Sheff Utd 1-4 Leicester Spillervurderinger:Ulloa undervurdert?

Slimani feirer – leicestermercury.co.uk

En klinisk visning i andre omgang så Leicester City gå inn i tredje runde av ligacupen med en 4-1-seier på Sheffield United. Hvordan vurderte spillerne på begge lag? Her er vår dom.

Sheffield United

Jake Eastwood – møtte kun ett skudd på mål i første omgang. Lagde en god redning fra Gray, men det var midtveis i en 15-minutters diskantsalve i andre omgang fra Foxes. 4

George Baldock – gjorde noen anstendige angrepsløp, men hans mangel på defensiv bevissthet var et problem. Det gikk ustraffet i første omgang på grunn av Leicesters sløsede skyting, men han ble snart tvunget til å betale for ikke å lære leksjonene sine. 3
Keiron Freeman – gjorde noen gode overlappende løp, kombinere med Baldock som om han var en annen høyre wing-back. Kanskje dette gjorde Wilders menn sårbare for utbrudd. 4
Jake Wright – blokkerte Kings skudd i en solid første omgang, men led snart av mangel på midtbanebeskyttelse. 3
Jack O’Connell – feilplasserte en eller to pasninger i første omgang og slet senere med å holde tritt med tempoet i kampene. Kanskje mer egnet til kontrollerte prestasjoner der han har mer tid på ballen, som vi så mot Barnsley. 4
Daniel Lafferty – hans fremstøt var nøkkelen til Sheffield Uniteds bedre trekk i første omgang, men han klarte ikke å påtvinge seg på samme måte etter pause. 4

Samir Carruthers - i første omgang, han vek ikke unna utfordringer og hadde en anstendig pop fra rekkevidde. Kampen gikk forbi ham etter pause, derimot. 4
John Lundstram - ute av stand til å kontrollere spill på sin vanlige måte, delvis på grunn av konkurransens karakter. John Fleck bør beholde sin plass på disse bevisene. 3
David Brooks - viste energi og ungdommelig overflod, bidratt til å starte en semi-fightback i løpet av de siste 10 minuttene. Kunne gjøre med å forbedre teknikken litt, selv om. 6

Caolan Lavery – Scoret trøstemålet, selv om det kan diskuteres om han mente å skyte. Inntil da kunne han ikke komme helt inn i spillet, ikke hjulpet av hans mangel på tempo og kraft. 3
Ched Evans – holdt ikke på ballen lenge nok til at midtbanespillerne kunne komme nær ham. Han grep den ene sjansen han fikk i første omgang. 3

Billy Sharp (på 62) – hans overivrige pressing da han først kom inn var ikke i harmoni med lagkameratene og Leicester utnyttet de resulterende hullene til deres andre. 4
Chris Basham (på 68) – hadde en tøff tid, en Franco Baresi-aktig løp til side. 4
Paul Coutts (på 68) – åpnet ting for Sheffield United med sine smarte bevegelser og skarpe pasninger. 6

Leicester City

Ben Hamer – mange skudd var rett mot ham. Ironisk, målet og den mest prøvende innsatsen han møtte var ikke ment å være et skudd. Han vil være skuffet over ikke å holde nullen. 5

Daniel Amartey – slet med å stenge ute Sheffield Uniteds venstresidetrussel i første omgang, men så mer solid ut i andre, da hans bortgang også ble bedre. 6
Harry Maguire - en typisk sammensatt visning fra midtstopperen da han kom tilbake til moderlandet. Fikk den mottakelsen han fortjente da han ble tatt av. 8
Christian Fuchs – tilpasset seg jevnt til midtstopperrollen og klarte seg bra mot Evans den første timen. 7
Ben Chilwell – noen lungesprengende løp så ham gå inn i den siste tredjedelen ved forskjellige anledninger. Det var imidlertid tegn på at de defensive ufullkommenhetene hans forblir og kan gjennomgå nærmere gransking mot motstand av høyere kvalitet. 5

Ahmed Musa – i første omgang gjorde han noen gode løp takket være tempoet hans, men de ble nesten alltid sviktet av hans dårlige første berøring. Han mistet imidlertid ikke motet og fortjente målet sitt på slutten av en forbedret andre omgang. 6
Wilfred Ndidi – gjorde det bra å holde lokk på midtbanen store deler av kampen, til tross for mellomrommet mellom de fire fremre og fire bakre. Hans raske nedleggelse bidro til å skjeve Sheffield Uniteds siste ball, og det er kanskje ikke en fullstendig tilfeldighet at Leicester kom under press etter at han forlot banen. 8
Andy King – ble kort forbigått for en periode midtveis i første omgang, men forbedret seg stadig og spilte en utmerket pasning bakover for at Slimani kunne score det andre målet. 7
Demarai Gray – så alltid etter å komme tett på andre forwards og komme mellom linjene med sine lyse løp. Sluttproduktet hans var begrenset i første omgang, men han rykket snart opp et gir i den forbindelse. 8

Islam Slimani – falt inn på midtbanen til tider og koblet sammen spillet godt. Scoret Leicesters andre og kunne ha tatt et hat-trick uten offsideflagget. 9
Leonardo Ulloa - får ikke nok æren for sin ytelse i andre omgang. Spilte en Crossfield-pasning for Grays åpner, vant deretter luftballen som tillot King å spille i Slimani og var der og la lokkeløp for de to siste målene. En undervurdert skjerm. 8

Nampalys Mendy (på 77) – så litt rusten ut – hans ankomst kan ha hatt noe å gjøre med hjemmelagets sene rally. 4
Josh Knight (på 81) – produserte en enestående blokkering i sluttfasen som nektet Blades et skudd på mål. 6