Notts County 2-1 Barnet Spillerrangeringer:Super Campbell-Ryce

Brisley nikker inn i Notts Countys første – nottinghampost.com

Til tross for en livlig finale, Barnet falt til et 2-1 tap i opprykksjagende Notts County, som gikk til topps takket være mål fra Shola Ameobi og Ryan Yates. Her er våre spillervurderinger fra spillet.

Notts County

Adam Collin – god distribusjonsvei en første omgang. Lagde en sterk redning tidlig i andre omgang før han gikk skadet av gårde etter pause. 7

Matt Tootle – hadde noen usikre øyeblikk defensivt og slet med å dempe Barnets venstresidige trussel. Derimot, han produserte et godt kryss for det som viste seg å være vinneren. 5
Richard Duffy - kommanderte store deler av spillet og dominerte Akpa-Akpro, inntil de siste stadiene da han ble nervere. 7
Shaun Brisley - en lignende forestilling som Duffy. Kan ha fått siste touch på Ameobis heading i det 13. minutt som åpnet scoringen. 8
Carl Dickenson – dominerte Ruben Bover fysisk og så opp til kampen, som ikke alltid kunne sies om hans motstandere. Ingen dikkedarer i besittelse. 7

Lewis Alessandra - disiplinert i første omgang, plassert til venstre begrenser plassen for Bover. Flyttet til høyre store deler av andre omgang og gjorde noen gode løp inn fra flanken. 8
Robert Milsom – jobbet hardt for å presse Jack Taylor, men var kanskje sliten i de siste stadiene da motstanderen hadde mer plass. Produserte hjørnet til åpneren. 7
Ryan Yates – noen gode pasninger i brede områder og tilpasset seg kravene til en mer disiplinert rolle enn han er vant til. Nikket inn det andre målet etter et godt løp til bakre stolpe. 7
Jorge Grant – noen gode løp inn fra venstre i andre omgang. På 59 minutter gikk han på ski en sitter, som så mer betydningsfullt ut da Barnet fikk tilbake et mål. Kan ha gjort mer for å hjelpe Tootle defensivt i første omgang. 5

Jon Stead – en trussel hele ettermiddagen med sin kroppslighet og hold-up-spill. Så et mål dømt for offside og var uheldig som ikke kom på notene. 7
Shola Ameobi - okkuperte midtstoppere utmerket og var alltid først til luftballer, som var hvordan han scoret åpningsmålet. 8

Ross Fitzsimons (på 58) – kom inn for den skadde Collin og gjorde et par gode redninger, selv om han ikke klarte å bevare sin sides clean sheet. 5
Jonathan Forte (på 75) – så livlig ut og hadde ett eller to utbryterøyeblikk som han kunne ha gjort mer ut av. 5
Thomas Hewitt (på 82) - en defensiv endring som kanskje inviterte til press for County. 4

Barnet

Craig Ross – ikke testet så mye som man kunne forvente, gitt presset Barnet møtte. Klappet på en eller to baller inn i feltet i første omgang og kunne ha kommandert området hans bedre. 4

Harry Taylor – trengte å slippe dypere for å motta ballen da den var i besittelse av midtstopperne for å skape bedre alternativer for dem. Tilbød ikke like mye driv på ballen som Tutonda og var ikke helt komfortabel med den fysiske siden av spillet, selv om han ikke var alene i den forbindelse. 3
Charlie Clough - navnet Clough er vanligvis vellykket i Nottingham. Denne slet med å håndtere Steads fysiske egenskaper, men byttet godt spill i de siste stadiene. 5
Almeida Santos - hadde en tøff tid mot Ameobi og hadde han scoret sin siste gisp-sjanse fra 12-yards, Barnet ville ha snappet et usannsynlig poeng. 4
David Tutonda – ikke den modigste defensivt, men tilbød en utgang nede til venstre og var i hjertet av Barnets lysere angrepsøyeblikk, selv i første omgang. Assisterte målet. 6

Wesley Fonguck – så tapt ut i første omgang og slet med å påvirke spillet. Trenger å lære å snu og se fremover når han mottar ballen fra midtstopperne. 3
Jack Taylor – påvirket ikke spillet virkelig før de siste 20 minuttene, da han hadde mye mer plass til å vise hva han kunne teknisk. Slet med å takle da han ble raskt nedlagt. 4

Ruben Bover – litt halvhjertet i 50/50 baller og slet med å håndtere den fysiske siden av spillet, spesielt mot en kamphard profesjonell som Wilkinson. En grei ball til bakerste stolpe i første omgang. 3
Jamal Campbell-Ryce - den ene Barnet-spilleren som alltid ville ha ballen, selv i første omgang. Så skuddet hans ble avvist like over etter pause – drivkraften og energien hans holdt Barnet inne i spillet, nesten på egenhånd. 10
Andre Blackman – jobbet hardt nok, men manglet selvtillit på ballen og i bevegelsene hans. Barnet spilte bedre etter at han gikk av. 4

John-Louis Akpa-Akpro – isolert i store deler av konkurransen, men ble levende i de siste stadiene. Kan holde ballen godt oppe når Barnet får ham med og han nesten kom på slutten av Bovers første omgang. 6

Michael Nelson (på 62) – la til både sårt tiltrengt erfaring på baksiden og tilbød sine andre midtforsvarere en mulighet i besittelse, slik at Barnet kunne spille gjennom de to fremste lettere enn de hadde gjort før han kom inn. 8
Simeon Akinola (på 63) – så livlig ut gjennom hele opptredenen, presset midtstopperne og fortjente målet hans. 9
Fumnaya Shomotun (på 82) – satte fart inn i Barnets spill på hans korte tid på banen. 6