West Ham 1-2 Chelsea spillervurderinger:ny side til Cesc?

Mål fra Eden Hazard og Diego Costa hjalp Chelsea med å gå ti poeng foran i toppen av Premier League med en 2-1-seier på West Ham – men hvordan vurderte spillerne på begge lag?

West Ham United

Darren Randolph – reddet bra fra Pedro og Costa, men burde kanskje ikke ha kjørt ut av målet hans til åpningen. 4

Cheikhou Kouyaté – kom godt frem tidlig, men prøvde til tider for hardt. Så klønete ut defensivt og la plass bak for Hazard. 3
Jose Fonte - for en spiller av hans erfaring, posisjoneringen hans var overraskende naiv. Ledig plass for Hazard å utnytte ved anledninger. Headet utenfor fra Reids kryss i første omgang. 3
Winston Reid - vant kampene tidlig, men tapte Costa, mannen han merket, for det andre målet. 4
Aaron Cresswell – kjempet videre i 90 minutter til tross for en tilsynelatende bank etter å ha blokkert et skudd fra Moses, som han stort sett holdt stille. Ett eller to gode kryss fra dypet. 7

Mark Noble – presset frem for ofte mens han mangler tempo til å ta igjen bakken. Bena hans hadde gått mot slutten. 2
Pedro Obiang – kjempet godt tidlig og var en av West Hams mer konkurransedyktige utøvere. Kunne gjort det bedre med Kouyate ved siden av ham. 7

Sofiane Feghouli – livlig i lappene og tvang Moses inn i en andre halvblokk. Ikke overbevisende når du blir bedt om å bestå, for mange sidelengs eller bortkastede baller. 3
Manuel Lanzini – trenger å skape mer. Nektet plass i sentrale områder og kom ikke inn i kampen før hans smarte avslutning på overtid. 5
Robert Snodgrass – så lyst ut de første 25 minuttene og fikk plass til venstre. Innflytelsen hans avtok etter det – da han løp etter ballen så det ut som et slag. 4

Andy Carroll – klarte ikke å time hoppene sine da Chelsea var på topp og ble håndtert godt av midtstopperne. 2

Andre Ayew (på 64) – så livlig ut og satte opp Lanzinis trøstemål. 7
Sam Byram (på 64) – ett eller to gode fremløp ned til høyre. 6
Edimilson Fernandes (på 77)

Chelsea

Thibaut Courtois – en ære for måten Chelsea forsvarte på at han ikke ble bedt om å redde, viser Lanzinis mål på skadetid. 4

Cesar Azpilicueta - en solid ytelse, til tross for noen nervøse øyeblikk sent da han ble flyttet til vingback. 7
David Luiz – suveren i luften og spilte en eller to smarte pasninger over toppen. 9
Gary Cahill - ofte den som gikk ut av forsvaret og rykket inn på motsatt halvdel, sette opp noen perioder med effektiv balloppbevaring. 9

Victor Moses – slet med å komme inn bak Cresswell i første omgang, men gjorde noen viktige blokker og klareringer i den andre enden. 6
Cesc Fàbregas – noe godt dekkerarbeid under Chelseas tøffe tidlige periode. En eller to smarte feil antyder at han forbedrer seg defensivt. 7
N’Golo Kanté – engasjerte seg ikke med ballen tidlig nok i de tidlige stadiene, men økte jevnt og trutt i innflytelse og startet opp et par utbrudd. 7
Marcos Alonso – håndterte Feghouli med rimelig komfort, uten å produsere mye i angripende forstand. 5

Pedro – god bevegelse i første omgang. Chelsea mistet noen kontringsimpulser da han kom av. 7
Diego Costa – rolig første omgang. Presset ikke ballen tidlig nok de første 25 minuttene og ble til tider isolert, men scoret det andre like etter pause. 5
Eden Hazard – Chelseas beste angrepsspiller i første omgang og tok målet godt. Kunne vært mer stridbar uten ballen. 7

Nemanja Matic (på 65) – la til mer kraft enn Pedro, men naturlig nok ikke like mye tempo. 4
Willian (på 75) – presset seg inn i motstanderen til tider og la ballen fra seg for Fabregas' sene innsats. 5
Kurt Zouma (på 76) – gjorde lite feil i rollen han fikk, men Chelsea savnet Moses da han gikk av. 4