Walsall 1-2 Rotherham United spillervurderinger:Moores innvirkning

Ball scoret vinneren – blackpoolgazette.co.uk

David Balls vinner i andre omgang ga Rotherham United en 2-1-seier på Walsall, etter at Joe Edwards hadde kansellert Semi Ajayis første minuttåpning for gjestene. Her er spillerrangeringene våre for en fortjent borteseier.

Salmakerne

Mark Gillespie – distribusjonen hans etterlot mye å være ønsket og kan ha vært mer imponerende for begge målene. 3

Nicky Devlin – en veldig fin pasning på krysset til Leahy i oppbyggingen til utligningen. Mistenkt posisjonering ved en eller to anledninger skjønt. 4
Kory Roberts – så litt engstelig ut til tider, noe som er forståelig gitt hans relative mangel på erfaring på dette nivået. Trengte for mye støtte fra midtbanen. 3
Jon Guthrie – reddet ut av Chambers og Edwards noen ganger, og hans bruk av ballen kunne vært bedre. Gjorde greit å utsette Moore for sin heading bak stolpen, men det var en tøff ettermiddag for ham. 4
Luke Leahy – la inn et utmerket høyrefotinnlegg for utligning. Tilbrakte mye av første omgang fast i sin defensive tredje da han kanskje burde vært lenger opp på banen, selv om han kunne bidratt mer da Walsall trengte mål den siste halvtimen. 5

Zeli Ismail – uten tvil hjemmelagets livligste utøver. Slå bakspilleren for å skape Jacksons store sjanse, selv om han kunne ha angrepet bylinjen oftere, heller enn å kutte innvendig slik han hadde en tendens til å gjøre i første omgang. 6
Adam Chambers – gjorde noe godt dekningsarbeid i den defensive tredje, og det var avgjørende for beskyttelsen til de to midtstopperne, men hans fallende ben på 37 betydde at han ikke kunne hjelpe med å opprettholde presset høyere opp på banen. Det problemet kan stoppe lagkameratene hans fra å komme inn i de riktige områdene. 3
Joe Edwards – uten tvil Walsalls beste spiller i første omgang, gjør sine defensive plikter mens han kom inn i målposisjonene. Han gjorde det siste for utligningen og headet hjem etter 12 minutter, før han kort tid etter fikk et fast øyeblikksbilde som var rett ved Rodak. 5
Kieron Morris – ett eller to øyeblikk med lyse bevegelser, kombinert med Oztumer for en bakpoståpning en gang i første omgang. Ettermiddagen hans manglet imidlertid til syvende og sist produkt og ble med rette avkortet på timemerket. 3

Erhun Oztumer – så til tider ut som en trussel i første omgang da Walsall spilte til fots og han hadde løpere på hver side av seg, men mangelen på fart og styrke hindret ham i isolasjon. Burde ha scoret med sin venstrebenet innsats i sidenettet etter 40 minutter. 4
Daniel Agyei - i store deler av første omgang, Walsall overvurderte kanskje atletikken sin, feilaktig tro at han på egenhånd kunne få overtaket av de to midtstopperne når ballen hover vagt i retning hans. Spilte en god pasning inn til Oztumer for den store sjansen like før pause, men ved en annen anledning, han skled i det avgjørende øyeblikket. 3

Maz Kouhyar (på 61) – hans venstresidige partnerskap med Leahy kom ikke helt i mål den siste halvtimen. 4
Simeon Jackson (på 68) - kort okkuperte midtstoppere og kunne muligens ha scoret fra nært hold kort tid etter at han kom inn, men hans innflytelse på spillet var ikke langvarig eller talende. 6
Mitch Candlin (på 85)

The Millers

Marek Rodak – gjorde det bra å redde fra Jackson i andre omgang fra blankt hold og gjorde alt brød- og smørarbeidet som kreves av ham. Kunne ikke ha gjort for mye med målet. 7

Josh Emmanuel – kom ikke frem for mye, men spilte en rolle i vinneren med sitt gode kryss til bakre stolpe og holdt Morris, så senere Kouhyar, stille. 7
Will Vaulks – så ikke malplassert ut, til tross for at midtbanespilleren startet bare sin tredje kamp på midtstopper for Rotherham. Flyttet inn i en mer naturlig posisjon da Wood kom inn. 7
Semi Ajayi – rykket inn åpningen innen et minutt etter avspark og utgjorde absolutt en trussel i motstanderfeltet. Tidligere skyldig i overspilling på feil områder, men det var ikke bevis her. 8
Joe Mattock – ett eller to øyeblikk i overgangsfasene da Williams gjenopprettet venstrebackposisjonen raskere enn han gjorde. Det er ikke ideelt, gitt at Mattock ikke tilbød for mye fremover. Bestilte sent for en kynisk feil på Ismail. 5

Anthony Forde - hadde sine øyeblikk da han kom tilbake til det svarte landet. Tvang en redning fra Gillespie med firmaet sitt, tettvinklet frispark fra det 36. minutt og gikk noen anstendige løp ned til høyre, uten å være en konstant innflytelse. 6
Lee Frecklington – fikk et hat-trick mot Saddlers i den omvendte kampen, men hans eneste skudd ved denne anledningen ble avvist etter 41 minutter. Kjempet rimelig godt på midtbanen. 6
Richie Towell – gjorde mye av det skitne arbeidet, bryte opp angrep. Ikke den mest teknisk raffinerte prestasjonen i verden – hans første omgangsskudd som nesten gikk ut for en corner sørget for det – men eks-Brighton-mannen ga laget sitt en base å bygge fra. 7
Ryan Williams – hans defensive flid fanget oppmerksomheten i første omgang mer enn hans angripende bidrag, men han vokste i innflytelse etter pausen. Sett inn en god ball inn til Moores heading bak, og, men for Gillespie, han kunne ha reddet kampen i et utbrytertrekk i sluttfasen. 7

Jerry Yates - presset fra fronten med typisk energi, men ga ikke mye av en måltrussel. Satt av ved pause. 5
David Ball – nøkkelen til Rotherhams imponerende start, tee opp Ajayi for åpneren innen et minutt, kort tid etter at han så sitt eget skudd blokkert. Blekket for en trolldom, men ble levende igjen i andre omgang, lokket hjem vinneren fra nært hold like før timen. 8

Kieffer Moore (på 45) – okkuperte midtstopperne bedre enn Yates og ga en reell lufttrussel. Vi så et glimt av det med den bakre stolpen som fant sidenettet, før han slo ned Emmanuels kryss for at Ball kunne stikke hjem. 9
Richard Wood (på 63) - hans organisatoriske egenskaper kom til syne i de siste stadiene. 8