Manchester United 4-0 West Ham:Brilliant Blind

Man Utd 4-0 West Ham – bbc.co.uk

En Romelu Lukaku-forsvar i sin første Premier League-kamp for Manchester United hjalp laget hans til en 4-0-seier over West Ham etter en dominerende oppvisning i andre omgang. Hvordan gikk det med spillerne på begge lag? Her er vurderingene våre.

Manchester United

David De Gea – sent i første omgang reddet han Fernandes sitt skudd, som var rett mot ham. Han måtte imidlertid strekke seg mer for å vippe Arnautovics heading over tverrliggeren tidlig i andre omgang. 6

Antonio Valencia – Mye av Uniteds beste spill kom enten nede til venstre eller gjennom midten. Han hadde en god kamp, ​​men hadde ikke stor innflytelse. 7
Eric Bailly – sterk uten ball og trygg med den. Til tider hadde han guts til å drible godt inn på motsatt halvdel. 8
Phil Jones – tok kanskje for lang tid å slippe ballen i første omgang, men gjorde en eller to dundrende utfordringer og markerte Hernandez ut av spillet. 7
Daley Blind - viste bemerkelsesverdig lesning av spillet. Dette hjalp ham med å lage viktige defensive headers og interceptions samt smarte angrepsløp. Det sier noe om at Mourinho liker ham til tross for hans vanlige preferanse for atletikk. 9

Paul Pogba - hans oppfinnelse var sentral i Uniteds utvikling av angrep i den midtre tredjedelen. Fortjente målet hans grundig. 8
Nemanja Matic - ga en kommanderende luft og fysisk tilstedeværelse, som han ofte brukte til å avskjære Harts lange målspark. Litt treg til å slippe ballen til tider i første omgang, men brøt opp spillet utmerket, som sett for to av målene. 8

Juan Mata – god bevegelse i første omgang. Kastet ikke bort mange pasninger, Likevel var mange av dem penetrerende og bidro til å skape målmuligheter. 8
Henrikh Mkhitaryan – tilbød kanskje ikke nok i første omgang, men leverte frisparket til Lukakus andre og sendte et fantastisk gjennomspill for Martial for å legge til en tredje. 8
Marcus Rashford - kjørte inn i trafikken først på grunn av hans motvilje mot å angripe på utsiden, hvor plassen var. Tok selvtillit fra assisten til Lukaku og hadde mer plass til å løpe inne etter pause, da vi så mer av hva han kan. 6

Romelu Lukaku – rovinstinktene hans kom til syne da Rashford skled ham gjennom for en enkel avslutning. Han headet deretter hjem tidlig i andre omgang og ble nektet et hat-trick av to siste blokkeringer fra Zabaleta. 9

Marouane Fellaini (på 76) – får ikke æren hans oppvarte spill fortjener. 7
Anthony Martial (på 80) – tok målet sitt med litt selvtillit. 8
Jesse Lingard (på 88)

West Ham United

Joe Hart – slått av to kliniske avslutninger fra Lukaku, men kan bli avhørt for målvakten hans for det tredje og fjerde målet. 4

Pablo Zabaleta – noen gode innslag tidlig. Har ikke det gamle tempoet, men produserte to faste blokker på Lukaku sent. 5
Winston Reid - til tider skyldig i å unndra seg markeringsansvaret. Klarte ikke skarpheten til Lukaku. 2
Angelo Ogbonna – viste at han har en oddetall pasning i skapet og var solid den første halvtimen, men slet etterpå. 4
Artur Masuaku – gjorde det bra i første omgang og fortjente uten tvil friheten til å presse seg videre. Kan brukes som vingback i fremtiden. 6

Pedro Obiang – gjorde noe viktig dekningsarbeid tidlig. Ga bort ballen unødvendig for åpneren og mistet selvtilliten fra da av. 4
Mark Noble - slet med å påtvinge seg selv. Man spør seg om han får en lett tur på grunn av tilknytningen til klubben. 3
Edmlson Fernandes – ett skudd rett på De Gea og ellers ikke på løpene. Som Noble, han ble tatt av tidlig i andre omgang. 3

Andre Ayew – tilbød nesten ingenting da han burde vært en av hovedspillerne som ga et kontringsutløp. 2
Marko Arnautovic – gjorde mye defensivt arbeid i første omgang for å negere trusselen fra Valencia. Så hans runde heading i andre omgang tippet av De Gea. 5

Javier Hernandez – rørte knapt ballen og da han gjorde det, han klarte ikke å unnslippe klørne til Jones. 3

Declan Rice (på 60) – gjorde det bra etter å ha kommet inn. Kanskje passer bedre enn Noble på dette beviset. 7
Diafra Sakho (på 60) – ute av stand til å gjøre en avgjørende innvirkning, men omstendighetene hjalp ham ikke. 5