Queens Park Rangers 2-2 Brentford Spillerrangeringer:Smith forskjellen

«Ollie feirer utligningen – bbc.co.uk

I en av de mest bemerkelsesverdige tilbakekampene i andre lags historie, Mål i det 93. og 94. minutt så QPR snappet et bemerkelsesverdig poeng mot West London-fiendene Brentford på Loftus Road. Her er våre spillervurderinger fra spillet.

Queens Park Rangers

Alex Smithies – nektet Vibe i en relativt rolig første omgang. Vanskelig å kritisere ham for mye for begge målene, og hans en-mot-en-stopp fra Watkins kort før skadetid viste seg å være viktigere enn det så ut på den tiden. 7

Jordan Cousins ​​– slet med å komme inn i kampen i angrepsmessig forstand, og da han gjorde det sviktet leveringene ham. Ved en eller to anledninger lot han Vibe løpe inn bak seg. 3
Alex Baptiste – noen nervøse headinger og var mindre enn vellykket med pasninger på tvers, klarer heller ikke å komme nær Vibe for målet. 3
Jack Robinson - gjorde en merkelig feil, men reddet også lagkameratene ut til tider med noen gode utfordringer på Vibe og en på Canos. Fikk mer rett enn han tok feil. 6
Jake Bidwell – slet med å kontrollere venstre kanal i starten av begge omgangene og ga ikke mye fremover mot sin gamle klubb før den siste halvtimen, da han la inn et par greie leveranser. 4

Jamie Mackie - vanligvis hardtarbeidende, men så ikke komfortabel ut på bredden. Når han kom inn i den siste tredjedelen, kuttet han alltid tilbake på høyrefoten og spilte den enkle ballen til Freeman eller Luongo, dermed gi forsvarerne tid til å forberede seg på et kryss. Vendte Clarke på vrangen etter 17 minutter før han skjøt over fra kloss hold. 4
Josh Scowen – gjorde et par anstendige utfordringer, men satt kanskje for dypt i store deler av første omgang, delvis på grunn av fraværet av en ekstra mann på midtbanen. Slet med å slå ut motstanderne i andre omgang. 4
Massimo Luongo - slet med å virkelig hevde seg på spillet i første omgang, selv om han forbedret seg etter pause med mange faste taklinger og kraftige løp. 5
Luke Freeman – leveransene hans var ikke fullt så gode som vi har forventet. Dukket ofte opp på venstre side, hvor han måtte løpe direkte og krysse raskt, heller enn å ta seg tid over ballene hans som han liker til høyre. Derimot, han kom til trumf i de døende øyeblikkene med en tap-in for å dramatisk utligne. 6

Conor Washington – livlig nok uten å gi morderinstinktet, sprengning rett på Bentley i første omgang. Ikke et av hans bedre spill. 4
Idrissa Sylla – assisterte de to beste sjansene i første omgang med pasningen til Mackie og flick-on for Washington, før hans behendige heading traff stanga tidlig i treverket. Vant ikke luftdueller med Bjelland så avgjørende som han kanskje hadde gjort. 5

Matt Smith (på 58) – gjorde Syllas målmann-rolle litt bedre, kanskje hjulpet av den stadig mer presserende karakteren til tjenesten og støtten han mottok. Scoret det første målet i overtid og banket ballen på for det andre. 10

Kazenga Lua Lua og Pawel Wszolek (på 74) – var ikke nødvendigvis katalysatorene for comebacket. Hvis det er noe, QPR mistet litt flyt da de først kom på, og begge målene var nede på innlegg fra dypt i stedet for raskt bredspill. 4

Brentford

Daniel Bentley – reddet et skudd rett på ham av Washington i første omgang. Sjelden kalt til meningsfull handling før skadetid, da han ikke klarte å kommandere straffefeltet sitt og ble straffet med begge målene. 2

Josh Clarke – gjorde mange imponerende løp fremover for å støtte Jozefzoon i de tidlige stadiene, men bleknet ettersom spillet fortsatte. Andre omgang var mer en kontringsjobb der han ble instruert om å sitte tett på Egan. 5
John Egan – gjorde noen viktige defensive utfordringer i første omgang og var kommanderende i luften i andre, men klarte ikke å opprettholde det i sluttfasen. 4
Andreas Bjelland – hadde blandede formuer i luften mot Sylla og til tross for at han var relativt høy, han var ikke så sterk som han kunne ha vært i skadetid. 3
Yoann Barbet – ga ikke raske overlappende løp, noe som var problematisk i første omgang da sentralplassen var begrenset. Viste noen gode tekniske evner, inkludert en lang pasning som slapp Yennaris. 4

Ryan Woods – mer tålmodig og presis i ballbesittelse enn QPRs midtbanespillere og var effektiv med ballen, men kanskje ikke fullt så aggressiv som man kanskje vil at en defensiv midtbanespiller skal være i sluttfasen. 5
Nico Yennaris – viste bemerkelsesverdig ånd å spille på til tross for en tilsynelatende forstyrrende utfordring og kom mer frem tidlig i andre omgang, sette opp Vibes åpner og ha en sjanse selv. 6
Kamohelo Mokojto – påtrengte fysiskheten sin når det var nødvendig, men var intelligent med hvordan han brukte den – han gikk ikke inn for utfordringer han ikke kunne vinne. Noen nøyaktige pasninger til store områder. 6

Florian Jozefzoon – viste noen raske bevegelser tidlig, men måtte gå av midtveis i første omgang på grunn av en skade. 5
Sergi Canos – etter å ha tvunget frem den første skikkelige redningen fra Smithies, han var kanskje den livligste angrepsspilleren for begge sider i de siste stadiene av første omgang og begynnelsen av andre. Likte å drive inn i sentrale strøk og gjorde sterke løp i pausen. 7
Lasse Vibe – slet med å komme til løse baller foran Jack Robinson i første omgang, men det avskrekket ham ikke fra å gjøre positive løp, og han ble belønnet etter pause med to godt tatt mål. 8

Ollie Watkins (på 29) - gjorde ikke en umiddelbar innvirkning, men kom i forgrunnen i andre omgang da QPR presset seg fremover og spillet ble strukket, slik at han fritt kan skjære inn i sentrale områder. Ville ha drept kampen før skadetid, men for en god redning fra Smithies. 7
Romaine Sawyers (på 73) – han likte godt kombinasjonsspill med Mokotjo som førte til det andre målet, men han ga fra seg et tvilsomt frispark som førte til utligningen. 5
Neal Maupay (på 82) – kunne ikke gjenskape mobiliteten opp og ned på kanalene som Vibe ga. 4