Fulham 2-0 Derby County spillervurderinger:utrolig Kamara

Sessegnon scorer igjen – mirror.co.uk

Fulham har nådd sin første sluttspillfinale noensinne etter en 2-1-seier i semifinalen over Derby County ble fullført med en 2-0-seier mandag kveld. takket være mål fra Ryan Sessegnon og Denis Odoi. Her er våre spillervurderinger fra spillet.

De hvite

Marcus Bettinelli – modig fra kryss når han trengte det, men møtte ikke et eneste skudd på mål i første omgang og var enda mer en tilskuer i andre. 6

Ryan Fredericks – gjorde mer av sine karakteristiske kraftige løp enn vi så i den første etappen og var en av Fulhams viktigste angrepssteder etter pause. Han kommer garantert til å spille i Premier League neste sesong, uavhengig av resultatet på Wembley. 8
Denis Odoi – på ingen måte den perfekte midtstopperen, men det er vanskelig å forestille seg at Fulham opprettholde angrep så godt som de gjorde i kveld uten hans feilfrie kontroll under press. Fortjente målet sitt, der han viste stor besluttsomhet om å slå mannen sin for å gå hjem ved nærposten. 9
Tim Ream – holdt ut et eller to skjelvende øyeblikk, men gjorde også noen imponerende avskjæringer, spesielt under Derbys angrep i de siste stadiene. 8
Matt Targett - til tider i første omgang, Fulham prøvde å involvere ham for tidlig. Venstrebackens styrker, i stedet for å starte opp angrep med fremoverløp slik Fredericks gjør, leverer det siste krysset som vi så for Sessegnons mål. 7

Kevin McDonald – noen skarpe pasninger inn i Mitrovic i første omgang. Skyld for å ha blitt ristet av ballen ved en eller to anledninger, men i stor grad en kontrollerende innflytelse. 8
Tom Cairney – hentet ballen fra midtstopperne i den første halvtimen, vokste deretter i innflytelse i mer avanserte områder etter hvert som spillet skred frem. Brakte bakspillerne i spill med sine velmålte pasninger. 9
Stefan Johansen – kom seg friere frem enn vi normalt ser og som et resultat, hadde en hånd i målet, brystet ballen ned for Sessegnon. 8

Aboubakar Kamara - gjorde en virkelig innvirkning med sine sterke løp, som laget bommet på i første omgang. Skapte en stor sjanse for Sessegnon tidlig og var en konstant trussel, gir Fulham tempoet og kraften som de rett og slett ikke har når Piazon og Ayite er der. 10
Aleksandar Mitrovic – hadde mer glede enn han gjorde i den første etappen. Snudde Davies for en rasende innsats fra utenfor feltet som fløy like utenfor og fremtvang en fin redning fra Carson med en heading på nært hold; selv om han ikke klarte et mål selv, han var fokuspunktet for Fulhams angrep. 9
Ryan Sessegnon - i første omgang, Sessegnon rørte svært sjelden ballen, og da han gjorde det, han ga den bort. Og fortsatt, som vi så for utligningen øyeblikk ut i andre omgang, han har for vane å komme opp med øyeblikk av ren ro når det betyr mest, som ingen andre 17-åringer i verdensfotballen kan produsere. 6

Tomas Kalas (på 76) - satte inn som midtstopper med Odoi som flyttet til venstreback da Targett gikk av. 5
Oliver Norwood (på 90+1)

The Rams

Scott Carson – hadde en god første omgang, gjør et utmerket stopp på nært hold fra Mitrovics heading. Kunne ikke klandres for mye for noen av målene. 6

Richard Keogh – relativt solid i første omgang, men skyldig i å la Sessegnon komme fri for utligningen. Senest utsatt for manglende tempo i pausen. 4
Curtis Davies - fant det vanskeligere å holde tilbake Mitrovic enn han gjorde i den første etappen og ble ofte tvunget tilbake, ute av stand til å gjøre den typen avskjæringer som hadde vært nøkkelen til Derbys nullen forrige gang. 3
Craig Forsyth – gjorde en eller to klareringer i siste omgang i første omgang, men mangelen på høyde var til tider problematisk, spesielt når du blir bedt om å duellere med Mitrovic fra luften. 4

Andre Wisdom – den ene spilleren som var våken for å stabilisere et tidlig Fulham-kontringangrep og prøvde å påtvinge sin fysiske styrke i andre omgang da Derby jaget en kamp. De fleste av Rams-problemene kom ikke på hans side og bør derfor ikke betraktes som en hovedskyldig for nederlaget. 5
Tom Huddlestone – en av hans hovedegenskaper på papiret er hans bestått rekkevidde, men fordi Fulham hadde ballen så lenge, som sjelden kom til syne. Det var tydelig å se at de slitsomme bena hans påvirket posisjoneringen hans. 3
Bradley Johnson – en spiller med atletikken han har burde ha tvunget seg lenger opp på banen, men kanskje da Huddlestone så ofte falt dypere, fant han det vanskelig å gjøre det på en overbevisende måte. 4

Ikechi Anya – Rowett valgte ham som vingback for å bekjempe tempoet til Fredericks, men det han også manglet i forhold til sine høyresidige motstandere var makt. En naturlig angrepsvillig spiller som så litt utenfor komfortsonen sin defensivt, et problem som ble avdekket i andre omgang. 3
Andreas Weimann – Rowett ser ut til å like Weimann for arbeidshastigheten og den taktiske balansen han gir, men eks-Aston Villa-mannen tilbyr ikke for mye kvalitet i besittelse, og da midtbanen ikke fulgte opp pressingen hans, det var ikke så mye poeng i det. 4

Tom Lawrence – viste glimt av hva han kan gjøre med ett farlig kryss i første omgang, men han var stort sett marginalisert som en angripende enhet. 5
Cameron Jerome – arbeidsfrekvensen hans kunne ikke utsettes for, men ved 31, det var vanskelig for ham å holde ut. Tas av på 75 minutter, betyr at han kun har fullført en full kamp ved fire anledninger siden november. 4

Kasey Palmer (på 67) – injiserte noen friske ben og presset høyt opp på banen, truende i glimt. 6
Matej Vydra (på 67) - forslag om at han kunne ha blitt brakt tidligere, men det er spørsmålstegn ved om Rowett stoler på ham ut av besittelse. 5
David Nugent (på 75) – sluttet ikke å løpe, men dessverre, kunne ikke få så mye besittelse som han kanskje håpet på på grunn av Fulhams kontroll. 5