West Ham 2-0 Huddersfield Five Things:Bilic støttet

Obiang feirer den tilfeldige åpneren – mirror.co.uk

Mål fra Pedro Obiang og Andre Ayew løftet West Ham og Slaven Bilic, ga dem en 2-0 seier over høytflygende Huddersfield. Her er fem viktige samtalepunkter fra kampen.

Høy intensitet

West Ham la på et nådeløst press i første omgang. De slo tidlige baller til Andy Carroll, som alltid hadde en fysisk fordel over markøren sin, Christopher Schindler. Midtstopperen holdt seg bak Carroll som, selv om det ikke er uklokt, betydde at hjemmelaget kunne få tall i den siste tredjedelen og skape åpninger.

Antonios fart

Disse åpningene ble ofte skapt av Michail Antonio, som satte opp omgangens beste sjanse på 14 minutter. Eks-Nottingham Forest-vingen brukte sitt tempo og kraft til å komme forbi Chris Loewe før han drillet ballen på tvers for Javier Hernandez, som traff stanga fra kloss hold under press fra Tommy Smith. Antonios direkte løp førte også til mange dødballer, ett frispark fra Aaron Cresswell headet nedover av James Collins, men Jonas Lossl var lik deres eneste innsats i første omgang på mål.

Tentative terriere

Vi forbinder normalt Huddersfield med et fryktløst høyt tempo, men i kveld så de overveldet ut av motstandernes atletikk. Aaron Mooy kunne ikke finne plass til å utøve sin vanlige innflytelse, hovedsakelig på grunn av aggresjonen til Pedro Obiang og Cheikhou Kouyate, mens Rajiv Van La Parra ikke kunne komme inn i kampen takket være Pablo Zabaletas inderlige press. Besøkende var ukomfortable med å spille bakfra, men hadde ingen glede å gå lenge, med Steve Mounie dominert av Collins.

Ayew nøkkelen

Jordan Ayew kom fra benken etter 64 minutter for å erstatte Hernandez og hadde en hånd i begge målene. Han la ballen av for Obiang, som så skuddet hans ta en tilfeldig avbøyning fra Mathias Jørgensen som tok feilbeint Lossl, før ballen klirret i stolpen på vei inn. Innen 13 minutter etter inn i kampen på 0-0, Ayew satte laget to mål opp, knivstikking hjem i en mållinjekamp etter Cresswells corner. Tom Ince traff stanga i avslutningen, men det var for lite, for sent.

oppsummert

Huddersfield gjorde ikke seg selv rettferdighet og, hvis lignende forestillinger fortsetter, David Wagner kan føle at han trenger å legge litt fysisk til siden for å takle denne typen kamper. Kreditt bør gis til West Ham, som lekte med makt, aggresjon og intensitet, selv om det tok lengre tid enn de kanskje hadde likt før den siste tredje kvaliteten – eller formuen – kom. Bilic kan ha fryktet for jobben sin før kampen, men den skjermen viser tydelig at spillerne er rett bak ham.