Queens Park Rangers 2-2 Brentford Five Things:Freeman avslutter eventyrkampen

"Ollie feirer Freeman's leveler - bbc.co.uk

I en av de mest bemerkelsesverdige tilbakekampene i andre lags historie, Mål i det 93. og 94. minutt så QPR snappet et bemerkelsesverdig poeng mot West London-fiendene Brentford på Loftus Road. Her er fem ting fra spillet.

Livlige Canos

QPR-fans hånet Sergi Canos for hårklippet hans, men kantspillerens prestasjon hadde absolutt sine høydepunkter. I bienes første pressperiode, han tvang Alex Smithies til å vippe over det fine angrepet sitt fra utenfor feltet, kort før Yoann Barbets frispark fløy knepent utenfor. Canos startet på venstresiden, men spanjolen hadde ingen betenkeligheter med å drive innover for å gi en trussel på pause med sine kjøreløp.

Usammenhengende QPR

Hjemmelaget hadde startet på fremre fot med tre kryss inn i boksen i løpet av de første tre minuttene, men John Egan og Andreas Bjelland taklet Luke Freemans leveranser godt. Fra da av begynte den brede mannen å streife over til venstre side, hvor han hadde mindre tid til å få ballen på venstre fot og plukke ut nøyaktige kryss for målmannen Idrissa Sylla. Med Jamie Mackie ikke en naturlig bred mann og bakspillerne Jordan Cousins ​​og Jake Bidwell er mindre enn imponerende fremover, R-ene måtte vente på at Freeman skulle trylle frem noe som gjorde dem litt endimensjonale. Deres beste sjanse kom etter 17 minutter da Mackie snudde Josh Clarke på vrangen for å bevege seg dypt inne i straffefeltet, men han skjøt over.

Positiv stemning

QPR begynte andre omgang på fremre fot, da Sylla knipset Scowens heading på tverrliggeren, men Brentford brøt med mål gjennom Canos og Ollie Watkins, som hadde erstattet den skadde Florian Jozefzoon i første omgang. Det var imidlertid Nico Yennaris som satte opp åpningen, og da Alex Baptiste ikke klarte å komme nær Lasse Vibe, spissen svingte før han skjøt hjem inne i nærstolpen. Det var en 15-minutters periode da Brentford ble spilt inn i deres defensive tredje da Egan og Bjelland måtte håndtere tidlige baller for å erstatte Matt Smith. De så ut til å ha overstått den stormen på 81 minutter, men da Vibe skled hjem for sitt andre, etter litt glatt samspill mellom Kamohelo Mokotjo og innbytter Romaine Sawyers.

Freeman avslutter eventyrkampen

Det viktigste Ian Holloways støttespillere peker på er ånden teamet viser på Loftus Road, så hadde laget hans lidd rygg mot rygg hjemmetap ved å gå ut med et klynk mot Vest-London-rivalene, hans lederskap kan ha blitt satt i tvil. Det var slik det så ut til det 93. minutt da Daniel Bentley ikke klarte å samle en corner og Smith nikket inn, før målmannen kom med nok et talende bidrag. Han slo ballen ned fra et dypt frispark med et halvt minutt igjen, og Freeman slo, skaper for vertene en av de mest ekstraordinære andre-lags comeback-historier gjennom tidene.

Klarer biene press?

I løpet av de siste to årene, Brentford har ertet oss ved å spille litt av den beste fotballen i divisjonen – men ofte når presset er av. Mandag kvelds kapitulasjon betyr at denne sesongen, de har tapt 18 poeng fra å vinne posisjoner – hadde de holdt på halvparten av disse poengene, de ville vært blant de seks beste. Biene har til tider lovet store ting under Dean Smith, men på grunn av tilsynelatende psykologiske problemer når det kommer til krisen, de har levert en underveldende andel av det de har lovet.

[Queens Park Rangers 2-2 Brentford Five Things:Freeman avslutter eventyrkampen: https://no.sportsfitness.win/sport/fotball/1004038840.html ]