Cheltenham 0-2 West Ham spillervurderinger:Colossal Collins

Ayew og Sakho feirer – skysports.com

Mål fra Diafra Sakho og Andre Ayew i slutten av første omgang så West Ham gå inn i runde tre av ligacupen, men ikke uten sporadisk skrekk på Whaddon Road. Hvordan gikk det for hver spiller for både Cheltenham og Hammers? Her er vurderingene våre.

Cheltenham Town

Jonathan Flatt – gjorde en god redning fra Sakho etter en halvtime, men ble slått med en langt mykere innsats fra Senegal-spissen fem minutter før pause. Ingen av målene ble slått med mye kraft. 3

Jordon Forster - ga ikke mye bredde når han ble utplassert på høyreback, men var langt bedre i andre omgang da han ble flyttet til midtstopper, lage to avgjørende blokker. 6
Jamie Grimes – gjorde noen gode interceptions i en solid prestasjon. For begge målene, han var en potensiell mållinjefrelser i stedet for den skyldige. 7
Will Boyle – mistet mannen sin Sakho for det første målet og presset for høyt opp for det andre, før han ble tatt av ved pause. Disse konsentrasjonssviktene er uoverkommelige mot motstand i toppklassen. 2
Jordan Cranston – gjorde noen nyttige løp i første omgang for å støtte Winchester og Eisa. Derimot, denne eventyrlige mentaliteten stoppet ham fra å komme nær de to midtstopperne, og West Ham utnyttet den resulterende plassen til begge målene. 4

Harry Pell – høyden hans ble ofte utnyttet med mange høye baller mot seg på høyre flanke. Koblet godt til Winchester i andre omgang. 6
Kyle Storer – headet Ogbonnas luftforsøk utenfor linjen etter en halvtime, og en god corner førte til Boyles heading utenfor målet. Ble tatt ut av posisjon for West Hams andre mål. 5
Nigel Atangana – presset bak Eisa og Wright for å prøve å låse motstanden i deres defensive tredje, til en viss suksess i første omgang. Hans nidkjære tilnærming så ham fanget for langt opp til tider, men hans kampegenskaper var tydelige. 6
Carl Winchester – noe bra sammenkoblingsspill med Eisa i første omgang og så Pell i andre, da han flyttet til høyreback. Viste imponerende touch og dynamikk. 7

Danny Wright - han ble brukt som et luftreferansepunkt, men dette betydde at han måtte overliste to høye, mektige og meget erfarne midtstoppere. Det klarte han ikke og Cheltenham led derfor i den siste tredjedelen. 3
Mohamed Eisa – livlige trolldom midtveis i første og andre halvdel, vinner nesten en straffe. Han var imidlertid skyldig i å raste på ballen i viktige øyeblikk og kunne ikke finne nøyaktigheten til å plage Adrian. 5

Kevin Dawson (på 45) – kan ha stengt Fernandes, Byram og Ayew raskere til venstre, med tanke på at han hadde de ferskeste benparene på banen og en back bak seg. 4
Brian Graham (på 64) – har ennå ikke funnet seg til rette i Cheltenham etter at han flyttet fra Hibs denne måneden. 4
Dan Holman (på 71) – strakte seg etter Pells kryss sent, men klarte ikke å få kontakt. 5

West Ham United

Adrian San Miguel – møtte bare to skudd på mål hele kvelden, og ingen av dem fikk ham til å svette. 5

Sam Byram – ble presset tilbake defensivt midtveis i første omgang, men gjorde noen lyse angrepsløp. 6
James Collins – en enestående visning. Laget forskjellige viktige defensive headers og blokkerte alt som kom i veien. 10
Angelo Ogbonna - dominerte Wright og som forventet, han viste sin europeiske stamtavle i en imponerende forestilling. 8
Arthur Masuaku - han ble reddet ut av Rice ved anledninger i første omgang og i andre, han kunne ha gitt en straff for sin påståtte tur på Eisa. Tilbød ingen bredde, enten. 3

Edimilson Fernandes – slet med den fysiske siden av kampen og så tapt ut midt i Cheltenhams intensitet. Burde bidratt mer. 4
Mark Noble – Noen ganger kontrollerte han ting med sin jevne pasning, som vi så i innledningen til assisten hans til åpneren. Oftere selv om spillet gikk ham forbi, spesielt når det ble spilt i høyt tempo. 4
Declan Rice – gjorde noe utmerket arbeid i den defensive tredje. Rydde opp i vanskelige situasjoner med sin intelligens og ro i besittelse, som lettet presset. 8
Pedro Obiang – bidro til et par utbruddsøyeblikk inkludert det andre målet, men han var for ofte i periferien av konkurransen. 4

Diafra Sakho - scoret åpningen, spilte en god pasning for det andre målet og så livlig ut hele veien. Et positivt nattarbeid. 8
Andre Ayew – doblet Hammers ledelse kort før pause og viste god bevegelse hele kvelden. Kunne ha tatt en brak med en grei innsats etter 70 minutter, men den krøllet like utenfor. 7

Javier Hernandez (på 64) – Bilic kan ha brakt ham som en melding til laget sitt for å unngå selvtilfredshet. Klarte ikke å hjelpe siden hans fullstendig å drepe slipset. 5
Cheikhou Kouyate (på 73) – hans styrke i taklingen og kampkvalitetene gjorde at midtbanen så tøffere ut i sluttfasen. 7
Domingos Quina (på 88) – viste ungdommelig overflod og så desperat ut etter å score, men hadde ikke nok tid til å nå målet sitt. 6