Malta 0-4 England spillervurderinger:Vardys innvirkning

Malta 0-4 England – skysports.com

En sen overflod av mål førte til at England vant 4-0 over Malta i Ta' Qali, selv om deres ytelse var ufullkommen i trollformler mot motstandsdyktig opposisjon. Her er seks snakkis fra kampen.

Malta

Andrew Hogg – gjorde en god redning for å nekte Sterling i løpet av de to første minuttene, kom så godt ned for å stoppe Kanes heading. Prestasjonsnivåene hans falt imidlertid i en dårlig andre omgang, og han kan ha gjort det bedre for Bertrands mål. 4

Steve Borg – kjempet utmerket i store deler av spillet. Kunne ha kommet nærmere Kane for det første målet, men direkte skyld for noen av de andre. 6
Sam Magri – gjorde noen betimelige avskjæringer i første omgang og i andre, han brukte et sjeldent øyeblikk på å uttrykke sine ballspillegenskaper med et anstendig skudd fra rekkevidde. Laget et tamt defensivt hodestøt for det første målet og lot Welbeck få målsiden av ham for det tredje. 4
Andrei Agius – noen gode headinger i første omgang, men var skyld i tre av de fire målene. Appellerte for offside for første gang, fanget i ingenmannsland for tredje og fjerde. 3
Zack Muscat – reddet Zerafa ut et par ganger i første omgang med noen sterke utfordringer. Viste litt ubesluttsomhet for det første målet, men var ellers ulastelig. 5
Joseph Zerafa – slet med å håndtere Oxlade-Chamberlain i første omgang. Forbedret seg i den andre da han gjorde noen gode blokkeringer og satte opp Schembri for et skudd. Uheldig å bli tatt av. 5

Bjørn Kristensen – presset Bertrand godt i første omgang, hjelpe til med å negere Englands trussel nedover venstresiden og nekte dem plass. Tilbød imidlertid ikke noe i besittelse og var mindre effektiv i en sentral rolle da Ryan Fenech gikk av. 4
Ryan Fenech – kunne ha stengt Alli raskere for det første målet, men ga Malta litt defensiv stabilitet som de savnet da han gikk av. 6
Steve Pisani - til tider overkjørt av Alli, Chamberlain og Walker. En eller to gode langdistansepasninger til Farrugia, men de fleste av dem manglet nøyaktighet. 3

Andre Schembri – jobbet hardt uten ballbesittelse og Malta bommet på pressingen etter at han gikk av. Disiplinen hans betydde imidlertid at han ikke var i stand til å komme nær Farrugia eller angripe, avslørte ett øyeblikksbilde tidlig i andre omgang. 5
Jean Paul Farrugia – hadde begrensede muligheter til å vise hva han kunne gjøre med ballen. Han manglet ikke innsats, men han manglet kanskje troen på at innsatsen hans kunne føre til noe kreativt. 3

Ryan Camilleri (på 75) – sporet ikke raskt nok tilbake da det var en omsetning i besittelse. 3
Paul Fenech (på 83) – manglet de defensive egenskapene hans navnebror ga. 4
Michael Mifsud (på 86) - en bevist målscorer, men som 36-åring hadde han ikke beina denne typen konkurranser som kreves. 4

England

Joe Hart – raskt av linjen når det trengs, men møtte ingen skudd på mål. 5

Kyle Walker – gjorde noen gode angrepsløp for å støtte Chamberlain, deretter Rashford i de siste stadiene. 7
Gary Cahill – tørket opp høye baller med minimalt oppstyr, men en ballspillende midtstopper som John Stones kunne kanskje vært mer egnet for anledningen. 6
Phil Jones – hans beste prestasjoner har kommet i knallharde møter, så det var kanskje ikke naturlig å sette tempoet bakfra. 5
Ryan Bertrand - tilbød ikke bredden for å støtte Sterling i første omgang. Belønnet for å ha frekkheten til å skyte fra rekkevidde med litt formue for det andre målet. 5

Jake Livermore – manglet dynamikken til å endre spilleretningen, som ble et problem i første omgang. Utvalgt av nødvendighet, heller enn egnethet. 4
Jordan Henderson – skyldig i å ha spilt en for mange sideballer i første omgang, men han kom i forgrunnen i de siste stadiene. La av Bertrands mål. 6

Alex Oxlade-Chamberlain – fikk juling av Zerafa i første omgang og så livlig ut i besittelse. Burde kanskje vært brukt oftere. 6
Dele Alli – koblet godt sammen med Kane i glimt, men var også skyldig i å dvele ved ballen i overfylte områder. England så mer flytende ut uten ham. 5
Raheem Sterling – tok feil avgjørelse én-mot-en tidlig i kampen og mistet selvtilliten. Prøvde alltid å skjære innover på høyre fot når plassen var et annet sted. 4

Harry Kane - møtte kritikk ved pause, men hadde gitt den største testen for Hogg i første omgang, scoret deretter sine to sjanser etter pause. En klinisk ytelse. 8

Marcus Rashford (på 45) – viste dyktighet og så livlig ut gjennom andre omgang. Spilte en imponerende pasning til Kane for det fjerde målet. 8
Jamie Vardy (på 70) - hans aggressive, direkte avløp fra ballen strakte spillet og åpnet opp veier for midtbanen. 9
Danny Welbeck (på 76) – injiserte ytterligere energi i Englands angrep og gjorde et smart løp for å score det tredje målet. 8