 minutter satte av Hernandez i det avgjørende øyeblikket. 4
Mathias Jørgensen – nøt en grei første omgang, men ble litt klønete etter pause. Vridde kroppen for Obiangs skudd da han burde ha holdt seg fastere. 3
Christopher Schindler - på grunn av fysisk underlegenhet prøvde han aldri å utfordre Carroll, en tilnærming som hadde sine plusser og minuser. Han reduserte risikoen for at flick-ons ble spilt inn bak ham, men lot også West Ham opprettholde press i gode områder. 5
Chris Loewe – slet med å håndtere aggresjonen til Zabaleta da han hadde ballen og tempoet til Antonio når han ikke hadde det. Tilbød ikke noe fremover og var den første spilleren for begge sider som ble tatt av. 2

Aaron Mooy – viste glimt av pasningskvaliteten han er i stand til, men hadde ikke plass til å utøve sin vanlige innflytelse. Avfyrte fra distanse på 68 minutter. 5
Phillip Billing – tvang Hart til en grei redning tidlig i andre omgang, men slet med den fysiske siden av spillet. Huddersfield savner den mer stridbare Jonathan Hogg ved siden av Mooy på midtbanen. 4

Elias Kachunga – kunne ikke komme inn i kampen, selv når han byttet flanker. Berørte sjelden ballen og gjorde ikke noe truende med den når han gjorde det. 2
Tom Ince – kunne ikke bli involvert, sperrer én pause for Mooy og slår stanga sent. Det kan ha vært mer effektivt å kutte innvendig fra store områder fordi sentralt, han ble involvert i fysiske kamper som han ikke kom til å trives i. 3
Rajiv Van La Parra – vant et par frispark for å avlaste presset, men tilbød ikke mye i kreativ forstand. Da han flyttet til høyre, klarte han ikke å isolere Collins. 4

Steve Mounie - gjennomsnitt bare ett trykk per hvert 154. sekund. Utsultet etter passende tjeneste:da Huddersfield spilte på gulvet, de kunne ikke få ballen til ham, når de gikk lenge, han ble alltid slått i luften av Collins. 2

Scott Malone (på 62) – ett lungesprengende løp som førte til Mooys skudd og et par intervensjoner bak stolpen. Så bedre ut enn Loewe. 6
Abdelhamid Sabiri (på 74) - en komponert cameo. Kan ha gjort nok for å starte foran Kachunga. 6
Laurent Depoitre (på 82) – burde kanskje ha blitt hentet tidligere for å gi Huddersfield mer en fysisk trussel oppover for å hjelpe Mounie. 5